bugün

yapılmaması gerekendir. öküz herifler iyi bir halt yediklerini sanıyorlar.

fakat şöyle de birşey var gençler, yanaşın anlatıyorum. günlerdir ortalığı karıştırıp v for vendetta atmosferini ciğerine çekenler... taksim'i veya eylemlerin yüksek katılımla sürdüğü diğer kentlerin meydanlarının haricinde hiçbir yeri görmeyenler... 100 bin kişi ile çoğunluk olduğunu zannedenler...

yukarıda adı geçen ibneler bu fotoğrafı görmeliler. iyi bok yediniz aslanlarım.
ülke provokatörleri ve kriptoları ellerini ovuşturarak bekliyor.

ekmek çıkmaz size rizeden kemalitler, iyi bilin.
yeni bir sivas katliamı yaşanırsa, zaten gergin olan ortam daha da gerginleşir ve doğacak tepki üzerine meydana gelmesi muhtemel vahim olayların tek sorumlusu akp'lileri kışkırtan rte olur.
gerçekleşmesi halinde "bilinçsiz" provakatörleri sevindirecek katliamdır. ama tam da barış ortamı tesis edilmişken gerçekleşmessine asla müsade edilmeyecektir.

katliam bekleyip reyting almak isteyen provakatörler üzülecek ama olsun.
olmayan ve olmayacak olan katliamdır. dün polise en ağırından küfürler edenler, taşlar atanlar, arabasını yakanlar, bugün rize'de tgblileri korusun diye resmen polise yalvarıyorlar. gün gelir devran döner diye bir söz vardır ama bu kadar çabuk dönüvermesi de şaşırtıcı. ha bu arada parti yok bu işte parti yok diyenler oradaki tgbli teröristleri nasıl açıklarlar o da merak konusu. özellikle akpliler çıkarsa ne olur yiyorsa çıksınlar diyenler o görüntüleri iyi izlesinler, memleketin gerçekten bu duruma gelmesini istiyorlar mı bir daha düşünsünler. rize'deki kardeşlerimize tavsiyemiz ise bu sözde eylemci özde teröristlerin provakasyonuna gelmeyip evlerine dönmeleridir. teröristle terörist olunmaz.

not: ey terörist, o polis senin taş atan araba yakan atm yağmalayan dükkan talan eden iş makinesi çalan zihniyetine de müdahale ettiğinde vazifesini yapıyor zaten. ben atımı koşturayım ama bana kimse dokunmasın diyorsan öyle bir dünya zaten yok. neden rizede olacaklardan rize sorumlu oluyor da taksimde beşiktaşta izmirde ankarada olanlardan senin o terörist kıçın sorumlu olmuyor?
olsa da gobek atsak diyen çakalların bekledigi katliamdır.
aslan rizeliler. alınlarınızdan öpüyorum * nedenmi ?

%50 sokağa çıksın diyen zümre %1 çıkınca ağlamaya başlamış yazık , içi savaş isterseniz o olamaz üzmeyin siz o sığ beyincikleriniz.
© copyright 2005 - 2026