bugün
- foşik törklörön liginde birinci amedspor12
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok14
- s'i l v'e r m'i s t'in kullandığı ucuz parfüm12
- parcalandim toparlanamiyorum313
- anın görüntüsü28
- türkler ile moğollar kardeştir11
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı30
- emeviler5
- 29 yaşında erkek 40 yaşında kadın evliliği2
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- vercenmi3
- istanbul da para harcanacak çok yer olması3
- beşiktaş7
- amedspor2
- taksicinin iltifatına maruz kalmak5
- claudian clouds43
- game of thrones taki kerhaneci17
- şarapçı'nın taksici fantezileri4
- salah yaylası2
- başlık açma3
- ölümden korkuyor musunuz34
- çok güzel bir kız havla deyince havlamayan erkek5
- erkeklerin kadınlardan daha çok dedikodu yapması2
- atm de evladım yardımcı olur musun diyen yaşlı2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj5
- sözlüğün bitmesine seyirci kalmak3
- 20274
- ortaçağda kadına yüklenen değer4
- sözlük kızları dertleşiyor14
- şeriat ile yönetilmek isteyen kadın4
- istanbul u özlemek5
- türkiye selefilere kalsa harabeye dönüşmüştü5
- okan buruk13
- ups boobs'un 67 gündür entry girmemesi4
- mekkeli müşrikler5
- ittihat terakki döneminde gerçekleşen soykırımlar5
- şabos goy3
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- türkiye'deki gündemin yarısı israil hakkında6
- güne bir alıntı bırak3
- kadınların çok konuşmasının nedenleri2
- akşam trafiği3
- en son ne yediniz3
- zorunlu eğitim6
- dyson5
- yazarların vasiyetleri3
- genel ev sloganları5
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı16
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
renault 11 flash tan 3 hp lik güç artışı, renault un değişine göre "petal formlu koltukları, alt minder dahil",ön far, ve jant tasarımıyla ayrılmaktadır. ayrıca iç aydınlatması flash ın yeşil iken flash s in turuncudur.
yarı headers özelliğine sahip manifoldu sebebiyle otomobil üzerinde açık hava filtresi varmışçasına tabiri caiz ise "böğürür".
zamanının türk subaru'sudur. motor gücünün hakkını veremeyen yol tutuşu sebebiyle bagaja 60-70 kg demir döktürmenin işe yaradığı söylenirdi.
motor hacmi,gücü ve ağırlığına nazaran hızlanma değerleri aslında hiçte parlak değildir (0-100:12 sn)
ne var ki zayıf yalıtım-düz kokpit ve yakın-düz ön cam durumu yüzünden daha atakmış izlenimi verir.
direksiyonu hakikaten serttir,debriyajı da serttir,vites geçişleri de serttir. ancak kullanımı keyiflidir.
ne var ki zayıf yalıtım-düz kokpit ve yakın-düz ön cam durumu yüzünden daha atakmış izlenimi verir.
direksiyonu hakikaten serttir,debriyajı da serttir,vites geçişleri de serttir. ancak kullanımı keyiflidir.
orta okula giderken hayranlığımdan dolayı ders dinleyemediğim, Flaşı olanların üstün insan olduklarına inandığım otomobil. Hep bizimde olsun isterdim ki, babam bir gün evin önüne lada-stejın cektiğinde estetik krizlere girmiştim.
1.7 litre motoruna rağmen 0-100 hızlanması 12 saniyedir. pek verimli bir motor değil ama yüklemeye oldukça uygun. en basitinden bir flash s alıp açık hava filtresi, dereceli egzantrik vs. yaparsan güzel olur. bu arada frenleri bu arabayı durdurmaya yetmiyor, kesinlikle daha büyük ön fren diskleri ve arka kampanaların büyütülmesini istiyor. tasarımı güzeldir, flash s oldukça sportif duran bir araçtır. koltukları ve 3 kollu demir direksiyonu harikadır. 3 kapılı renault 11 turbo ülkemizde az da olsa vardır. almak istediğim otomobillerden birisidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar