bugün

seni asla lekeleyemem, çünkü
en derinimdesin,
buluşmak için çırpındığım o ta içimde.
seni asla lekeleyemem, çünkü günlük, basit, sıradan hayatımda yoksun
yasakların geri çekildiği,
korkunun sustuğu
o saf anlarda beliriyor kalbin... kalbime...*
çünkü kosla oxi action kullanıyorsun durumudur.
tanımı eksik olan lekeyememe durumu.

(bkz: sözlük formatı)
en güzel hazinemsin demenin diğer versiyonudur.
ilişkiye girince sevgilinin lekeleneceğini düşünen genç ergenin sevgilisinin gözünde yükselmek için söylediği sözdür. tabii altında bunu söyledikten sonra bana kesin verir düşüncesi yatmıyorsa o ergenden bir bok olmaz. gitsin eşek kovalasın. *
helalimsin emine.
vardır böyle adamlar.. "onunla ciddi düşünüyorum abi sevişemem" , "aşık olduğum kızı düşünüp otuzbir çekemiyom baboli aşıqım" filan diyen tipler..

istisnasız hepsi orta alt sınıf üyesidir.. orta üst sınıf ya da üst sınıf üyesi olanlar da , ekonomik olarak öyle olsalar da , aristokrasi üyesi filan değillerdir..

çok çiğ cümleler yahu bunlar.. nihat doğan kadar samimi , gülben ergen kadar derin , pelin batu kadar manalı laflar bunlar.. büyükmüş gibi duran , manalıymış gibi gelen ama içinde psikolojinin nası ters ve sakat olduğunu gösteren öğeler gizli..

bi kızın senle sevişmesi sonucu onun kirleneceğini düşünüyosan , sen kendini baştan kir olarak görüyosundur.. al sana aşağılık kompleksi.. türkiyede fiks her 10 kişiden 9unda görülür.. bu aşağılık duygusunu yenmek için de , çoğu kişi karısını döver , çocuğuna kan kusturur.. niye ? sözü geçsin ve buna kendi inansın da , güveni yerine gelsin diye..

elbette ki , seven adam "sadece " sevişmez.. ama bizde öyle ters ki her şey.. seks aşktan tamamen ayrı tutulmuş bişi.. seks ihtiyaç ve başka yerlerde giderilir.. aşk ise dokunmadan yaşanır..

e hadi dinimiz tam eyvallah , çok müslümanız eyvallah hepimiz bakireyiz eyvallah.. ama ya evlendikten sora? şu çok meşhur bakire kızı aldıktan sora , aradan geçse bi 5 sene misal..

o bakire kız , evde hizmetçi gibi , temizlikçi gibi iş görecek.. adam kahvede orda burda gezinicek.. ortak hayatları olmucak.. sevişmeyecek adam kadınla çünkü , kadını seksi filan bulmayacak.. hele bi de çock varsa ortada.. o kadın artık , kocanın "bacısı" olacak.. ayy olur mu yahu demeyin..

kaç tane evli çift var düzenli seks yapan? annelerimizin çoğu için , seks yapmak zaten gereksiz ve ayıp bişi.. yalan mı ? kocayla seks yapılmz cık cık..

o adam da , sora kerhanelere gitsin , iş yerinde ona buna sarksın..

bu oyun , yani sevdiğini sikememe , evlenene kadar böyle olması gereken bi hususmuş gibi duruyo ama değil..

biz öyle bi oyunun içinde , maalesef öyle bi noktaya evrildik ki , evdeki karılarımız artık bacılarımız olmak zorunda gibi hissediyoruz..

neyse.. bana ne..
lekeleyemem hayal diye gönlüne yazdığın beni senin içinde... gitmeliyim, kendi yalanımın içinde temiz kalarak...
© copyright 2005 - 2026