bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- para5
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- dünyanın tersine dönmesi5
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- altın şafak hermetik cemiyeti2
- tavuk sevmemek5
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- yorgun mermi19
- cansever4
- gıyasettin nerede sorusu3
- hangi manifest kızısın4
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- 9 ağustos 20262
- superman ile venom birleşse3
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- dolar3
- gece gece arayan dolandırıcı3
- fairuz3
- galatasaray10
- sözlüğün içinden geçmek2
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- bikbik hanfendi3
- muşlettin amca4
- etek giyen erkek10
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- sürekli dizi6
- 20192
- karadağ2
- güzel kadın3
- beyoğlunun arka sokaklarında arka sokaklar izlemek2
- gece kedilerin suyunu içen 5 metre yılan görmek2
- yeni zelanda ya gitmek5
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- dünya3
- laptop4
- durmaması gereken yerde duran insan2
- birol güven2
- bir bayanı kötü adamların elinden kurtarmak3
- milli piyade tüfeği2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- futbol6
- anın fotoğrafı14
- otostopçuya içini dökmek2
- lionel messi5
- waffle4
kısaca sakarya elektrik dağıtım anonim şirketi.
fatura ödenmediğinde dakik bir şekilde elektriği kesen, faturayı ödediğimizde de elektriği açmaya gelmeyen, sakarya elektrik dağıtım şirketi.
üç günde bir bakım/onarım yapan, bu süre zarfında şahsım ve diğer mağdurlar tarafından kulakları çınlatılan kurum. Olası bir elektrik kesintisinde, hiçbir şekilde ulaşmanız mümkün değil. on beş dakika kadar müşteri temsilcisine bağlanmak için bekletilir, sonra da pes ettirilirsiniz.
Açılımı konusunda fikir yürütmeyi bıraktığım, Türkiye iki kelimeyi birleştirince markalaşma konusunda bir numaradadır, son olarak sedanın şirketi olduğuna inandığım kurumdur kendisi. Başarılar Seda sana Türkiye olarak güveniyoruz!
kocaeli, sakarya, bolu ve düzce'ye dağıtım yapan elektrik dağıtım şirketi.
istanbul'dan ankara'ya giderken geçilen illere dağıtım yapan elektrik dağıtım şirketi.
dinci bir kurum.
Ağır orospu çocuğudur.
ekşiden derleme
kesinti planlı deniliyor ama kesintiden 10 saniye önce gelen mesaj;
yesilyurt mah de elektrik kesintisi yasanmaktadir. tahmini 18.11.2025 17:00 saatinde bolgenize elektrik verilmesi planlanmaktadir. anlayisiniz icin tesekkur ederiz.
sizi allaha havale ediyorum sizle ne devlet uğraşabiliyor nede başka bi kurum allah belanızı versin.
bu kesintiler yüzünden işi gücü evi barkı herşeyi toplayıp bu lanet firmanın hizmet vermediği bi il'e gideceğim.
5 dakikada bir elektrik kesilip geliyor. vasıfsız dincilerin yönettiği oluşum.
vatandaşı elektrik dağıtarak! yeterince sağamıyor olacak ki borsaya açılmaya karar vermiş edaş şirketi.
adamlarda haklı kendilerine sövmeyen insanların yaşadığı onlarca şehir var bir şekilde onlara da temas etmeli ki rahatlasın.
not:ytd
kocaeli'de her allahın günü elektrik kesintisi yapan firma. sms kutum bu firmanın attığı kesinti mesajlarıyla doldu. haram zıkkım olsun verdiğimiz vergiler. yazın ayrı kışın ayrı bir çile çektiriyosınuz insanlara
kesinti planlı deniliyor ama kesintiden 10 saniye önce gelen mesaj;
yesilyurt mah de elektrik kesintisi yasanmaktadir. tahmini 18.11.2025 17:00 saatinde bolgenize elektrik verilmesi planlanmaktadir. anlayisiniz icin tesekkur ederiz.
sizi allaha havale ediyorum sizle ne devlet uğraşabiliyor nede başka bi kurum allah belanızı versin.
bu kesintiler yüzünden işi gücü evi barkı herşeyi toplayıp bu lanet firmanın hizmet vermediği bi il'e gideceğim.
5 dakikada bir elektrik kesilip geliyor. vasıfsız dincilerin yönettiği oluşum.
vatandaşı elektrik dağıtarak! yeterince sağamıyor olacak ki borsaya açılmaya karar vermiş edaş şirketi.
adamlarda haklı kendilerine sövmeyen insanların yaşadığı onlarca şehir var bir şekilde onlara da temas etmeli ki rahatlasın.
not:ytd
kocaeli'de her allahın günü elektrik kesintisi yapan firma. sms kutum bu firmanın attığı kesinti mesajlarıyla doldu. haram zıkkım olsun verdiğimiz vergiler. yazın ayrı kışın ayrı bir çile çektiriyosınuz insanlara
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar