bugün

Sözlük selâm kapısından girerken karşılaşılan reklâmdır öncelikle.

Sonrasında efendim; Milyon dolarlık değerde spor malzemeleri yapıp - satan bir firmanın zaman zaman piyasaya sunmuş olduğu ürünlere verdiği bir başka sezon adı. Başka bir deyişle : Koleksiyon.
'Flash Pack' Flaş Paket.
Flash, göz alıcı, canlı, güvenliği sağlayıcı ve dikkât çekici renkler seçilerek hazırlananve suya dayanıklı ürünlerin 'Flash Pack' adıyla tüketicilere sunumu.

Güle güle giyin, eskitin, paralayın Allah'ın güzel evlatları...

Edit : Kendi çapımda gir çık hesabı...

http://galeri.uludagsozlu...r/nike-flash-pack-906671/
sözlüklere verdikleri reklamlarla ilgilimi çekti ancak internet sitesinde herhangi bir online satış olmadığından dolayı mağaza mağaza gezmenize neden oluyor.

istanbulda iki üç nike mağazası gezmeme rağmen bulamadım ve bugün en sonunda akasya acıbademde buldum, fiyatı ise bir nike ürününe oranla beni şoka uğrattı.

efendim şimdi mağazada çalışan "tırrek" in ağızıyla konuşuyorum lakin benim fleş dememi her seferinde flaş diye düzeltti.

efendim şimdi bu flaşlı nayk ürünlerimiz 3 farklı türde olup fiyat aralığı 349 tl ile 429 tl arasında değişiklik göstermektedir işte üzerinde su tutmamakta felan filan, ulan zaten özelliklerini biliyorum ben sadece gelip bilgi fiyat sormak için gelmişim.

bence değer mi bir nike için bu kadar para vermeye? değer gibi geliyor ama denemeden bilemeyeceğim, bir yandan da içim içimi ulan verdiğin para boşuna giderse diye yiyor ama bakalım. muhtemelen önümüzdeki ay riks budur diyerekten almayı düşünüyorum.
© copyright 2005 - 2026