bugün
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar10
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- kizlarsoruyor com5
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması6
- götün sürekli kanaması5
- aşık olunan ünlüler3
- akp bitince ne olacak22
- çocuk istememe nedenleri5
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- macron koşacak diye park kapatan akepe31
- ben buraya yargılanmaya değil yargılamaya geldim3
- çirkin adam güzel kadın aşkı4
- cd devrinin bitmesi15
- das kapital i yırtan kız2
- öğretmen olmak5
- krediyle kurban kesen müslüman2
- fusya semsiyeli yabanci17
- royall stars3
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- herzevekil4
- kuranı kerim meali5
- aquila bicipite8
- 8 temmuz 2026 ekrem imamoğlu savunması4
- ulu sözlük team3
- gaddar kerim in mesleği nedir4
- araba sevdası2
- akrabalarla tüm alakayı kesmek5
- kiraz cicegi kolonyasi2
- borç olmadan kira olmadan iyi olan para2
- inte suri hur2
- bezelye yemeği9
- toyota corolla3
- lidya pınar2
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı10
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- bedenen yorulmak mı beynen yorulmak mı4
- aylık 346 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- yani olmuyor2
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler8
- otel odasında ölü bulunmak12
- ekşi sözlükteki başlıkları uludağ sözlükte görmek7
- 85 çalışmak vs 96 çalışmak2
- toplu taşımada osuran şahıs3
- tüm dünyanın zengin olması2
- ilahi bir gücün sizi frenlediği düşüncesi7
- mehdi olmayı düşünmek5
- kılıçdaroğlu vs davutoğlu2
sozlugu ilk açtığımda gördüğüm sözcük.
uludağ sözlüğün bana kazandırdıkları listesinin en üstündeki madde. sözlüğe geçen emeği da göz ardı edilemeyecek, kaliteli insan. sözlüğün hamdi abisi.
o kadar işinin arasinda atilan her özel mesaja aninda cevap verebilen yurdum moderatörü..*
herseyin sadece yazan kişinin kontrolünde olduğu bir ortamda seviyeyi korumak, düzeyli bir ortam yaratmak, iç huzuru sağlamak için canla başla çalışan, emeğinin ve adaletinin karşılığını göremediğini düşündüğüm moderatördür.
melek melek. * su anda kabaca bi entry yazsak düzeltip hazir hale getircek neredeyse..
sozluk için elinden gelenı yapan bu sozlukteki belkıde en son laf soylenebılecek ınsan.
eksi oy aldıktan sonra gelen edit: eksi oy verenin ellerinden öpüyorum. bu sayede entry editlemem gerektiğini görmüş oldum. zamanında böyle bilirdik kendisini hırsız'in teki oldugunu sonrada ögrendik.. insanları tanımak çok zor.
ayrıca;
(bkz: hayat standartlarim cok cok iyi duzeyde)
eksi oy aldıktan sonra gelen edit: eksi oy verenin ellerinden öpüyorum. bu sayede entry editlemem gerektiğini görmüş oldum. zamanında böyle bilirdik kendisini hırsız'in teki oldugunu sonrada ögrendik.. insanları tanımak çok zor.
ayrıca;
(bkz: hayat standartlarim cok cok iyi duzeyde)
reklamının yeteri kadar yapıldıgını düsündügüm moderatorumsu.
2 günlük yazarımsılar biraz düşünüp de konuşuyor:
'arkasında surekli bir destek bulan moderatorumsu..'
bol şans diliyorum*
'arkasında surekli bir destek bulan moderatorumsu..'
bol şans diliyorum*
sözlük için gecesini gündüzüne katmaktan çekinmediğine pek çok zaman şahit olduğum,uludağ sözlüğün bütün modlarının kaliteli olduğunun kanıtlarından biri olan ve arkasındaki haklı desteğin hiç bir zaman çekilmeyeceğini düşündüğüm moderatör...
2 günlük yazarımsılar biraz düşünüpte konuşmalılar bence...
(bkz: herkes rütbesini bilsin)
2 günlük yazarımsılar biraz düşünüpte konuşmalılar bence...
(bkz: herkes rütbesini bilsin)
beyaz show edasıyla
- o biğğ medyatikkk, o biğğ ilaç, o biğğğ yazayyy, o biğğ modeğatöğğ, o biğğ passifloğaaa
- o biğğ medyatikkk, o biğğ ilaç, o biğğğ yazayyy, o biğğ modeğatöğğ, o biğğ passifloğaaa
arkasında surekli bir destek bulan moderatorumsu..
baskalarinin entrylerini irdeleyecegine kendi isine baksa daha iyi olacak yazar.
10 parmağında 10 marifet,sözlüğümüzün kültür abidesi...
italyancasıda varmış ama şimdilik oluşum aşamasında heralde...*
italyancasıda varmış ama şimdilik oluşum aşamasında heralde...*
ailecek beğeniyle takip ettiğimiz kalitesi yazılarından belli olan yazar
'ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz'
hemcinsim olduğunu düşündüğüm bu vesileyle daha bir yakın gelen sıcak ,hoşsohbet ,her mevzuda söyleyecek birşeyleri olan cins-i latif
'ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz'
hemcinsim olduğunu düşündüğüm bu vesileyle daha bir yakın gelen sıcak ,hoşsohbet ,her mevzuda söyleyecek birşeyleri olan cins-i latif
artik kendini sozluge adadigindan emin olunmustur.
faydalı ve seviyeli entrylerini satırı satırına okuduğum, otoriter bir yapıya sahip olduğunu düşündüğüm değerli yazar kardeşimiz.
kişisel hırlarını işine karıştıran , profesyenel olmaktan uzak , küçük köyün küçük sazcısı!!!
yok o sabah erken kalkmaz gece yatmaz ki uyumaz sabahın beşinde sozlukte tek başına rastgele butonuna basa basa temizlik yapar... titizdir kendileri...
sözlüğün demirbaşı, evin sabah en erken kalkıp kahvaltıyı hazırlayan ve herkes yattıktan sonra evi toparlayıp yatan annesidir*. sözlüğü çekip çevirir, yazarları uyarır, entryleri düzeltir, kufurleri temizler ve aynı zamanda bilgi dolu entryler de girer. bu kadar çok şeyi nasıl bir arada yapar, anlaşılamamıştır. ama şu bilinir ki sözlük onunla daha bir yazılası, okunası yer olur.
çoktan keşfedilmiş pırlantadır kendileri,kanımca ispat edicek bir şeyide yoktur.*
tanımam itibarıyla artık bir yazar arkadaş diil,yazar arkadaşım hem de yardımsever ve eğlenceli yazar arkadaşım olmuştur
çok hafif bir trankilizan,ayrıca yaprakları afrodizyak olan bir bitkidir..ve bir yazar arkadaş
ba$ligima te$rif edip bana, hem de bkz ile ayar vermi$ligi olan $ahsiyet. uzdu. oysa biz sozlukarasi bir karde$lik, bir sinerji yaratma gayesi icre bu tarz hareketlerde bulunyor idik. cani sagolsun.. onu uzecegime kendimi oldururum daha iyi. ke$ke herkes onun gibi ayar verse.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar