bugün
- magnezyum ve colagen kullanmak5
- bir kadının hoşlandığını belli etmesinin yolları5
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması6
- özgür özel'in tutuklanması4
- nihoşun ölümü4
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır7
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi11
- lore peyniri3
- ama kent uzlaşısı6
- mayışın çekildiği günlerde sucuk yemek2
- çerçeve yasa teklifinin meclis'e sunulması6
- aile hekimi4
- terörsüz türkiye de yasal süreç2
- leon2
- midilli adası6
- lor peynirini krem peynir haline getirmek2
- theodor herzl e devlet madalyası vermek4
- aylık 508 bin tl iyi para mıdır sorunsalı5
- lionel messi3
- meal kuran değildir26
- çağımızın hastalığı2
- ülkücü vs pkklı3
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi14
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim2
- duş almak vs duş yapmak6
- insanlar sizi nasıl tanımlar7
- online kumar4
- geceye güzel bir söz bırak6
- pforzheim şu an 21 derece3
- 05 08 2026 ankara daki yoğun osuruk kokusu2
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- 2026 ağustos ayının serin geçmesi3
- stack overflow kopyala yapıştır4
- euro'nun 55 tl olması2
- erkek gibi konuşan kız7
- gecenin film sahnesi5
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- iremga12
- dinamo zagreb'in kauno zalgiris'i 5 0 yenmesi3
- afrika nasıl kalkınabilir15
- 5 ağustos 20263
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- imamoğlu'nun tutukluluğunun 100 günü16
- dürüm yerken uzaklara dalmak3
- bella hadid5
- velvet almanyaya gel5
- mohamed salah ghaly5
- kendini anlatamamak6
- 40 hadis3
imlasız ve allahsız ergenlerin kelime oyunlarına kıçıyla gülen yazar. kaybolun ana bacı giderim şimdi.
geçenlerde sağlam bir şekilde tartıştığım yazardır. ama şimdi görülmektedir ki kendisine nick altından bel altı vurulmakta. insanın karşısındaki kim olursa olsun, sezarın hakkı sezaradır. insanların hassas olduğu konularda bel altı vurmak da ancak ve ancak karaktersizlik örneğidir. tartışacaksan, arada husumet bile güdeceksen delikanlı olmak esastır. bu da olsa olsa şartlar adil olan bir ortamda yapılmalıdır, bunun aksi olsa olsa beyan değil "alçaklıktır".
iki veya daha fazla kişinin kullandığı feyk hesap.
(#23052416) 3 veya daha fazla kişinin feyki olduğunu göstermiş yazar.
yoksa bir kişi tek başına böyle ... olamaz.
yoksa bir kişi tek başına böyle ... olamaz.
yok ebesinin amı 50 kişi kullanıyor bu hesabı saçmalamayın artık. bu kadar tepki alınca sözlükteki akp lilerin kaseti olduğundan şüphe etmeye başladım.
edit:
ulan göt verenler bu sözlükte emin olun benim kadar hümanist, karşı fikirlere saygı gösteren, sadece vakit geçirmek adına sözlükte başka amacı olmayan birisini bulamazsınız. amına koduğumun yerinde sabahtan akşama kadar birbirinizi yiyip üstüne üstlük bunu yaparken de tek düze fikirlerinizden kurtulmayıp ağır ithamlarla saldırı pozisyonunda yapmanızı görmüyorken bir yazarın sürekli propaganda yapmasına gıcık kapıp yazdığım bir şeyden dolayı bu kadar götünüze çomak girmişçesine bana saldırmanız cidden çok komik.
bu da benim son yazımdır gidin birbirinizi yiyin artık. 1-2 ay sonra fena pompalayacam sizi haberiniz olsun gres yağı bile fayda etmicek hadi görüşmek üzere.
edit:
ulan göt verenler bu sözlükte emin olun benim kadar hümanist, karşı fikirlere saygı gösteren, sadece vakit geçirmek adına sözlükte başka amacı olmayan birisini bulamazsınız. amına koduğumun yerinde sabahtan akşama kadar birbirinizi yiyip üstüne üstlük bunu yaparken de tek düze fikirlerinizden kurtulmayıp ağır ithamlarla saldırı pozisyonunda yapmanızı görmüyorken bir yazarın sürekli propaganda yapmasına gıcık kapıp yazdığım bir şeyden dolayı bu kadar götünüze çomak girmişçesine bana saldırmanız cidden çok komik.
bu da benim son yazımdır gidin birbirinizi yiyin artık. 1-2 ay sonra fena pompalayacam sizi haberiniz olsun gres yağı bile fayda etmicek hadi görüşmek üzere.
4 arkadaş olarak kullandığımız hesap. pek dikkate almayın bizi. çirkefiz lan biz. üstünüze sıçrarız bak.
sözlükteki yazarlara dikkat çekmek için bunu bunu yapıyor diyerek gündeme oturmaya çalışan, kendini tespit şahı sanan bir zavallı.
Düşünce özgürlüğü nedir bilmez. Fikirlerinin aksini görünce çıldırır. Ona göre farklı düşünen herkes kezban, şakirt, troll, abazan. Insanın sana saygı duyması için hiçbir sebep görünmüyor dostum. Sevgiden bahsetmiyorum bile.
Düşünce özgürlüğü nedir bilmez. Fikirlerinin aksini görünce çıldırır. Ona göre farklı düşünen herkes kezban, şakirt, troll, abazan. Insanın sana saygı duyması için hiçbir sebep görünmüyor dostum. Sevgiden bahsetmiyorum bile.
yine çaylak olmuş şeker çocuk. sanırım biraz problemli.
hakettiği üzre silik yemiş yazarcık.bi kaç güne yeni bi nick ile saçmalamaya devam eder.
hak ettiği üzere silik olmuş feyk kendisi illedeben adlı yazarın feykiydi modlar gerekeni yapmış feyki silik illedeben adlı yazarıda çaylak yapmış. feykiyle yakında gene gelir. olsun biraz kafamız rahatlar.
illedeben isimli yazarın fakesi olduğu farkedilince silik olmuş feyk.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar