bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
ses tonunu amr formatlı kayıttan dinleme eylemidir. Sesiniz kendinize hiç hoş gelmez, iğrenç bulursunuz. Ben ses tonumu 14 yaşımdan beri etkili çıkarmaya çalışırım ve iltifat alırım. Bir futbolsever arkadaş bi keresinde bana ne super sesin var ya arkadaş, senden iyi futbol spikeri olur demişti. işte sesimi kayıttan dinlediğim an bu olayı hatırlar ferahlarım.
hayattan soğutur ve milisaniyelik süren bir intihar etme isteği uyandırır.
konuşurken duyduğumuz ses sadece dışarıya verdiğimiz olmadığından, kendi sesimizi aynı zamanda içeriden de duyduğumuz için kayıttan dinlendiğinde bambaşka gelmesidir.. çok sinir olabilir, özellikle ilk duyulduğunda..
işte herkes sesimizi o kayıttaki gibi duymaktadır. yani, ben kaydetmeden, konuşurken duyduğum sesim ile, beni dinleyen kişinin duyduğu sesim arasında fark var. bunun sebebi ise konuşurken ses sadece havadan iletilmiyor kulaklarımıza; bedenimizin bazı parçalarına çarparak gelmekte. bu yüzden, sesimizi kaydedip dinleyince biz onu doğrudan hava yoluyla duymaktayız ve bu bize tuhaf gelmekte.
galiba hiçbirimiz, konuşurken duyduğumuz kendi sesimizin nasıl olduğunu karşımızdakine asla anlatamayacağız, gösteremeyeceğiz...
http://www.biltek.tubitak...gori_id=5&soru_id=206
galiba hiçbirimiz, konuşurken duyduğumuz kendi sesimizin nasıl olduğunu karşımızdakine asla anlatamayacağız, gösteremeyeceğiz...
http://www.biltek.tubitak...gori_id=5&soru_id=206
östaki borusunun, kendi sesimiz konusunda bize uyguladığı illüzyonu * farkettiren teknik farkındalıktır.
Aynada süslenen rapunzelin, kendini keloğlan olarak görmesi tarzı bir durumdur.
Kameradan kendini izlemek ile aynı kapıya çıkar.
ses tonumun guzel oldugunu soyleyenlerin merak vermis oldugu durum acaba sesim karsiya nasil gidiyor telefon da konusurken sesimi kaydedip dinlemisimdir.ses kaydini videodan cikan sesi dinledigin zaman kendi sesini ayirt edememe durumu olabiliyor.
herkesin yapması gereken eylemdir. çünkü yapılmadığında çoğu insan kendi sesini güzel sanmaktadır. ancak kafanızın içinde duyduğunuzla dışarıdan kulağınıza gelen ses birleştiğinde üzerinizde "hmm sesim de pek güzelmiş" etkisi yaratabilir. ancak sesinizi ramiz dayı gibi sanarken aslında sesiniz mabel matiz gibi çıkıyor olabilir dikkat ediniz.
Duyduğum zaman tanıyamadığımdır. En uç noktalardaki ses tonlarını getirin ve kendi sesimi "hangisi senin" diye sorun, onlardan birini seçerdim.
güncel Önemli Başlıklar