bugün
- sözlük kızlarının kekleri18
- dantelli sütyen takan erkek6
- yesene beni diyen kız8
- dindarların çoğunun fakir olması4
- 2026 sonbaharında izmir3
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- ölümden korkuyor musunuz17
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak7
- illüminati ve grup sex ayinleri4
- mazotun yarım litresi 50 tl26
- palamut6
- sözlük kızları dertleşiyor3
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- joseph weber2
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- ghost rider5
- seninleyken kendim olabiliyorum6
- artı oy alamama krizine girmek3
- matrix te yaşadığımız gerçeği8
- vombatların kakasının küp şeklinde olması3
- anın görüntüsü21
- zalbert ramstein8
- sözlükte ne değişti6
- sabahları sevilen şeyler10
- benim babamın siki kutu kola gibidir5
- sözlük yazarları istanbul'un fethine katilsalardi3
- intihar düşüncesi6
- uludağ itiraf18
- ben basit bir insanım5
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı5
- cumartesi kahvaltısı5
- yahudi düşmanlığı4
- akçe2
- yanlış karaya çıkan recep ivedik2
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller4
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- queen feristah15
- sudekiray2
- flört etmeyen liberter öğretmen4
- sözlüğe resim yüklenememesi3
- aşk6
- amerikan küfürleri3
- ekşi sözlük8
- evliliği zorlaştırmak3
- bir bela geliyor28
- fusya semsiyeli yabanci20
- keki haddinden fazla kabaran kadın2
- gocu34
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- hava su ateş toprak3
başlığın ilk tanımında da belirtildiği gibi "sağcı olmayan" kişilere verilen genel ad.
yani uzun uzun kafa yormaya gerek yok bu kavramla ilgili.
hani bazılarının dediği gibi "gerçek solculuk bu değil" tarzı bir goygoya da hiç gerek yok.
zira solculuk sadece sağcıların yaptığı iyi olan her şeye muhalif olmak demektir.
yani belirli bir görüş veya düşünceleri yoktur.
tek amaçları sağcıların yaptığına karşı çıkmaktır.
onun için de "solcu" kavramıyla ilgili en ideal tanım "sağcı olmayan" tanımıdır.
yani uzun uzun kafa yormaya gerek yok bu kavramla ilgili.
hani bazılarının dediği gibi "gerçek solculuk bu değil" tarzı bir goygoya da hiç gerek yok.
zira solculuk sadece sağcıların yaptığı iyi olan her şeye muhalif olmak demektir.
yani belirli bir görüş veya düşünceleri yoktur.
tek amaçları sağcıların yaptığına karşı çıkmaktır.
onun için de "solcu" kavramıyla ilgili en ideal tanım "sağcı olmayan" tanımıdır.
Sol görüşe sahip Vatanını, milletini seven adam gibi adamdır.
Kürtçülerle karıştılmamaları gerekilir.
Kürtçülerle karıştılmamaları gerekilir.
sol eliyle yazandır.
ilk fransız parlamentosunda halktan ve burjuvalardan yana olanların sol tarafa din adamları ve asillerin sağ tarafa oturması ile ortaya çıkmış kavramdır.
Sol ilerici olmak-değişimden yana olmak, muhafazakar olmamak demektir.
Ekonomik anlamda liberal, sosyal demokrat, sosyalist solcu olabileceği gibi sağcıda olabilir.
Sol ilerici olmak-değişimden yana olmak, muhafazakar olmamak demektir.
Ekonomik anlamda liberal, sosyal demokrat, sosyalist solcu olabileceği gibi sağcıda olabilir.
hep bir devrim, bir kızıl şafak merakı taşıyan, ortalığı karıştırmak için dış mıhraklar tarafından kolaylıkla kullanılabilen, hümanizm insanlık naraları atarken yolcularla dolu otobüse molotof atacak kadar insanlığa uzak olsan kimselere solcu denir.
bir siyasi duruştur, hayata bakış açısıdır.
bazı kuş beyinsizlerin durumu hazmedemeyip her solcuya terörist muamelesi yaptığına bakıp bozmayın moralinizi.
siz dik durun, hikayenin sonunu herkes görecek zaten..
bazı kuş beyinsizlerin durumu hazmedemeyip her solcuya terörist muamelesi yaptığına bakıp bozmayın moralinizi.
siz dik durun, hikayenin sonunu herkes görecek zaten..
devamlı sol şeritten giden şoför.
devamlı sol kanada deplase olan gizli forvet.
rakibin devamlı soluna çalışan boksör.
türkiye'deki versiyonu dünyadaki emsallerinden çok farklı olan insan grubu. türkiye'dekilerin ezici bir çoğunluğu açık ara vatan haini sürüsüdür ne yazıkki. bunlarla ittifak eden de her daim kaybetmeye mahkumdur.
şu anki mensupları hayli mal olan topluluğun ferdi.
sağcı din ile oy ister,solcu seçmenin aklını kullanmasını.
solcular sorgular, sağcılar koşulsuz biat eder. aralarındaki temel fark da budur.
insanı insan yapan en temel yetiyi, yani "düşünme" eylemini yapanlar solcu olacaktır, olmak zorundadır. sağcılar ise belirli kalıpların dışına asla çıkamayacaktır.
son olarak şu kürtçü tayfayı örnek vererek solcular şöyle rerörö demeyin zira onların solculukla uzaktan yakından alakası yok. kürt milliyetçiliği yapan solcu mu olur amk?
insanı insan yapan en temel yetiyi, yani "düşünme" eylemini yapanlar solcu olacaktır, olmak zorundadır. sağcılar ise belirli kalıpların dışına asla çıkamayacaktır.
son olarak şu kürtçü tayfayı örnek vererek solcular şöyle rerörö demeyin zira onların solculukla uzaktan yakından alakası yok. kürt milliyetçiliği yapan solcu mu olur amk?
eşcinsel seks tanımlamasına çok gülmektir. cümle kuramıyorlar solcuları beğenmiyorlar.
Ülkeyi emanet ettiğim gençler. Kalkın bu ne hal be.
Hergün için diye mi bu ülkeyi kurdum ben. Kalkın cehaletle savaşın.
Hergün için diye mi bu ülkeyi kurdum ben. Kalkın cehaletle savaşın.
araştırma şirketlerinin sonuçlarına göre türkiye'de yüzde 6'lık bir kesim solcuyum diyormuş. cnn türk'te söylenen durum kaynak sormayın lan. evet.
O tanımlardaki solcuyu da bi göremeden gidecez aq.
Mustafa koç vefat ettiği zaman devrimci yoldaşları ölmüş gibi yas tutup, şahsına övgüler yağdırmışlardır.
Oğlum siz koyun da olamazsınız. Övdüğünüz adam türkiye nin bir numaralı sermayederi lan. Çobanının tuzlu elini yalayayım derken kurdun sidikli penisini yalayan zavallılar!
Oğlum siz koyun da olamazsınız. Övdüğünüz adam türkiye nin bir numaralı sermayederi lan. Çobanının tuzlu elini yalayayım derken kurdun sidikli penisini yalayan zavallılar!
komünistler karılarını da paylaşıyorlarmış, ben öyle duydum.
Solcular devrimci olacak diye bir şey yok. Ben devrimci vs değilim. Her konuda farklı fikirlerim vardır. Tek bir sisteme bağlı kalmayı sevmem. Şimdi siz bana solcu değilsin o zaman derseniz cevabım "Yok ebesinin nalı ali sami! Birde sağcı deseydin mk" olur.
Yeryüzüne düşmüş son "hayır" tanesi. Her şeye karşıtlıkları ile bilinirler.
Asla bir şeyi beğendikleri görülmemiştir.
Kendileri gibi düşünmeyenler daima yobaz, geri kafalıdır.
Asla bir şeyi beğendikleri görülmemiştir.
Kendileri gibi düşünmeyenler daima yobaz, geri kafalıdır.
ülkemizde iktidar olamayan ve bu yüzden sağa sola saldıran güruh.
2 kitap okuyup "ileri görüşlü ve aydın" olduğunu iddia edenlerin bol bulunduğu topluluk.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar