bugün
- herkese garip size normal gelen şeyler8
- bardak ticareti7
- arkadaşlar iyi geceler7
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı5
- şuan sözlükte fingirdeyen yazarlar7
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- kale3112'nin gece de artılaması5
- online kişi sayısının artık gözükmemesi4
- sosyal olarak başarısız insanlar5
- nervio4
- çerçeve yasa31
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı5
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar4
- hikayenin kötü adamı olmak4
- türbede dua etmenin şirk olması13
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- siber istihbaratta teknik derinlik4
- gece 3 te yatıp sabah 8 de işe gitmek3
- ahbap derneğine para kaptırıp elfida dinlemek3
- allah reisimizi başımızdan eksik etmesin2
- tomşak dudaklı kezo4
- g i l d e d l i l y10
- arkadaşlar ben sarhoş oldum3
- kızlar çabuk bakar mısınız4
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- gece gece yarım ekmek sucuklu tost gömmek3
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- perseid göktaşı yağmuru3
- sözlük kızlarının çok sıkıcı olması3
- yurt dışı çıkış harcı8
- sokakta öpüşmek7
- acıktım lan3
- ekşi sözlük referans19
- arkadaşlar aranızda rüya tabiri yapabilen var mı3
- fingirdek erkek2
- kitap okuma alışkanlığı4
- memleketime şiir3
- özgür özel15
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- engelleyen insan kibri6
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- dusan vlahovic2
girdiği entrylerle saygı duyulmaya değer dost.
11. nesil yazar.. beni artı oya boğmuştur.. hoşgelmiştir..
not: çok teşekkür ederim.......
not: çok teşekkür ederim.......
benim pkk ile tek taşeronluğum senin gibi kürt pkk karıştırması yapanları dize getirmektir. öncelikle sen gibi türk olmayıp da devşirme kökenli olup bu ülkenin milli emanetlerine saygı duymayan, ülke siyaseti içerinde karmaşa çıkararak milli egemenliği beraber hakim kılmış ırkları birbirine düşüren, örf adet kültür kavramlarını cinsellikle karıştıran, kendi kızlarını alıp piyasa yaparmıscasına alemden aleme akan tiplerin söz sahibi olmayacağını belirtirim. sen ki arnavut tohumu olup bu ülke de yaşamaya fırsat bulmuş, etrafı burneşa larla dolu, karısını alıp swingerlara giden arnavut diyemeceğim şahıs. tavsiyem ortalığa fazla çomak sokmaya devam etme. tarih sen gibilerin sonunun hiç iyi bitmediğini göstermekle kalmayıp, sen gibilerin çomağının eninde sonunda kendine ters dönmesine şahıt olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir. ( M KEMAL ATATÜRK). sen bu tanım içerisinde yer almamakla beraber, kuyumuzu kazmaya meyilli kendi çanağına pisleyen arnavut tohumusun.
Sözlükteki pkk taşeronlarından yalnızca biri cevap vermeyim vermeyim diyorum diyorum ama her defasında vazgeçiyorum bu sefer vazgeçmicem.
Bu zevatın terminolijik kelime haznesi 50.
Etnosantrizmden ırkçılığa şovanizme kayan bir duruşu var öyle ki " aile yaşantısına önem veren kürt erkekleriyle evlenmeliymiş" şahısın ifadesi bu baksen kürtlerdeki ekip çalışmasına bende hayranım tabi gelicek gelin gerçekten çok şanslı ailece midye dolma doldurup satabilirsiniz mesala ya da esrar yetiştirip yanında bonzaiyle satabilirsiniz mesala ya da çaldığınız otomobili ailece parçalayıp oto sanayide okutabilirsiniz ilerde bir kız çocuğunuz olur emmi oğluna satarsınız her türlü köşeyi dönersiniz gerçektende keko haklı aile dayanışması var kürtlerde yalnız geline nacizane önerim kocan ölürse kocanın kardeşi sana yeğne demicek haberin olsun artık onun karısı olcaksın.
Bu zevatın terminolijik kelime haznesi 50.
Etnosantrizmden ırkçılığa şovanizme kayan bir duruşu var öyle ki " aile yaşantısına önem veren kürt erkekleriyle evlenmeliymiş" şahısın ifadesi bu baksen kürtlerdeki ekip çalışmasına bende hayranım tabi gelicek gelin gerçekten çok şanslı ailece midye dolma doldurup satabilirsiniz mesala ya da esrar yetiştirip yanında bonzaiyle satabilirsiniz mesala ya da çaldığınız otomobili ailece parçalayıp oto sanayide okutabilirsiniz ilerde bir kız çocuğunuz olur emmi oğluna satarsınız her türlü köşeyi dönersiniz gerçektende keko haklı aile dayanışması var kürtlerde yalnız geline nacizane önerim kocan ölürse kocanın kardeşi sana yeğne demicek haberin olsun artık onun karısı olcaksın.
sevindim lan.
yeni bir yazar.hafif barzoya benziyor.
vanlılarla ilgili yapılabilecek kelime esprisi. t-shirt baskısı vs vs...
edit: espriyi ben yapmadım lan, durun...
edit: espriyi ben yapmadım lan, durun...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar