bugün
- fusya semsiyeli yabanci27
- ekşi sözlükteki başlıkları uludağ sözlükte görmek7
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim6
- vajina sıcaklığı6
- bezelye yemeği7
- macron koşacak diye park kapatan akepe29
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları8
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- ilahi bir gücün sizi frenlediği düşüncesi6
- akp bitince ne olacak18
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler7
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı9
- 6 aydır üstüne çalıştığım ktç taklidim5
- lahmacun4
- size nasıl yardımcı olabilirim3
- nato zirvesine sızan kedi4
- futbol22
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- kadınların erkek jinekolog tercihi5
- resim ogretmeni4
- ölümün en iyi tanımı17
- otel odasında ölü bulunmak11
- akrabalarla tüm alakayı kesmek3
- ayak saati4
- şiki şiki baba dinleyip iddia kuponu doldurmak3
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı9
- ciguli kral20
- murat yakın6
- gocu nickli şahıs buraya bak arslanım9
- yiyecek başlığı açmayın orçolar3
- kaynana dırdırından kurtulmanın yolları neler2
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek10
- sözlük yazarlarının lahmacunları10
- sözlükte emoji olmasın mı2
- uludağ sözlük hatunlarının taş gibi olması7
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı11
- 10 temmuz 2026 ispanya belçika maçı5
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı6
- görüldü attı2
- her gün söylenen ufak tefek yalanlar9
- abd'nin kucağında siyaset yapmak8
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler9
- nato zirvesini yabancılar çok da sallamıyor5
- usualsuspect'i ifşalıyorum gelin3
- f 35 leri kendimiz yapalım8
- rahip brunson'ı talebim üzerine derhal gönderdi6
- abd iran savaşı6
- kalf3
- kadinlarin erkekleri dm den taciz etmesi8
sahnede savaş tatbikatı yapan, till gibi bir ilaha sahip alman über gruptur.
üyelerinden paul landers, yeni albümün 2013 sonunda çıkacağını söylemiş rock werchter röportajında.
tamam sevindik falan da, 11 şarkı için 4 sene fazla değil mi?
şnayder de yanlış çevirmediysem "lifad tour dvd'si de yapalım diyoruz ama dur bakalım hacı, allah kerim" demiş.
rammstein austria'dan çaldım, orijinali,
Einem Interview mit Paul zufolge, welches im Rahmen des Rock Werchter Festivals geführt und auf einer uruguayischen Rammstein-Fanseite veröffentlicht wurde, denken Rammstein noch lange nicht ans Aufhören und planen ein weiteres Album zu veröffentlichen. Zur Zeit steht jedoch nach wie vor die LIFAD Tour an, mit einem neuen Album ist laut Paul nicht vor 2013 zu rechnen.
Update:
Laut einem anderen Interview mit Schneider von MusikUniverse ist ebenfalls eine neue Rammstein DVD in Planung. Wie genau diese aussehen soll und wann mit einer Veröffentlichung zu rechnen ist, steht allerdings noch nicht fest.
Schneider deutet ebenso an, dass in Zukunft eventuell an einem Klassik-Projekt gearbeitet wird.
Das komplette Video-Interview findet ihr in den Related Links.
tamam sevindik falan da, 11 şarkı için 4 sene fazla değil mi?
şnayder de yanlış çevirmediysem "lifad tour dvd'si de yapalım diyoruz ama dur bakalım hacı, allah kerim" demiş.
rammstein austria'dan çaldım, orijinali,
Einem Interview mit Paul zufolge, welches im Rahmen des Rock Werchter Festivals geführt und auf einer uruguayischen Rammstein-Fanseite veröffentlicht wurde, denken Rammstein noch lange nicht ans Aufhören und planen ein weiteres Album zu veröffentlichen. Zur Zeit steht jedoch nach wie vor die LIFAD Tour an, mit einem neuen Album ist laut Paul nicht vor 2013 zu rechnen.
Update:
Laut einem anderen Interview mit Schneider von MusikUniverse ist ebenfalls eine neue Rammstein DVD in Planung. Wie genau diese aussehen soll und wann mit einer Veröffentlichung zu rechnen ist, steht allerdings noch nicht fest.
Schneider deutet ebenso an, dass in Zukunft eventuell an einem Klassik-Projekt gearbeitet wird.
Das komplette Video-Interview findet ihr in den Related Links.
istanbul'da verdikleri konser ile hayran sayısını 2ye katlayan , izlemeden önce dudak bükenlerin suratlarının yılışmasına neden olan üstün alman teknolojisi grup.
sahne performansıyla inönü'yü salladılar...
(bkz: rammlied)
sahne şovu yapmayı bilen metal müzik grubu.
alman metal grubudur en güzel parçaları morgenstern, feuerfrei, spieluhr, du haust, dermeister, reise reise, engel, resident evil *
(bkz: bak yine konfeti sanacaklar)
Popülerliğini şarkıları almanca söylemesine borçlu olan ingilizce söylese o kadar popüler olmayacak gruptur.
görsel
onca albüm çekimlerini gördüm, fotoğraflarına baktım ama hiç biri beni bu kadar etkilemedi yıkıldım kahr oldum desem yeridir.ayrıca böyle bir lokantada yemek yiyecek kadarda samimi olduklarını gösteren grup.
(bkz: gel de delirme)
onca albüm çekimlerini gördüm, fotoğraflarına baktım ama hiç biri beni bu kadar etkilemedi yıkıldım kahr oldum desem yeridir.ayrıca böyle bir lokantada yemek yiyecek kadarda samimi olduklarını gösteren grup.
(bkz: gel de delirme)
Özen Kebap olayı beni yardı.Olsun lokanta-kebapçı ortamı da güzeldir.
ergen rakırların sadece du hast şarkısını bildikleri grup.
şu ramm'ı alet etmeyin "kuul"luk çalışmalarınıza. tamam siz overkill, accept, scorpions falan dinliyorsunuz. inanılmaz metalcisiniz, dehşet kuulsunuz. ama bi' *burada ayıp şey var* gidin. ayıp şeyi de entry silinmesin diye sansürlüyorum, yoksa daha fazlasını hak ediyorsunuz.
ha bu adamları lokantada yakaladım lan,
http://img691.imageshack....41134416476576104132.jpg/
kadın ben değilim. erkeğim çünkü ben. ama o kadın.
şu ramm'ı alet etmeyin "kuul"luk çalışmalarınıza. tamam siz overkill, accept, scorpions falan dinliyorsunuz. inanılmaz metalcisiniz, dehşet kuulsunuz. ama bi' *burada ayıp şey var* gidin. ayıp şeyi de entry silinmesin diye sansürlüyorum, yoksa daha fazlasını hak ediyorsunuz.
ha bu adamları lokantada yakaladım lan,
http://img691.imageshack....41134416476576104132.jpg/
kadın ben değilim. erkeğim çünkü ben. ama o kadın.
ergen rockerlarn idolü olan grup.
blackened gibi bir şarkıyı çalarken adam öldürme temsili yapılamayacağını bilip, dandik rifflerle bu işi kotaran grup.
rammstein feyz alsın.
rammstein feyz alsın.
sadece şov ve marjinallikten ibaret koftiden grup. şov izlemek isteyen sirke gidebilir ben şahsen sirk gösterisi izlemiş gibi hissettim. bir de almanların en büyük grubu deniliyor ya. gül gül öldüm.
sahne şovu dersi veren grup. metallica azcık feyz alsın.
basit bir şov grubudur. kalite desen şovlarının yanında solda sıfır kalır. '' almanlar' ın en baba rock grubudur. '' diyen ergen bünyelere, almanlar' ın eloy' unu dinlemelerini acilen tavsiye ederim.
sonisphere festivalinde inönü stadını dağıtıp kenara koymuş grup. şovları izlemekten müzikleriyle ilgilenemedik pek.
tool konserine gitmemiş bünyelerin, sahne şovlarına şaşırdığı gruptur.
dünyanın en iyi konser şovlarını hazırlayan grup. Kiss bile halt etmiş bu alman'ların yanında.
Sonisphere festivalinde istanbul inönün stadının a...na koyup atmış alman panzerleri.
iyi reklam yaptı bu sene.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar