bugün
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini16
- klozet neden bu kadar ses çıkarıyor3
- her gün içsem bıkmam içecekleri3
- yalnızlık2
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- koca bulmak5
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- chp'nin hali ne olacak33
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- başarılı sigara bırakma teknikleri9
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- sözlükte herkes kaleminin ekmeğini yer2
- kimseye borç vermeyen insan11
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- hitlerin amfetamin bağımlısı olması2
- kapri tayt giyen kızların sekste sınır tanımaması2
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- en sevdiğiniz müzik türü10
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- ilgi manyağı olmak5
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini5
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük3
- m r e r e c t o20
- veda2
- 2026 yazı2
- paranoid şizofreni2
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak3
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- ankara nın en berbat semti4
- sedat pekmez24
- zayıflamanın en güzel yanı5
- diamond bosphoruss denen yazar22
- ilk maaş5
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- hitlerin akciğerleri2
- gocu27
- yeminimi bozuyorum ulan3
- mhp li yazarlar5
- satrançtaki en güçsüz taş2
- stanley termos almanın mantıklı açıklaması5
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- arapça bilen yazarlar3
- el sıkıştığında ne hissediyorsun6
melih gökçek'ten duyduğumuza göre anlamı "cnn yalanlarını durdur" demekmiş.
el atında tt olsun bari adam o kadar uğraştı.
ing. cnn dur yalan.
#stoplyingCNN Melih gökçek'in twitter'de cnn'e karşı başlattığı eylemdir.
ilk 8 dakikada 5. sıraya geldi 20. dakikada ise 1. sıraya oturttuğu cnn'e karşı başlatılan eylemdir.
ilk 8 dakikada 5. sıraya geldi 20. dakikada ise 1. sıraya oturttuğu cnn'e karşı başlatılan eylemdir.
melih gökçek böyle gerçekleri ortaya çıkarmayı nereden öğrendi??
#stoplyingCNN
#stoplyingCNN
Açıkçası melih Gökçek'in bir gün önceki ders vereceğiz twitleri bende merak uyandırdı ve tam dediği saatte işimi gücümü bırakıp geçtim twitter başına. Ehehe şaka lan yeni uyanmıştım. Dediği saatte gelmeyince de bozulmadım değil. Beklediğim Melihleaks belgeleri karşısında hastag görünce hayal kırıklığına uğradım. Melih Başgan'ın gücü böylece tüm dünyaya yetti. (directions hariç)
Herneyse bırakalım gırgırı. Bu sabah oturdum inceledim yazılanları. Ve ortada kırık ingilizce'den daha vahim durumlar vardı. Misal Sık kullanılan kalıplardan birisi "we love police" bunun tüm dünyadaki meali şudur: "we love police; in our opinion" ortada bu kadar polis şiddeti varken polisi destekleyen mesajlar yazarsanız kimse sizi anlamaz. Ama kırık ingilizce'nizden değil. Birde hastag'a bakalım. "Yalanı durdur cnn" buradaki terslik şu. Görüntüler Irak'tan gitmedi Türkiye'den gitti. Tüm dünya "sizin polisinizin" şiddetini kabullenemedi yayınlar hakkındaki şikayetinizi "taraflı cnn" diyerek dile getirebilirsiniz. Bir kaç Amerikalı blog yazarı da hastag'in ilginç olduğunu ancak yazılanlardan hiçbirşey anlayamadıklarını belirtmiş. Melih Gökçek'in arkasına takılmayınız. Bunu samimi olarak, aynı ülke vatandaşı olmamız hasebiyle söylüyorum. Dünya bu hastag'i yarın unutacak ve siz rezil olmanız ile kalacaksınız. Başkasının peşinden giderek değil kendi aklınız ve vicdanınızı kullanarak eleştiriniz, rica ediyorum.
Herneyse bırakalım gırgırı. Bu sabah oturdum inceledim yazılanları. Ve ortada kırık ingilizce'den daha vahim durumlar vardı. Misal Sık kullanılan kalıplardan birisi "we love police" bunun tüm dünyadaki meali şudur: "we love police; in our opinion" ortada bu kadar polis şiddeti varken polisi destekleyen mesajlar yazarsanız kimse sizi anlamaz. Ama kırık ingilizce'nizden değil. Birde hastag'a bakalım. "Yalanı durdur cnn" buradaki terslik şu. Görüntüler Irak'tan gitmedi Türkiye'den gitti. Tüm dünya "sizin polisinizin" şiddetini kabullenemedi yayınlar hakkındaki şikayetinizi "taraflı cnn" diyerek dile getirebilirsiniz. Bir kaç Amerikalı blog yazarı da hastag'in ilginç olduğunu ancak yazılanlardan hiçbirşey anlayamadıklarını belirtmiş. Melih Gökçek'in arkasına takılmayınız. Bunu samimi olarak, aynı ülke vatandaşı olmamız hasebiyle söylüyorum. Dünya bu hastag'i yarın unutacak ve siz rezil olmanız ile kalacaksınız. Başkasının peşinden giderek değil kendi aklınız ve vicdanınızı kullanarak eleştiriniz, rica ediyorum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar