bugün
- insanlardan nefret etmek8
- yazarların on üzerinden komiklikleri47
- yer sofrası5
- bruce lee4
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor3
- m r e r e c t o12
- birine geç kalmak4
- uludağ sözlük discord grubu7
- larisalisa9
- çocuğum olmuyor ne yapmalıyım4
- cayır cayır yanan kız12
- gitara rastgele vurunca caz olması2
- eve atılan kızın ekşici çıkması2
- aylık 338 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- filmlerde dövülen adamın güçlenip geri dönmesi3
- güzel bir kadını terk etmek5
- aşkım daha önce hiç patlıcan yemedim diyen kız2
- yalnızlık güç değildir3
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- satranç haram yasaklansın17
- 2026 dünya kupası9
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- 1 milyar tl loto ikramiyesi çıkan şanslı vatandaş3
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak4
- anayasa değişiklik paketi3
- gir içime hünharca12
- afganistan islam emirliği3
- beyazsemsiyeliyabanci48
- timsah4
- y d isimli vatandaş2
- arkadaşlar bakar mısınız9
- park sorunu6
- abd'nin iran füzelerine müdahale etmemesi2
- dul kalmak4
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- suca suruklenen cocuk6
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- faşizme karşı birleşik direniş cephesi2
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- onlyfans4
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- müzik haramdır5
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- kürt mutfağı7
- anın görüntüsü21
- faik öztrak5
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
annesine mor çiçek alıcak velet.
her gün aynı bölümlerin çıkmasıyla ve yiğenlerimin hiç bıkmadan izledikleri çizgifilm kahramanı.
pek dertli çizgi film karakteri.
(bkz: pepee çok üzülüyor)
(bkz: pepee çok üzülüyor)
pek bi depresif olan çizgi film karakteri. yeğenim hareketleri giderek pepee'ye benzemeye başlamıştır. artık bir pepee hayranıyız.
pepee pepee çok üzülüyor
pepee pepee çok üzülüyor
önemli olan oyun oynamak
kendini üzme eğlenmene bak
pepee pepee çok üzülüyor
önemli olan oyun oynamak
kendini üzme eğlenmene bak
2 yaşındaki minik kuzenim sayesinde inceleme fırsatı bulduğum çizgi film karakteridir.
TRT Çocuk'da halk oyunları oynayıp, kitap okumanın güzelliklerini anlatan süper kahraman. Mini mini böyle hafif tombik, siyah saçlı bir yavrucak kendisi. Ama gerizekalı caillou gibi her boka atlamıyor. Tipik bir çocuk. Yanlışlar yapıyor, sonra doğrusunu öğreniyor falan. Bir de çok güzel trakya karşılama oynuyor haspam. Bu arada minik Pepe'nin bir gün Caillou tarafından hunharca öldürüleceğini falan düşünüyorum. Arada inanılmaz bir rekabet var efenim.
TRT Çocuk'da halk oyunları oynayıp, kitap okumanın güzelliklerini anlatan süper kahraman. Mini mini böyle hafif tombik, siyah saçlı bir yavrucak kendisi. Ama gerizekalı caillou gibi her boka atlamıyor. Tipik bir çocuk. Yanlışlar yapıyor, sonra doğrusunu öğreniyor falan. Bir de çok güzel trakya karşılama oynuyor haspam. Bu arada minik Pepe'nin bir gün Caillou tarafından hunharca öldürüleceğini falan düşünüyorum. Arada inanılmaz bir rekabet var efenim.
(bkz: caillou)dan sonra bu cıktı.
okan bayülgen'in suyunu çıkardığı şeydir, malzeme kalmayınca oynatıp dalga geçiyorlar.
edit: girdi bana girmiş bulunuyor, meğer kolaj yapıyorlarmış. birkaç bölümde önceden rastlayınca yine koydular sandıydım, vallan ondan şeettiydim.
edit: girdi bana girmiş bulunuyor, meğer kolaj yapıyorlarmış. birkaç bölümde önceden rastlayınca yine koydular sandıydım, vallan ondan şeettiydim.
'anaaa erkek miymiş o ya la?' tepkisi verdiren çizgi dizidir.
25 yaşındayım bakarım nedense .
yaramaz yeğenimi durduran tek şey. seni seviyoruz pepee iyi ki varsın.
sünger bob ile evliliğimden olma oğlumdur.
kayu kardeşten sonra her yere virüs gibi yayıldığı görülen gülümseyen, koca kafa.
kıraç'ın karısı yazıyormuş.
caillou ile kavga etmesini istediğim çizgi film karakteridir.
insan sevdiğini hiç üzer mi? Sebepsizce hiç ona küser mi? diye sayıklamama sebep olan çizgi film kahramanı *
çocuklara tuvalet eğitimi vermek için ilginç bir şarkısı vardır bu pepe'nin. özellikle bezleri attık kilotlar giydik kısmı beni benden almıştır.
http://www.youtube.com/wa...mbedded&v=4eIynpbKhy0
http://www.youtube.com/wa...mbedded&v=4eIynpbKhy0
gözlerinin aldığı şekle bakılırsa tatar olması kuvvetle muhtemel sevimli oğlan çocuğu.
ailelerin çocuklarına nasıl izlettiğini anlamadığım, gerçekten faydasız olan bir çizgi film.
sürekli ışınlanan hayal kahramanlar, bunlardan etkilenerek kendini kaptıran ve zihni bulanan çocuklara ilaç gibi gelecek çizgi filmdir. *
gözleri yarım ay biçiminde olunca çok tatlı olan çizgi film kahramanı.
çok pis sinirlerimi bozan çizgi film kahramanı. arkadaş bu pepee yaralanıyor, arkasından bir uzun hava bir ağıtlar yakılmaya başlanıyor ki oy oy oy ! ama çocuklar çok seviyor, demek ki başarılı.
kimilerinin umut kaynağıdır. etrafınıza detaylı olarak bakarsanız ''pepee boyaları geldii'' diye bağıran, ekmek derdinde olan insanları görebilirsiniz. kapitalizm işte...
güncel Önemli Başlıklar