9 entry ile nasıl çaylak olduğu merak konusu olan çaylak.
Zoru başarmıştır. Evet.
kaydet tuşuna bastıktan 0.032325 mili saniye sonra bildirim geliyor. çok hızlısın emmoğlu.

tanım: batı' nın en hızlı açık oylayan yazarıdır.
Ajan olduğunu düşünmeye başladığım yazar. Entry ekrana düşmeden layklayabiliyor.
beni de açık oylayan yazar. ulan ben de biri entrymi okumuş beğenmiş diye seviniyodum. şimdi sen de herkes gibisin pitiful.

edit: bak hala. *
güzelde entry girmiş bu adam neden çaylak oldu sorusunu akla getiren yazardır.
çaylaklıktan yazar olup aniden ben sevmedim bu işi ha gayret çaylaklığa döneyim diyen yazardır açıktan artılayana bakma gibi bir huyum var açıktan oylayınca fark ettiğim yazardır.
Hemen sikayet edelim, pretesto yapalım. Kim yaptı lan bunu çaylak. ilahi adalete sığınıyorum. Neyse siz birşeyler yapadurun ben iyi yazmalar ve artılamalar dileyerek entryimi sonlandırıyorum.
oto oylama hackini bulan yazar.
Cin galiba.
Şu an hepimizi Hababam Sınıfında ki ayşe gibi elimizde çiçeklerle taksimde bekleten yazardır.
Herkes kendisine yazdığını düşünmüştür. Gelme oyuna hababam.
2 yildir surdayim bu kadar nick altim yok, helal olsun bu konuda basarilisin.
anında entry beğenileriyle yavaş ama etkili psikolojik bozukluğumuzu tetikleyen telaffuz sorunu yaşayan yazar kardeş. biraz dur da!
Bu yazara cok kanım kaynadı arkadaslar. Bundan sonra bro'mdur. Yamuk yapanı çizerim. Çaylaklık bitince mesaj at panpa.
Moderasyona şikayet edilen tip. Bu açık oylamayı çıkardılar başa bela yaptılar. Meşhur olmak isteyen açık oyluyor. Evet.
Kesin özel mesajla giydirdi birine ondan oldu. Biz de yaşadık biliriz kardes. Kader mahkumuyuz. *
© copyright 2005 - 2026