bugün
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi19
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler15
- kedi tekmelemek11
- alevi kızların alev alev yanması4
- mehdinin gelmiş olması4
- aslan gibi adam6
- sözlükte marka olmak8
- sözlük yazarlarının manzaraları6
- evreşe bim de bulgar görmek5
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- camide rakı içen izmirli kız7
- dede cafe2
- maymundan geldiğine inanan ateist4
- götünde donu olmayıp tatile gitmek9
- cuma salatı2
- kadını olduğundan daha çekici kılan şeyler3
- insanın karakterini ele veren küçük detaylar3
- sözlükte olayların yükselme hızı5
- süleymancılar14
- nasılsınız fakirler8
- daha 17 dizisi aras vs teoman5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı13
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması33
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi9
- iremga32
- kesin ihraç talebiyle disipline sevk etmek2
- ismet birader hangi istanbul ilçesinde belirecek6
- alihan kuriş7
- emre yaban2
- denize çıplak girmek4
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı10
- anın görüntüsü30
- true'nin milli olması3
- trollüğün belirli bir zeka gerektirmesi2
- velvet12
- sözlükte kavga olacak hissi8
- her şeyi söylerim kimse bana bir şey diyemez6
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar9
- sözlükte erkek yazar olmaması6
- dönercide kız tavlamak2
- siyaset konuşan kızlar3
- çok sıkıcısınız ben çıkıyorum4
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar5
- denize bakan ev6
- araplar gerçek dinden nasıl putlara dönmüştü3
- manitayı yemeğe çıkarıp hesabı multinet ile ödemek2
- lokantada et için gelen kediye ekmek atmak2
- yaz mevsimi mi kış mevsimi mi5
- kötü insanlar kötü olduklarının farkında mıdır6
6331 sayılı is sagligi ve guvenligi kanunu 6. madde uyarınca isveren, mesleki risklerin onlenmesi ve bu
risklerden korunmaya yonelik calismaları kapsayacak nitelikte iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi bulundurmakla yükümlüdür.
ayrıca acil eylem planı, risk analizi ve iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri" nin tamamlanması gerekmektedir. Bu hizmetleri osgb (ortak sağlik ve güvenlik birimi) ler işverenlere sunmaktadır. osgb seçerken kaliteli bir firma ile anlaşılmalı ve verdiği hizmetin takip edilebilir olmasına dikkat etmek gerekmektedir.
bizim osgb firması iş sağlığı ve güvenliği kanunu'ndan gelen bu yükümlükleri yerine getirmektedir.
güvenli bir iş ortamı oluşturmak, iş kazalarını azaltmak ve meslek hastalıklarını önlemek adına osgb lere büyük iş düşüyor.
http://www.bizimosgb.com
risklerden korunmaya yonelik calismaları kapsayacak nitelikte iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi bulundurmakla yükümlüdür.
ayrıca acil eylem planı, risk analizi ve iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri" nin tamamlanması gerekmektedir. Bu hizmetleri osgb (ortak sağlik ve güvenlik birimi) ler işverenlere sunmaktadır. osgb seçerken kaliteli bir firma ile anlaşılmalı ve verdiği hizmetin takip edilebilir olmasına dikkat etmek gerekmektedir.
bizim osgb firması iş sağlığı ve güvenliği kanunu'ndan gelen bu yükümlükleri yerine getirmektedir.
güvenli bir iş ortamı oluşturmak, iş kazalarını azaltmak ve meslek hastalıklarını önlemek adına osgb lere büyük iş düşüyor.
http://www.bizimosgb.com
Açılımı Ortak Sağlık ve güvenlik birimi olan, iş güvenliği, risk analizi, işe giriş muayenesi vb. hizmetleri veren sağlık birimleridir.
iki gün önce işe giriş için sağlık raporu almam gerekti ve rastgele bir osgb ye gittim. içeri girdim, hemen girişe 2 3 sandalye koymuşlar. Birde lise öğrencisi gibi 112 sağlık personellerinin giydiği kıyafete benzer, sarı renk üniformalı bir arkadaşı görevlendirmişler. Neyse oturdum, işe giriş için sağlık raporu almak istediğimi söyledim ve görevli arkadaş bana sorular sormaya başladı,
adın?
Soyadın?
Yaş?
Son 6 ay içinde hastaneye yattın mı?
kronik hastalığın var mı?
gibi yaklaşık bi 50 sorudan sonra sizi 1 dakika bekleteceğim dedi ve içeri bir odaya gitti. Ben kan tahlili, idrar tahlili, göğüs filmi gibi kontrollerin yapılacağını düşünüyorum ama görevli geldi ve sağlık raporunun hazır olduğunu, doktorun imzaladığını söyledi. Ben bir kaç saniyelik şaşkınlıktan sonra borcumu sordum ve 20 tl ücret ödeyip ayrıldım.
Şüphesiz bu birimler tamamı ile birilerini zengin etmek için kurulmuş. işin kötü tarafı ise siz bu birimlere gitmek zorundasınız ve onları zengin etmek durumundasınız.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk "beni türk hekimlerine emanet ediniz" demişti.
ne yazık ki bu kutsal görevi çok yanlış kullanan, o kağıdı önemsemeden ve gereğini yapmadan imzalayan bir çok insanın hayatını tehlikeye atan doktorlar aramızda.
iki gün önce işe giriş için sağlık raporu almam gerekti ve rastgele bir osgb ye gittim. içeri girdim, hemen girişe 2 3 sandalye koymuşlar. Birde lise öğrencisi gibi 112 sağlık personellerinin giydiği kıyafete benzer, sarı renk üniformalı bir arkadaşı görevlendirmişler. Neyse oturdum, işe giriş için sağlık raporu almak istediğimi söyledim ve görevli arkadaş bana sorular sormaya başladı,
adın?
Soyadın?
Yaş?
Son 6 ay içinde hastaneye yattın mı?
kronik hastalığın var mı?
gibi yaklaşık bi 50 sorudan sonra sizi 1 dakika bekleteceğim dedi ve içeri bir odaya gitti. Ben kan tahlili, idrar tahlili, göğüs filmi gibi kontrollerin yapılacağını düşünüyorum ama görevli geldi ve sağlık raporunun hazır olduğunu, doktorun imzaladığını söyledi. Ben bir kaç saniyelik şaşkınlıktan sonra borcumu sordum ve 20 tl ücret ödeyip ayrıldım.
Şüphesiz bu birimler tamamı ile birilerini zengin etmek için kurulmuş. işin kötü tarafı ise siz bu birimlere gitmek zorundasınız ve onları zengin etmek durumundasınız.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk "beni türk hekimlerine emanet ediniz" demişti.
ne yazık ki bu kutsal görevi çok yanlış kullanan, o kağıdı önemsemeden ve gereğini yapmadan imzalayan bir çok insanın hayatını tehlikeye atan doktorlar aramızda.
aslında zor bir iş üstlenen işletmelerdir. hem adamı denetleyeceksin, hem istediğini yaptıracaksın ve bunların üstüne para alıp yine hiçbir şeye göz yummayacaksın. zor iş azizim, türkiye şartlarında zor iş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar