bugün
- balık etli mi kuru götlü mü3
- ilk seçimde akp'nin alacağı oy2
- bjk tv2
- türk müsün türkiyeli misin12
- alin3
- milli muharip uçağı kaan3
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez4
- nasıl birisiniz6
- ona bir şey söyle10
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı3
- beni özleyenler elime mum diksin15
- hırvatistan12
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- rüyada nervio yu görmek8
- yunanistan29
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- ayrılık6
- anın görüntüsü16
- ispanya daki göçmen krizi8
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- ölüm5
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- gecenin rap şarkısı3
- mutlu kalmak için öneriler6
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- karadeniz'e neden karadeniz denmiştir2
- yazarların ruh hali3
- favori coldplay şarkınız4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- gecenin şarkısı3
- japonya23
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- en son aldığınız iltifat14
- izmirli kızların met çukuruna düşmesi3
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- sırtımı kaşıyan kızlardan hoşlanmam3
- irmik helvası vs un helvası18
- her gün alkol almak4
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- yeni dünya düzeni4
- arkadaşlar hangi diziye başlasam4
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması7
- gürcistan26
- sözlükteki derin yapılanma4
renault 11 flash tan 3 hp lik güç artışı, renault un değişine göre "petal formlu koltukları, alt minder dahil",ön far, ve jant tasarımıyla ayrılmaktadır. ayrıca iç aydınlatması flash ın yeşil iken flash s in turuncudur.
yarı headers özelliğine sahip manifoldu sebebiyle otomobil üzerinde açık hava filtresi varmışçasına tabiri caiz ise "böğürür".
zamanının türk subaru'sudur. motor gücünün hakkını veremeyen yol tutuşu sebebiyle bagaja 60-70 kg demir döktürmenin işe yaradığı söylenirdi.
motor hacmi,gücü ve ağırlığına nazaran hızlanma değerleri aslında hiçte parlak değildir (0-100:12 sn)
ne var ki zayıf yalıtım-düz kokpit ve yakın-düz ön cam durumu yüzünden daha atakmış izlenimi verir.
direksiyonu hakikaten serttir,debriyajı da serttir,vites geçişleri de serttir. ancak kullanımı keyiflidir.
ne var ki zayıf yalıtım-düz kokpit ve yakın-düz ön cam durumu yüzünden daha atakmış izlenimi verir.
direksiyonu hakikaten serttir,debriyajı da serttir,vites geçişleri de serttir. ancak kullanımı keyiflidir.
orta okula giderken hayranlığımdan dolayı ders dinleyemediğim, Flaşı olanların üstün insan olduklarına inandığım otomobil. Hep bizimde olsun isterdim ki, babam bir gün evin önüne lada-stejın cektiğinde estetik krizlere girmiştim.
1.7 litre motoruna rağmen 0-100 hızlanması 12 saniyedir. pek verimli bir motor değil ama yüklemeye oldukça uygun. en basitinden bir flash s alıp açık hava filtresi, dereceli egzantrik vs. yaparsan güzel olur. bu arada frenleri bu arabayı durdurmaya yetmiyor, kesinlikle daha büyük ön fren diskleri ve arka kampanaların büyütülmesini istiyor. tasarımı güzeldir, flash s oldukça sportif duran bir araçtır. koltukları ve 3 kollu demir direksiyonu harikadır. 3 kapılı renault 11 turbo ülkemizde az da olsa vardır. almak istediğim otomobillerden birisidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar