bugün
- şükretmeyen insan7
- su bardağında çay içmek10
- alttaki yazara bir şey söyle20
- cenazede gülmek5
- 1 kasım 2026 sosyal medya yasağı4
- pudingi çay kaşığıyla yemek4
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- insanın düşüncelerinden utanması6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı23
- ayılmak için yapılabilecekler2
- cumartesi günleri yalnızlığın daha beter olması2
- cumartesi saat 11 de sözlükte takılan kızın amacı2
- cumartesi saat 2 de buluşalım mı diyen bir mesaj2
- geceden balıkla yenilmiş soğan4
- galiba hamileyim5
- usul adab erkan4
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri15
- tuvalette ilham gelmesi2
- devrimci kız götü3
- firavun ahenaton2
- vazektomi3
- hayvanların konuşmaya başlaması3
- parcalandim toparlanamiyorum321
- yüksek enflasyon7
- bilmiyorum diyebilmek2
- erkeklere en güzel hitap şekilleri17
- muhabbet kuşunun insanına boncuk adını koyması3
- boyun ağrısına iyi gelen şeyler15
- bol kaşarlı tost3
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- insanın yaşamadığı olaydan ders çıkarması2
- sözlük yazarlarının beni travesti sanması16
- beyoğlu nda taksiye çarpan otomobil kazası2
- sevgilinin arabasıyla kaza yapmak9
- erkek hapşırması2
- ölümsüzlüğün sıkıcı bir şey olması2
- kamyon sürerken dinlenecek şarkılar10
- nefret edilen hitap şekilleri11
- entry formatına hakim olmayan eski nesil yazar2
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak19
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz28
- gece mesajlaşırken uyuya kalan erkek9
- sözlük çeteleri11
- cuma akşamı etkinlikleri8
- ben bu yazıyı hiç kimseye yazmadım5
- yogartiksen12
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- çaylak olunca yan hesaplarla sözlüğe gelen işsiz10
- bi erkek için kütahyadan adanaya gitmek7
- hangi yazarla çift olursunuz28
hakkında bu kadar entry girilince tercüman oldu sandığım yazar.
yds itibariyle tebrikler içinde boğulan, helal olsun yazarıdır. emeklerinin karşılığını almıştır.*
mutluluktan havalara uçan yazardır. öss de denemelerde yaptığından düşük yapmasına rağmen yds de -yanlış işaretlemediyse-full çekmiştir kendisi. çok çok mutludur.
öss ve yds yolunda maddi(!), manevi desteklerini esirgememiş güzel insan. eğer doğru cevapladığım bir soru olursa adını nil koyacağım.
98.75 neti beğenmeyip :S şeklinde surat yapan yazardır, iyi bir sopayı haketmektedir.
sıkı bir family guy hayranıdır kendisi. hatta favori sahnemiz aynı sahneymiş*.
mom mom mama mama mama mummy mummy *
mom mom mama mama mama mummy mummy *
(bkz: abaza sözlük yazarları)
öss den sonra sesi biraz kısılan yazar.*
Bana ilk ''hoşgeldin'imi'' söyleyen çok sıcak kanlı olduğunu ilk günden anladığım yazar .
başarısına güvendiğim ama yine de dualarımı eksik etmediğim güzel insan. şansın bol olsun, seni çok öpüyorum. (sınavdan çıkınca durumu bana rapor et, çatlatma ablanı, kırarım bacaklarını)
yarın gireceği zorlu sınavı başarıyla atlatacağına inandığım canım ablam. kendisine çok çok başarılar diliyorum.
yds de 100 soru yapacak olan dünya tatlısı yazardır. öss 1. bölüm için başarılar diliyorum ama.*
kendisine sınavda başarılar dilediğim yazar.
aynı bölümden mezun olduğumuzu düşündüğüm yazardır. ayrıca o da mı çizgi film seviyor ne?
-------yemekteyiz usülü kişi tanıtımı-------
öss 2009'a girecek olan ingilizce düşkünü yazarımız, boş zamanlarında oynadığı taş makas kağıt oyununda gösterdiği yüksek başarı ile göz doldurmakta. boş zamanlarında avenged sevenfold hastası olduğunu düşünüyor. boş zamanlarında avenged sevenfold bile dinliyor. boş zamanlarında yapmayı en sevdiği aktivite ise kendisine özel indirimli (torpilli aslında) avon makyaj malzemelerini kullanmak.
nil nil nil: çilekli ördek mantısında üstüme tanımadığım hakkında söylenti çıkartılmış sanıyorum. doğrudur arkadaşlar. bizim oraların çileği güzeldir. sokakta yanınızdan geçse döner bir daha bakarsınız, o derece.
öss 2009'a girecek olan ingilizce düşkünü yazarımız, boş zamanlarında oynadığı taş makas kağıt oyununda gösterdiği yüksek başarı ile göz doldurmakta. boş zamanlarında avenged sevenfold hastası olduğunu düşünüyor. boş zamanlarında avenged sevenfold bile dinliyor. boş zamanlarında yapmayı en sevdiği aktivite ise kendisine özel indirimli (torpilli aslında) avon makyaj malzemelerini kullanmak.
nil nil nil: çilekli ördek mantısında üstüme tanımadığım hakkında söylenti çıkartılmış sanıyorum. doğrudur arkadaşlar. bizim oraların çileği güzeldir. sokakta yanınızdan geçse döner bir daha bakarsınız, o derece.
nil + 5 -2 = nil nil nil. *
nil + nil + nil = nil nil nil. *
tıp fakültesi öğrencilerinin öss de sıçtığını , düşük puan aldığını sanan yazar.
iki saat kesintisiz buz'un nefretim kederimden şarkısını dinleyebileceğini açıklamış olmasıyla taktirlerimi kazanmış yazar. hoşgelmiş, 4. nesil olarak selam ederim.
o bahsettiği beş kişiden biri olabileceğine inandığım yazar.
kendisi kendime çok güzel bir ayar vermiştir bunu söylemeyi bir borç bilirim. olayın gerçekleşmesindeki kronolojik sıra aynen şöyledir.
kendisine össyi hatırlatıp moralini bozdum.
sonra kendisine çalıştın mı diye sorduktan sonra hayır cevabını aldım.
yalan söylediğini biliyordum sabahlara kadar calıştığınıda biliyordum o yüzden inanmadım ve kendisine
0 alıcam diye ağlayıp 95 alan kızlardansın dedim.
ve ayar;
hayır ben çalışmadan 95 alan kızlardanım..
kendisine össyi hatırlatıp moralini bozdum.
sonra kendisine çalıştın mı diye sorduktan sonra hayır cevabını aldım.
yalan söylediğini biliyordum sabahlara kadar calıştığınıda biliyordum o yüzden inanmadım ve kendisine
0 alıcam diye ağlayıp 95 alan kızlardansın dedim.
ve ayar;
hayır ben çalışmadan 95 alan kızlardanım..
(bkz: tamam ulan yeter bi kere)
összede olmasına az kalmış, sıcakkanlı muhabbeti hoş yazar. bir üniversitelinin asla bir çırağı ziyaret etmeyeceğine inanacak kadar da küstahtır.*
összede olmasına az kalmış, sıcakkanlı muhabbeti hoş yazar. bir üniversitelinin asla bir çırağı ziyaret etmeyeceğine inanacak kadar da küstahtır.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar