bugün
- odanın içine baykuş girmesi9
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- sözlük kezoları7
- meyveli soda içen erkek7
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- hiç ufak tefek mükremin olmaması4
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- yorgun mermi9
- erkeklerin biraz şey olması7
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- gece yatağın altından uzanan el5
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- parmak patates vs elma dilim patates7
- hogwarts cadılık büyücülük okuluna davet mektubu4
- cinleri olan sözlük kızı5
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- havanın buz gibi olması4
- gece yatağın altından sözlük yazarı çıkması4
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- gece mezarda erkekle sevişen travesti görmek4
- gece duyulan kahkaha sesleri fobisi3
- soğan salatası6
- yeni parti39
- cin mısır kabilesi5
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- korku romanı yazmak3
- bir sözlük kızı için 400 km yol gitmek4
- mercimek çorbası4
- iştahın kapanması7
- şaka maka yakışıklıyım lan sahiden2
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- korkmuş bir sözlük kızını teselli etmek3
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi5
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
- türkler barbar ve köpektir7
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- sözlük kızının sözlük erkeğine yemek ısmarlaması3
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- aramızda gezen tok yazarlar3
- bursalı erkeklere vurulan ibne damgası5
- sarapci koalanın bahçeye işemesi2
benzinin pompa fiyatında ki indirim hakkın da hükümeti yağlamayan, merak etmeme sebep olmuş yazardır.
sözlük tarihinin en yağcı, sözde ekonomi yazarlığına tek adaydır.
sözlük tarihinin en yağcı, sözde ekonomi yazarlığına tek adaydır.
milliyet yazarı güngör uras türkiye'deki sayılı pembe gözlüklü iktisatçılardandır.
uç örnekler verse daha güzel ironi yapsa keşke rosava.
rosava'nın elinde güzel ham madde var ama değerlendirmeyi bilmiyor.
uç örnekler verse daha güzel ironi yapsa keşke rosava.
rosava'nın elinde güzel ham madde var ama değerlendirmeyi bilmiyor.
tüik raporlarından bahsetmiş.
olayın arka yüzü ise şu:
" Nüfusun yüzde 62sinin taksitli ödemesi ve borcu, yüzde 26dan biraz fazlasının ise çok ağır borç yükü bulunuyor. "u yazmayıp bizi gerçeklerden arındıran yazar.
Nüfusun yüzde 87ye yakını evden uzakta bir haftalık tatili, yüzde 68e yakını beklenmedik giderleri, yüzde 80in biraz yüzde 80in biraz üzerindeki bölümü de yıpranmış ve eskimiş mobilyalarını yenileme ihtiyacını karşılayamadığını ifade ediyor.
tabi yahu. elin gavuru gelsin ülkemizde tatil yapsın ama biz mobilyamızı bile değiştiremeyelim..
fed'in twist'inden haberi var mı?
yok. artık yarın milliyet ekonomi falan yzarsa öğreniriz rosava'dan.
neyse yav gerek yok böyle şeylere:
https://www.youtube.com/watch?v=dAh6gsp5hNs
olayın arka yüzü ise şu:
" Nüfusun yüzde 62sinin taksitli ödemesi ve borcu, yüzde 26dan biraz fazlasının ise çok ağır borç yükü bulunuyor. "u yazmayıp bizi gerçeklerden arındıran yazar.
Nüfusun yüzde 87ye yakını evden uzakta bir haftalık tatili, yüzde 68e yakını beklenmedik giderleri, yüzde 80in biraz yüzde 80in biraz üzerindeki bölümü de yıpranmış ve eskimiş mobilyalarını yenileme ihtiyacını karşılayamadığını ifade ediyor.
tabi yahu. elin gavuru gelsin ülkemizde tatil yapsın ama biz mobilyamızı bile değiştiremeyelim..
fed'in twist'inden haberi var mı?
yok. artık yarın milliyet ekonomi falan yzarsa öğreniriz rosava'dan.
neyse yav gerek yok böyle şeylere:
https://www.youtube.com/watch?v=dAh6gsp5hNs
Karadeniz de doğal gazi bulup balonlara doldurup arabasının bagajında ankara ya getirebilen yazar. Sen ironi yaparsın da ben yapamaz miyim. Ama ironi yapmasını bilmiyor.
S&p nin suriye olayları ile ilgili türkiye ye olan açıklamasını yazmamis.
Dikkatli olun yoksa kredi notunuz tehlikeye birer dedi.EKONOMI BAKANi zafer caglayan da çok da fifi, s&p kendi taklsin umrumda değil dedi. Zafer caglayan in açıklaması üzerine wall street % 0.5 i aşan eksi puanla başladı. Caglayan ile wall street in alakası yok. Sadece ekside başladığı doğru.
Dikkatli olun yoksa kredi notunuz tehlikeye birer dedi.EKONOMI BAKANi zafer caglayan da çok da fifi, s&p kendi taklsin umrumda değil dedi. Zafer caglayan in açıklaması üzerine wall street % 0.5 i aşan eksi puanla başladı. Caglayan ile wall street in alakası yok. Sadece ekside başladığı doğru.
hükümeti yalamaktan ağzı kuruyan yazar.
biri bir bardak su versin şuna!
biri bir bardak su versin şuna!
3 gündür kayıp yazar. Petrol düştü başlık açmadı merak ettim. Kasimdaki başkanlık seçimlerinden sonra petrol ne olacak görüşünü almak isterim.
Herhalde adalarda off shore hesabı var kaçtı gitti ülkeden. Hani ekonomi iyiydi rosava !!!
Herhalde adalarda off shore hesabı var kaçtı gitti ülkeden. Hani ekonomi iyiydi rosava !!!
akp ekonomi ödülü alıp tatil yapan yazar.
petrolün düşüşü türkiye'de ise 10 kuruş olarak yansıdı. açılsın başlıklar girilsin entriler.
mb faiz koridorunu daralttı. kredilerde düşüş bekleniyor.
spot altın ise q3 desteği ile tavan yaptı. alım için iyi bir seviyelerde değil.
petrolün düşüşü türkiye'de ise 10 kuruş olarak yansıdı. açılsın başlıklar girilsin entriler.
mb faiz koridorunu daralttı. kredilerde düşüş bekleniyor.
spot altın ise q3 desteği ile tavan yaptı. alım için iyi bir seviyelerde değil.
günaydın hacı.
dün petrolun ani düşüşü wall street de heyecan yarattı. ben fat finger diyorum. apple ın hisseleri de 700dolar barajını aştı. fed ın de q3ü ile abd seçimlere doğru coşkulu gidiyor. ama bu petrol olayı kafa karıştırmaya yetti wall street de.
çin ve japonya arasında şirket bazında gerginlik de var. panasonic canon gibi şirketler..
tanım : bu aralar kaybolan yazar.
dün petrolun ani düşüşü wall street de heyecan yarattı. ben fat finger diyorum. apple ın hisseleri de 700dolar barajını aştı. fed ın de q3ü ile abd seçimlere doğru coşkulu gidiyor. ama bu petrol olayı kafa karıştırmaya yetti wall street de.
çin ve japonya arasında şirket bazında gerginlik de var. panasonic canon gibi şirketler..
tanım : bu aralar kaybolan yazar.
eli değmişken orta gelir tuzağı'na çalışması gereken yazar. hani ironi falan yaptığını sanıyorsun da önce ironinın nasıl yapıldığını bilmeli.
ironi yapmak için 1gün önceden ılık suda bekletiyoruz.
ironi yapmak için 1gün önceden ılık suda bekletiyoruz.
fed in q3 ü sayesinde eu parite 1.31
altın son 6.5ayın zirvesinde.
amerika da başkanlık seçimleri yaklaşıyor.
obama sosyalist duruşu ile romney ise sendikaları kapatsak da olur duruşu ile son düzlüğe girmek üzereyiz.
mb kararı , haziran işsizlik verileri bekleniyor. merkez bankası faiz indirecek mi beklentisi hakim???
ev ödevi hazır olan yaZar. seviyeyi çok yukseltmedim umarım.
çeyrek altın tavan yapmış nedenini anlamissindir herhalde yazdım yukarıya.
altın son 6.5ayın zirvesinde.
amerika da başkanlık seçimleri yaklaşıyor.
obama sosyalist duruşu ile romney ise sendikaları kapatsak da olur duruşu ile son düzlüğe girmek üzereyiz.
mb kararı , haziran işsizlik verileri bekleniyor. merkez bankası faiz indirecek mi beklentisi hakim???
ev ödevi hazır olan yaZar. seviyeyi çok yukseltmedim umarım.
çeyrek altın tavan yapmış nedenini anlamissindir herhalde yazdım yukarıya.
günaydın hacı. seni marka yapacağım uludağ da bu kıyağımı unutma..
her neyse az önce mustafa sandal lı turkcell reklamı izledim. eskiden çöpçü de bile ayfon vardı turkcell reklamlarında şimdi 500 liralık telefon kakaliyorlar millete. rosava bunu açıklasın (!)
her neyse az önce mustafa sandal lı turkcell reklamı izledim. eskiden çöpçü de bile ayfon vardı turkcell reklamlarında şimdi 500 liralık telefon kakaliyorlar millete. rosava bunu açıklasın (!)
birazdan gelip ''çok fena büyüdük yine, öyle böyle değil lan, acayip büyük baksana şu ekonomiye, hey maşallah'' diyecek yazar.
ismi çiçek ismini andıran etrafına hoş rayihalar saçan bir yazardır. hoş gelmiş.
başına bir şey mi geldi acaba? hala ortalarda yok..
henüz uyanmamıştır. gece boyunca türkiye'nin ekonomik durumu ile ilgili planlar yapmıştır.
(bkz: rosava ile beş yıllık kalkınma planı)
(bkz: rosava ile beş yıllık kalkınma planı)
sol tarafta ekonomiyle ilgili başlıklar uplanmadığı sürece online değil demektir. birazdan damlar ama yakındır.
sözlükte herhangi bir amacı yoktur. akp'li de değildir. sadece fikirlerini yazmaktadır.
kişiler bunu akp'ye ya da başka bir partiye çekiyorsa rosava'nın yapabileceği birşey yoktur.
onlar öyle diyecek diye düşündüklerini yazmaktan vazgeçecek değildir.
onur kısmı ise , tanımadığı insanların onuru haysiyeti hakkında söz söylemek bu kadar kolay olmamalı.
kişiler bunu akp'ye ya da başka bir partiye çekiyorsa rosava'nın yapabileceği birşey yoktur.
onlar öyle diyecek diye düşündüklerini yazmaktan vazgeçecek değildir.
onur kısmı ise , tanımadığı insanların onuru haysiyeti hakkında söz söylemek bu kadar kolay olmamalı.
akşam mesaisine başlamış yazar.
işsiz olduğu iddia edilen yazar. ah be kardeşim yaşamak zor bu devirde. allah yardım etsin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar