bugün
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- yanlışlıkla gey olmak9
- merfulu9
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde8
- rodrigo mora6
- dün fetö götü yalayanlar bugün apo götü yalıyor7
- sözlükteki herkesin çok zeki olması3
- halk başkanlık sistemini istiyor8
- wc'ye telefonsuz girmek6
- ev almak isteyenlere tavsiye4
- seçimi yine akepe kazanacak3
- günlük tutan erkek19
- başakşehir çam ve sakura devlet hastanesi3
- arda güler5
- halkını düşünmeyen lider4
- çomar haber ajansı3
- her yerde sümkürebilen insan6
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- diriliş ertuğrul ve kuruluş osman izleyip coşmak3
- 12 inci nesil olmanın çok ayıp olması3
- yeşil kuşak projesi3
- merhabalarr5
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz17
- gratisin içini merak etmek8
- sigara yasağı3
- ay diyen erkek3
- stres atamamak2
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- erkeğe şiddet uygulayan kadın4
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- g o k u4
- mekke anlaşması14
- tuğralı dobloya binip ekonomi çoh eyi demek2
- sözlükte kavga olacak hissi4
- arkadaşlar nasılsınız11
- defterini kalpli kağıtla kaplayan erkek2
- modern insan dertlerini şımarıkça olması2
- çok su içmek2
- gocu7
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri6
- kötü biri olduğunu fark etmek2
- fatih ergenekon2
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması13
- kendini fazla ciddiye almak2
- sözlük yazarlarına bir şey söyle8
- kendinden sıkılmak2
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- cansever18
- simko317
bugün google tarafından satın alınmış arama motoru.
(bkz: hugo)
efendim çoook eskiye dönelim.
ben daha 6-7, bilemedin 8 yaşındaydım o zamanlar.. hugo'nun dergisi vardı, çizgi roman şeklinde. her sayıda maceradan maceraya atılır, kendini kanun adına tehlikeye atar, asayişi sağlardı. biz de zaten kısıtlı olan harçlıklarımızı bu mal ötesi dergiye yatırmakta sakınca görmezdik tabi.
o zamanlar çikolata-şeker-sakız, çizgi romanlar ve patlayan maddeler hariç paramızı hiçbirşeye harcamazdık zaten.
neyse, konumuzdan uzaklaşmayalım.
bu plink denilen yaratık, dergide peydahlanmıştı bir anda. hugo 'nun kankasıydı. yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi, ayrıca normal bir organizma değildi, bembeyaz, amfibiyan-insan karışımı ilginç bir humanoid idi. özel güçleri vardı bu abinin, kendisine ok atarlardı mesela, sonra okların açtığı delikler kapanırdı.
tabii o zaman çizgi roman aşkımız tom ve jerry, donald duck, hugo gibi arkadaşlarla sınırlı oldğundan çizimleri mükemmel sanır, plink'e hayranlık beslemekten alamazdık kendimizi. daha marvel ile tanışmamış, witchblade* okumamıştık, ama olsundu, çocukluğumuzun eğlenceleriydi onlar da.
gecen gün tavan arasından eski dergileri, oyuncakları karıştırırken buldum 2-3 hugo sayısı. 6 yaşında yazmayı yeni öğrenen bünyemle yamuk yumuk "güçlü plink", "kuvvetli plink" gibi övgüler düzmüşüm derginin boş yerlerine.. babamın oğlu sanki.
sözün özü; ben küçükken çok salaktım a dostlar.
ben daha 6-7, bilemedin 8 yaşındaydım o zamanlar.. hugo'nun dergisi vardı, çizgi roman şeklinde. her sayıda maceradan maceraya atılır, kendini kanun adına tehlikeye atar, asayişi sağlardı. biz de zaten kısıtlı olan harçlıklarımızı bu mal ötesi dergiye yatırmakta sakınca görmezdik tabi.
o zamanlar çikolata-şeker-sakız, çizgi romanlar ve patlayan maddeler hariç paramızı hiçbirşeye harcamazdık zaten.
neyse, konumuzdan uzaklaşmayalım.
bu plink denilen yaratık, dergide peydahlanmıştı bir anda. hugo 'nun kankasıydı. yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi, ayrıca normal bir organizma değildi, bembeyaz, amfibiyan-insan karışımı ilginç bir humanoid idi. özel güçleri vardı bu abinin, kendisine ok atarlardı mesela, sonra okların açtığı delikler kapanırdı.
tabii o zaman çizgi roman aşkımız tom ve jerry, donald duck, hugo gibi arkadaşlarla sınırlı oldğundan çizimleri mükemmel sanır, plink'e hayranlık beslemekten alamazdık kendimizi. daha marvel ile tanışmamış, witchblade* okumamıştık, ama olsundu, çocukluğumuzun eğlenceleriydi onlar da.
gecen gün tavan arasından eski dergileri, oyuncakları karıştırırken buldum 2-3 hugo sayısı. 6 yaşında yazmayı yeni öğrenen bünyemle yamuk yumuk "güçlü plink", "kuvvetli plink" gibi övgüler düzmüşüm derginin boş yerlerine.. babamın oğlu sanki.
sözün özü; ben küçükken çok salaktım a dostlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar