bugün
- osuruktan şiirler89
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- dolar isterse 100 olsun40
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- g i l d e d l i l y28
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- nasıl birisiniz15
- diamond bosphorus8
- uludağ sözlük bakanlıkları3
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- kürtler8
- anne2
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- beybi leydi7
- nah sana oy17
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- game of thrones taki kerhaneci16
- türk solcusu6
- simko320
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- velvet48
- yeni parti de bölünebilir10
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- victor osimhen19
- gürcistan göçmenleri13
- güzel kızların mutsuz olması5
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- miras davası5
- ankara6
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- fake sanılmaktan flört edememek3
- almancıları sevmemek11
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- ölmedeyiz uludağ sözlük12
- boşanma davası ne kadar sürer4
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- manyak olmaya karar verdim6
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
evde 1 jako, 3 cennet papaganı olmak üzere toplam 4 papağanla yaşamaktayız. En sevdiğim kuş türüdür kendileri, size alıştıktan sonra sızınde canınız balınız olan hayvanlar. Kuş beyinli derler lakin bir çok insandan daha zeki olduğu gerçeği hiçe sayılmaz.
çok zeki duruyor. kuş beyinli demeyin bi daha:
görsel
görsel
bir önceki hayatımda olmam muhtemel meraklı yaratık. renkli ve sempatiktir. biraz dağınıklar fakat gel gör ki kargadan sonra omuzda ömür boyu gezdirilecek nadir dostlardandır.
ortalama bir akp liden daha zeki hayvandır.
Avrupa'da çekirdek papağan yemi olarak kullanılıyor.
ilk olarak kendi adımı ezberletmeye çalıştığım türdür..
beslenilmesi gereken bir hayvan. açık ve net.
Gaziantep’te papağan satıcısı, 22 bin TL’ye satışa çıkardığı 2 papağanını bir otomobil ve bir adet motosikletle takas ediyormuş.
http://www.sabah.com.tr/y...otomobil-fiyatina-papagan
5 asgari ücret fiyatında papağan
http://www.hurriyet.com.t..._campaign=ekonomi_xmlfeed
http://www.sabah.com.tr/y...otomobil-fiyatina-papagan
5 asgari ücret fiyatında papağan
http://www.hurriyet.com.t..._campaign=ekonomi_xmlfeed
ara türünden birini 3 hafta önce aldığım, eğitimi son derece eğlenceli ve kolay kuşumun türü. Sıkıntıları da yok değil, evde duvarlar, perde kornişlerinin önündeki köpükler falan alayını kemirir. Sabahın 6sında başlar kafa ütülemeye. Evde serbest bırakırsın tozu dumana katar. Ama yine de çok seviyorum piçigetoyu. Hele ele omza alışsın tadından yenmiyor. Hele omuzdayken falan çekirdek çitliyosanız, patlamış mısır falan yiyorsanız kafayı yiyor, vermeyince kulağa dalıyor amk piskopatı. Yine de tavsiye ederim beslemek isterseniz
Papağana sormuşlar sen neden kafestesin diye,
Çünkü ben konuşuyorum demiş.
konuşanları kafese kapatırlar. Sistem bu.
Çünkü ben konuşuyorum demiş.
konuşanları kafese kapatırlar. Sistem bu.
Ilk baslarda Korkak Utangac cekingendir.
Sevinirse gaga kitlatip taklalar atar.
Sevinirse gaga kitlatip taklalar atar.
Cok ilginc hayvanlardir.
Simdi bu kerkeneze uzaktan yaptiklarimi yakindan yapinca korkuyor. Lan salak zarar versem ne karsinda dans edeyim durruk.
Simdi bu kerkeneze uzaktan yaptiklarimi yakindan yapinca korkuyor. Lan salak zarar versem ne karsinda dans edeyim durruk.
Kelime tekrarlamaktan başka bir işe yaramayan kuş türüdür. O da sadece bazı cinslerinde oluyor. Her cinsi öyle konuşamamaktadır.
Dün kuşcuda gòrdüm cennet papağanıda vardı acayip hayvanlar. Çıkmış kafesin üstüne kaçmıyorda gözlerini dikmiş baba bakıyor. Gri renkliydi büyüktü ama o kadar sakindiki ben onu farketmedim bile.
Çikolata ve avokado papağanlar için zehirli ve öldürücüdür.
kafasını çevirmeden arkasını görebilen kuş.
Yeni Zelanda’da yaşayan Kea adında bir cins papağan araba pencerelerinin etrafındaki kauçuk şeritleri yer.
papağansılar takımını oluşturan kıvrık gagalı, etli ve kalın dilli, parlak tüylü, sıcak yerlerde yaşayan kuş türlerine verilen ad.
bir şarkı yahut melodi duyduğu gibi coşan, yalnız kalınca çığlık atarcasına öten, etrafta birileri olduğunda ise mutluluktan öten bir canlı.
ne bulursa kemirmeye bayılır, gagasını gıcırdatmayı pek sever. ama insanlara öyle çabuk güvenmez yahut bize güvenemedi bilmiyorum. eve alalı iki ay olmasına rağmen kendini sevdirmiyor.
ne bulursa kemirmeye bayılır, gagasını gıcırdatmayı pek sever. ama insanlara öyle çabuk güvenmez yahut bize güvenemedi bilmiyorum. eve alalı iki ay olmasına rağmen kendini sevdirmiyor.
günümüzde cenabet ellerle kafeslerde beslenip işgence yapılan garip bir kuş türü olan bir canlıdır.
ona eziyet edende insan görünümlü hayvan.
ona eziyet edende insan görünümlü hayvan.
Bunun kadar "sosyal" bir canlı olup, insanlar tarafından tek tek beslenme gibi bir kaderi yaşayan başka canlı var mıdır acaba? Gene de sevgi ve ilgiyle yetinebiliyor çoğu kez papağanlar. Verebilirseniz tabii ki. Veremezseniz. Onu bir süs olarak görüyorsanız. Ne yazık size... Görünüşü sizi kandırmasın O pek çok insandan daha akıllı çünkü.
Papağanı istediğiniz kadar sorgulayın; ezberlediklerinden başka hiçbir şey bilmediği için daima aynı sözleri söyleyecektir. Az bilgiyle yaşamaya mahkumiyeti suç mudur; kapasitesinin sınırlı olması bir kabahat midir? Kendini öğrettirmeyen kavramlardadır asıl yanlış belki de. Papağana yalnızca papağanlığı yakıştıran ve bunu mükafat sanan bir gezegenin şımarık şarlatanlarıyız.
Papağana kanatlarını hatırlatmayı göze alabilen var mı; uçması, gitmesi gerektiğini gösteren?
Papağana kanatlarını hatırlatmayı göze alabilen var mı; uçması, gitmesi gerektiğini gösteren?
baykuşu tercih ederim. her tercih bir sonuç doğurur. baykuşla birlikte olmak ise doğada yaşamayı kabul etmektir.
Çirkin varlıklardır. Lakin etleri çok lezzetlidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar