bugün
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis8
- matkabın var mı diye mesaj atan kız3
- melih gökçek soruşturması ne oldu8
- nihat genç2
- otel odası10
- heyt bey'nin fon olayından para kazanmış olması3
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir20
- romanya52
- türkiye24
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi14
- ortada bir yolsuzluk olmaması3
- sözlükteki ayakçılar10
- fatma betül sayan kaya'nın yeni partili çıkması4
- cedidacer7
- cuckold istiyorum diyen kadın2
- karton toplayan çocuk16
- flört uygulamasında eşleşme algoritması3
- almanya25
- albea var mı abi düşük kilometreli3
- charlie chaplin'in sesi2
- fatma betül sayan kaya39
- sözlük kızlarının ojeleri16
- dünya61
- meme yalarken düşünülen şeyler4
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- ikiye on kala2
- vietnam da gençleştirme ameliyatı olan adam9
- nerde o eski türk dizileri2
- kadınların sapık olması10
- nick vermeden bir yazara seslen14
- sözlüğün tek ve mutlak hakimi4
- nikola tesla'nın kürt olması10
- hiçbir şeyin sarmaması10
- sözlüğün meme platformuna dönmesi4
- yunanistan12
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- anın görüntüsü31
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- stoacılığın kişisel gelişim endüstrisine satılması2
- amerika birleşik devletleri31
- tokayev den askeri reform talimatı2
- haber sitelerinde reklamlardan haber okunmuyor2
- açılı nude5
- usualsuspect'i tedavi ettirmek8
- mehdinin en sevdiği balık7
- bir şey söyle9
- güzel memelerin öpülmeye değer olması4
- gilded ile yağan yağmuru izlemek4
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
eş anlılık. aynı anda olma, zaman anlamında uyumlaşma.
an'da aynı olma yalanı.
eşzamanlı.
yılmaz özdil'in (9-6-09) hürriyet gazetesi'ndeki köşe yazısı.
allame ile leşker asakir'in 2008 albümünün adı.
senkronizasyon kelimesinin köküdür, senkronizasyonsa benim hayatta en sevdiğim şeydir. hatta sık sık 2 bodyguardımla ile spontan senkronizasyonlar geliştirdiğim olur.
(bkz: senkron kayması)
(bkz: senkron kayması)
Ulu sözlükdeki 11.nesil yazar bendeniz...
"synchronous" ingilizce adı olan
eşzamanlama veya eşleme, eşgüdümlü çalışan parçalı sistemlerin zamanlamalarının eşleştirilmiş olduğunu ifade eder.
Birimleri, bu şekilde çalışan sistemler senkronize veya eşzamanlı olarak anılır.
Harmoni,uyum gibi kelimelerle yakınsar anlamlıdır..
"synchronous" ingilizce adı olan
eşzamanlama veya eşleme, eşgüdümlü çalışan parçalı sistemlerin zamanlamalarının eşleştirilmiş olduğunu ifade eder.
Birimleri, bu şekilde çalışan sistemler senkronize veya eşzamanlı olarak anılır.
Harmoni,uyum gibi kelimelerle yakınsar anlamlıdır..
Biriyle uyumlu laf soktuğumda bağırdığım kelime swh.
Ben gördüm, çok güzel ve bilgili. Ayrıca matematik dersleri verir ve gezmeyi çok sever, birde yoğun iş temposu vardır.
sevgili Senkronize
satırlarıma başlarken, evvela seni sevgiyle selamlıyor, peşinen; benim için ne kadar kıymetli olduğunu beyan etme borcumu omuzlarımdan atarak entryme devam etmek istiyorum.
gönlümde ayrı, dokunulamaz, paha biçilemez, bir başkasıyla tebdil edilemez bir mevkiye sahip olduğunu bilmeni isterim.
sana olan sevgimi kelimelerle tarif ve tasvir etmek gibi bir yükün altına girmek şüphesiz beyhude bir eylemden öteye gidemeyecektir lakin kalbimde o kadar derin ve tutkulu bir yakınlık hissediyorum ki sana karşı, kalbimden damıttığım sımsıcak ve sevginle demlenmiş hislerimden seni de haberdar etmek cüretini utanarak da olsa kendimde buldum.
nefesimi kesiyorsun
teyzesinin düğününde bembeyaz gelinliği ile pistte dans edecek partner arayan minik bir kız çocuğu kadar şirinsin.
canımı acıtıyorsun.
sözlükteki diğer erkek yazarlara olumlu oy vermene, onlarla mesajlaşmalarına, entrylerine cevap yazmana dahi tahammül edemiyorum. çünkü seni kıskanıyorum. seni en çok ben seviyor ve dolayısıyla en çok da ben hak ediyorum. onlar kaba, birçoğu görgüsüz, onlar senin canını yakıyor, bazen küçük görüyor, ötekileştirip aşağılıyor. çünkü çok güzelsin. çok sevimli. asla seni elde edemeyecek olmanın ezikliği ve çaresizliği ile sana hakaret ediyorlar. ben ise seni sadece seviyorum.
çileden çıkarıyorsunuz.
bir ece kadar asil ve bir o kadar kontes edaların beni sana daha büyük bir tutkuyla bağlıyor. bazen seni okurken çıldıracak gibi oluyorum. şımarıksın ama çok da sevimli, bazen sinirlisin.
gözlerinin içine bakmak isitiyorum dakikalarca
seni çok seviyorum.
satırlarıma başlarken, evvela seni sevgiyle selamlıyor, peşinen; benim için ne kadar kıymetli olduğunu beyan etme borcumu omuzlarımdan atarak entryme devam etmek istiyorum.
gönlümde ayrı, dokunulamaz, paha biçilemez, bir başkasıyla tebdil edilemez bir mevkiye sahip olduğunu bilmeni isterim.
sana olan sevgimi kelimelerle tarif ve tasvir etmek gibi bir yükün altına girmek şüphesiz beyhude bir eylemden öteye gidemeyecektir lakin kalbimde o kadar derin ve tutkulu bir yakınlık hissediyorum ki sana karşı, kalbimden damıttığım sımsıcak ve sevginle demlenmiş hislerimden seni de haberdar etmek cüretini utanarak da olsa kendimde buldum.
nefesimi kesiyorsun
teyzesinin düğününde bembeyaz gelinliği ile pistte dans edecek partner arayan minik bir kız çocuğu kadar şirinsin.
canımı acıtıyorsun.
sözlükteki diğer erkek yazarlara olumlu oy vermene, onlarla mesajlaşmalarına, entrylerine cevap yazmana dahi tahammül edemiyorum. çünkü seni kıskanıyorum. seni en çok ben seviyor ve dolayısıyla en çok da ben hak ediyorum. onlar kaba, birçoğu görgüsüz, onlar senin canını yakıyor, bazen küçük görüyor, ötekileştirip aşağılıyor. çünkü çok güzelsin. çok sevimli. asla seni elde edemeyecek olmanın ezikliği ve çaresizliği ile sana hakaret ediyorlar. ben ise seni sadece seviyorum.
çileden çıkarıyorsunuz.
bir ece kadar asil ve bir o kadar kontes edaların beni sana daha büyük bir tutkuyla bağlıyor. bazen seni okurken çıldıracak gibi oluyorum. şımarıksın ama çok da sevimli, bazen sinirlisin.
gözlerinin içine bakmak isitiyorum dakikalarca
seni çok seviyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar