bugün

/38
uyurken ne oluyor abi ne oluyor lan bu kadar ? hayatım zehir oldu yemin ederim yataktan çıkamıyorum. bunun misafirlikte başa gelmesi ile ilgili de bir karikatür vardı neyse konu dağılmasın 80 yaşına gelse de erkeğin baş belasıdır.
işemek için lavabo kullanmaya neden olur. benim için öyle en azından bamya versiyonu hakkında fikrim yok.
duruma göre iyi, duruma göre de kötü bir hadisedir.

+bakardi kalk oğlum kahvaltı yapcaz.
-yok ben şimdi kalkmıyım, birazdan kalkarım.
+kalk dedim hadi seni mi beklicez.
-ya tamam siz yapın ben kalkmıcam şu an.
+aç şu örtüyü ve kalk artık.
-dur ya ellemesene örtüyü alla alla. kalkmıcam ben.

bu durum uzun süre devam edebilir ve çok sakattır.

ama yanınızda sevgiliniz, eşiniz gibi birisi varsa o zaman başka tabi. *
Genel olarak senden önce kalkar ve insede kalksak denilen doğa olayı,sidik kalkımı,kuşluk vakti denidiğide olmuştur.
Şehirler arası otobüste başınıza gelirle hiç de hoş olmayacak olaydır.
aileden gizleyerek tuvalete gitmek için sabahın köründe anadolu ateşinden figürler sergileyeme sebep olandır. anne babaya " siz de bakmayın kardeşim ne var bakacak" dedirtir.
testosteronun etkilerinden sadece biridir.
Sagliga isarettir.
oda olmasa bize günaydın diyen yok.
işemeye engeldir.
sevdicekle kaşık pozisyonunda uyurken sakatlık çıkarabilir. mazallah.
lanet olası bişey. ulan kaç yasina geldik hala sabah kalktigim da biri gorucek diye korkuyorum.
johnny sinsin dostu iyilerin baş düşmanı olan yegane ereksiyon tipi. siz uyanınca herkes sizi inceliyorsa bilin ki sabah ereksiyonu olmuşsunuz. *
er kişi oruç tutuyorsa zora sokar. sabır testi yapar.
Şu an ülkemizde milyonlarca erkeğin yaşadığı şey.

Türk erkekleri çok sapık yeaa.
direniştir,kararlılıktır,mücadeledir, 8 saat içerisinde içinde bulunacağımdır. o şort lastiğiyle verdiği amansız mücadele belgesellere konu olacak niteliktedir gerçekten 15 dk kadar size hayat dersi vermektedir.
Yaninizda sevgili ya da es varsa avntaj olusturur.
Her sabah başıma gelen bir durumdur, çok rahatsız edicidir. Genelde yüz üstü uyuduğum için o bölgede bir basınç oluşarak uyanıyorum.
ne kadar uğraşırsan uğraş inmez o arkadaş. sabah aile ile yapılacak kahvaltıyı da insana zehir ettirir.
http://www.youtube.com/watch?v=WpXMyBk1o_s
bundan tatlı bi' şey yoktur.
mutluluk sebebidir. *

görsel
bazen kadınlarda da olduğunu düşündüğüm.
misafir varken ulu orta yatamama sebebidir.. öyle anlar oluyor ki uyandığımda çadırı kurmuş buluyorum kendimi, dalga uzun süre hazır olda kaldığından beş dakika işemeye hazırlık sürüyor.. uğraştırıyor insanı..
sabah yataktan kaldiran, vucudun anarsist eylemlerinden en kotusudur.
© copyright 2005 - 2026