bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı23
- claudian clouds33
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- okan buruk8
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- true'nun engelli olması4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız3
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- meriç dükalığı8
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- leroy sane2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung12
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği2
- habire124
- islamda namaz yoktur30
- sevdiğiniz yazarlar8
- okan çık hesap ver4
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
- galatasaray10
- rakı arasında çay içmek2
- sözlük kızlarının kekleri24
- galatasaray rezil oldu2
- kadir inanır'ın mirası4
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru2
- fusya semsiyeli yabanci22
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği3
- özürlü yazarlara yardım kampanyası2
- okan buruk 102 puanı nasıl topladı sorunsalı2
- uğurcan çakır2
- hadi birbirinize sarılın2
- arkadaşlar bana engel olun2
- insanları birbirine düşürmek4
- habire12 istenmiyorsun algısı2
- trabzonspor5
- sözlüğün ölü gibi olması5
- etli biber dolması5
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- hoşlanılan kızın gel beni bubamdan iste demesi3
- kıçını yırtsan sonu tabut3
- bana onu sormayin8
- gecenin şarkısı19
- beşiktaş'ın amedspor'a döşeyeceği boru2
- kürdistan10
- şemsiyeli benim3
Hoş geldiğini bu geceki yazılarıyla gördüğüm yAzar.
Devam diyor, takipteyiz diyoruz.
Devam diyor, takipteyiz diyoruz.
ayağının tozuyla ultimatom vermiş yazar, memnun oldum tanıştığıma hoşgelmiş hoşgelmiş. *
hoşgelmiş yazar.hoşsohbet adamı,sevdim yane.*
sözlüğe en son gelen 7. nesil yazarımsı...
tanım sorununu aştığımıza göre rahat rahat yazabiliriz heralde. kendi nick altıma yazıyor olmak aslında saçma gelse bile yazmak istedim. zaten bu yazıyı kaç kişi s.kler ki? bence sayıları üçü geçmez. yok yahu üçü geçmediği için üzülmem, relax olun. zaten tanımda da dediğim gibi sözlüğe geleli yaklaşık bir ay olmuştur, en fazla o da! bu bir ayda uludağ sözlük'ten ne öğrendin derseniz tek tek sıralayalım;
-hiçbir şey öğrenmedim!
-liselilerin takıldığı bir yer olmuş,
-bilgi içerikli entry sayısı çok az,
-oylanma diye bir şey yok,
-herkes yazıyor kimse okumuyor,*
-en anlaşılmamış entrymi gördükçe buranın nasıl bir yer olduğunu da cidden merak eder oldum!
-uludağ sözlük forum havasına bürünmüş,
-bol bol incici bulabilirsiniz,
-artık sarmayan yer.
ahanda uludağ sözlük hakkındaki düşüncelerim. okunmayacağını bile bile yazıyorum ya üşenmeden ben de şaşırdım kendime. hea unutmuşum uzun yazarsanız kimse okumaz yazılarınızı. okunmayacaksa ben ne diye yazayım ki burada ya da siz niye yazıyorsunuz abi?
tabi bu kadar eleştirdikten sonra uludağ sözlük'te takılma lan o zaman diyenlerede, ben de onu demek için nick altına yazıyorum zaten. geldim gördüm gittim olay bu üçlüden ibarettir. iyi yazarlar var tabi her sözlükte olduğu gibi fakat bu kadar kötü yazarların olduğu yerde, liselilerin olduğu yerde bunlar pek anlaşılmıyor. uzun yazı okunmuyor dedik hala yazıyoruz yahu.*
neyse lafı uzatmadan buralardan göçme vakti geldi artık. gerçi sözlüklerin hepsinden göçmüştüm. bi burası kalmıştı buradan da göçmek zorunda kaldık.
tanım sorununu aştığımıza göre rahat rahat yazabiliriz heralde. kendi nick altıma yazıyor olmak aslında saçma gelse bile yazmak istedim. zaten bu yazıyı kaç kişi s.kler ki? bence sayıları üçü geçmez. yok yahu üçü geçmediği için üzülmem, relax olun. zaten tanımda da dediğim gibi sözlüğe geleli yaklaşık bir ay olmuştur, en fazla o da! bu bir ayda uludağ sözlük'ten ne öğrendin derseniz tek tek sıralayalım;
-hiçbir şey öğrenmedim!
-liselilerin takıldığı bir yer olmuş,
-bilgi içerikli entry sayısı çok az,
-oylanma diye bir şey yok,
-herkes yazıyor kimse okumuyor,*
-en anlaşılmamış entrymi gördükçe buranın nasıl bir yer olduğunu da cidden merak eder oldum!
-uludağ sözlük forum havasına bürünmüş,
-bol bol incici bulabilirsiniz,
-artık sarmayan yer.
ahanda uludağ sözlük hakkındaki düşüncelerim. okunmayacağını bile bile yazıyorum ya üşenmeden ben de şaşırdım kendime. hea unutmuşum uzun yazarsanız kimse okumaz yazılarınızı. okunmayacaksa ben ne diye yazayım ki burada ya da siz niye yazıyorsunuz abi?
tabi bu kadar eleştirdikten sonra uludağ sözlük'te takılma lan o zaman diyenlerede, ben de onu demek için nick altına yazıyorum zaten. geldim gördüm gittim olay bu üçlüden ibarettir. iyi yazarlar var tabi her sözlükte olduğu gibi fakat bu kadar kötü yazarların olduğu yerde, liselilerin olduğu yerde bunlar pek anlaşılmıyor. uzun yazı okunmuyor dedik hala yazıyoruz yahu.*
neyse lafı uzatmadan buralardan göçme vakti geldi artık. gerçi sözlüklerin hepsinden göçmüştüm. bi burası kalmıştı buradan da göçmek zorunda kaldık.
edit: eksileyen arkadaşa... şeklinde bir kısım bulunduran entry'sinin anlaşılmamış entry'leri arasında olmasını sözlüğün kalitesine bağlamış yazar.
ulu sözlük kaliteden geçilmiyor demiyorum. lakin "oylanma diye bir şey yok" şeklinde bir serzenişte bulunup eksi oylanınca "edit: eksileyen arkadaş, senin dötüne koyim" gibilerinden şeyler yazmak hiç de hoş olmuyor.
gidebilirsin.
ulu sözlük kaliteden geçilmiyor demiyorum. lakin "oylanma diye bir şey yok" şeklinde bir serzenişte bulunup eksi oylanınca "edit: eksileyen arkadaş, senin dötüne koyim" gibilerinden şeyler yazmak hiç de hoş olmuyor.
gidebilirsin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar