bugün
- hilafet gelsin mi6
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı7
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı21
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi7
- ülkücülerin gerçek yüzleri6
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- anın görüntüsü32
- haşlanmış kurbağa sendromu3
- sophie dee'nin memeleri2
- halife olacağım2
- gökten çikolata yağması4
- kürtsüz türkiye8
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın6
- fesli alagavatın gençliği2
- uludağ sözlük yapay zeka moderatörü6
- ayak fetişistlerini onurlu yaşama davet2
- başarılı olmuş tek akımın ümmetçilik olması3
- genç atatürkçüler partisi3
- evliliğin anlamı8
- gecekonduda otururken dünyanın en zengini oluverme2
- fenerbahçe14
- kadir mısıroğlu vs abdullah öcalan5
- atsız milliyetçiliği vs atatürk milliyetçiliği4
- çok sıkıcı adamlarsınız lan2
- dünyanın en güzel evi3
- türk vatandaşı yerine eşit yurttaşlık yeni parti4
- fenerbahçe nin en iyi kadrosu3
- atsızcı veletler2
- sanayi devrimi bitene kadar uyuyoruz arkadaşlar3
- hala mansur yavaş'tan medet umanlar var2
- suçluları topluma kazandırmalıyız insanı3
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı4
- gelmiş geçmiş en iyi türkiye ligi kadrosu2
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması14
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- washington stecanelo cerqueira2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği9
- süleymancılar17
- sidiki cherif2
- eğitim sisteminin gizli amacı3
- 16 ağustos 20264
- ford flex2
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık2
- sözlükteki fenerbahçeliler10
- iyi ve zafer ittifak olmalı2
- asimilasyon harika bir şey5
- futbol taraftarlığı2
- sven jablonski2
bize bişi demek istiyen bi yazar.
Demek istediğini açıkça yazmış yazar.
Nick altına bakarak hoş gelmiş diyorum.
Nick altına bakarak hoş gelmiş diyorum.
demek istediğini dememiş adeta haykırmış yazar.
takma adı big bang jamaldır. kendisi ingilterede yaşar.. bu yüzden açık düşünür,
(#14807916) türkiye'yi arabistan veya iran sanan yazardır.
ingiliz kamyoncularından sonra türk kamyoncuları tarafından sabırsızlıkla beklenen yazardir.
haberleri izlerken gözlerini ve anlamaya çalışırken de beynini kullanmayı gereksiz olarak gören yazar.
he, ayrıca her an "tebrikler israil vatandaşı oldunuz" mesajı da gelebilir cep telefonuna. heyecanlıyız la, çok pis hemde.
edit: ezik trolldür. nereden anladım? kendi başlığına ha bire ikinci tanımı giriyor. inciden geliyor olması muhtemel. yazık lan.
he, ayrıca her an "tebrikler israil vatandaşı oldunuz" mesajı da gelebilir cep telefonuna. heyecanlıyız la, çok pis hemde.
edit: ezik trolldür. nereden anladım? kendi başlığına ha bire ikinci tanımı giriyor. inciden geliyor olması muhtemel. yazık lan.
kendini gay olarak görmediğini söyleyen gay.
(#14808787)
(#14808787)
çok klasik kaçacak ama, troll'dür.
aklından geçenleri söyleyen iki yüzlü olmayan ateist yazar.
hem kadınlarla hem erkeklerLE ilişkiye girdiği için övünen, alayına giderim havasında olan, aktif olduğu için ibne değilim diyen bildIĞIN ibne. Ilk günden başlamış trolllüğe.
sözlükten gay düşürmeye çalışan yazar.
bi karar vermesi gereken arkadaştır.
sana diyorum, tarafını seç rami, "ya taraf olursun ya bertaraf" der ünlü düşünür recepyos dürzüanyas!
sana diyorum, tarafını seç rami, "ya taraf olursun ya bertaraf" der ünlü düşünür recepyos dürzüanyas!
sabah sularında gaytube başlığına girdiği entry ile yeterli dikkati çekemediği için sözlüğün daha dolu olduğu bu saatlerde entrysini silerek tekrar girmiştir ve amaçladığı dikkati çekmiştir.
#14809461 kureyş değil kurayza yahudileridir, yanlış biliyorsun, ama bu yanlış bilgin senin nefretini kusmanı engellemiyor,
kurayza yahudileri, peygamberimizle önceleri, anlaşma yaptılar "biz sana saldıranlara yardım etmeyeceğiz ve sende bize karışmayacaksın" dediler, onlara karışılmadı, zaten dinde zorlama yoktur , ateist veya yahudi, yada hristiyanlara karışılmadı, ama senin gibiler onları ilgilendirmediği halde, fırsat bu fırsat diyerek müslümanlara saldıranlara yardım edip onlarla beraber saldırdılar, ihanetin cezası ölümdü, yani onlar yahudi oldukları için değil, ihanet ettikleri için ve onları ilgilendirmeyen bir savaşa dahil oldukları için öldürüldü,
hani william wallace, kendisine ihanet edenleri öldürmüştü savaş sonrası, ve yüreğimizin yağı erimişti, aynen öyle, ama sen bunu anlayamazsın, nefret gözünü karartmış çünkü.
ve soruldu onların alimlerine, "yahudi şeriatına göre hükmünüz nedir?" kendi şeriatları gereği olarak öldürülmeleri gerekiyordu,
ve o onlara uygulandı, tabi bunu kabul etmeyeceksin, senin tabiatına aykırı bunu kabul etmek biliyorum ama ben gene de doğruyu anlatayım istedim, iftiranı ortaya çıkarayım istedim.
kurayza yahudileri, peygamberimizle önceleri, anlaşma yaptılar "biz sana saldıranlara yardım etmeyeceğiz ve sende bize karışmayacaksın" dediler, onlara karışılmadı, zaten dinde zorlama yoktur , ateist veya yahudi, yada hristiyanlara karışılmadı, ama senin gibiler onları ilgilendirmediği halde, fırsat bu fırsat diyerek müslümanlara saldıranlara yardım edip onlarla beraber saldırdılar, ihanetin cezası ölümdü, yani onlar yahudi oldukları için değil, ihanet ettikleri için ve onları ilgilendirmeyen bir savaşa dahil oldukları için öldürüldü,
hani william wallace, kendisine ihanet edenleri öldürmüştü savaş sonrası, ve yüreğimizin yağı erimişti, aynen öyle, ama sen bunu anlayamazsın, nefret gözünü karartmış çünkü.
ve soruldu onların alimlerine, "yahudi şeriatına göre hükmünüz nedir?" kendi şeriatları gereği olarak öldürülmeleri gerekiyordu,
ve o onlara uygulandı, tabi bunu kabul etmeyeceksin, senin tabiatına aykırı bunu kabul etmek biliyorum ama ben gene de doğruyu anlatayım istedim, iftiranı ortaya çıkarayım istedim.
(#14808822) ne ayak oldugu belirsiz yazar kisisi. secenekler arasinda, gay, lezbiyen, biseksüel, bisektirgel, ikiseksüel olarak 5 secenek var.
ibnedir.
Bol bol penis görüp gururlanan yazar. Gerçekten kasıt bu galiba.
sözlüğü, cinsel deneyimlerini anlattığı bir günlük olarak algılayan yazardır.
neyi kanıtlamaya çalıştığını ben anlayamadım. tamam avrupalısın!
neyi kanıtlamaya çalıştığını ben anlayamadım. tamam avrupalısın!
troll esintili travesti.
penis ile ilgili ne zoru olduğunu merak ettiğim yazar.
topitoptur.
kanıt: #14807752
kanıt: #14807752
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar