bugün

http://www.myheritage.com adresinden ulaşabileceğiniz internet sitesi.

Bu siteye fotoğrafınızı yolluyorsunuz ve sitedeki büyülü araçlar sizi birilerine benzetiyor. *
siteye fotoğrafınızı yollamanız suretiyle çalışan bir sistem, sizi bayan erkek ayrımı yapmadan bir dolu abuk insana benzetmektedir. *
zat ı alimin girmiş olduğu kolpa ve de yamuk suratlı fotoğrafımı, brad pitt, patrick swayze, matt leblanc, franz beckenbauer gibi elemanlara benzetince iyicene dumurlara geçmeme vesile olmuş; başka bir fotoğrafla da, gabriel byrne'ye, george michael* *'a benzetmiş, alakasız alakasız kişilere benzetme olayında üstüne olmasa da, ilginç olan, yüklediğiniz fotonuzu ünlülerle benzerlik yönünden karşılaştıran site..
beni natalie portmana benzeten program ilginç doğrusu.* o değil hatun güzelmiş lan.
bu sitede bir aile ağacı kurabilirsiniz. Kişilerin resimlerini ve doğum tarihlerini yazabilirsiniz. Kişilerin doğum tarihleri yaklaştığında e-mail yolluyorlar. Hafızası zayıf olanlar için iyi bir site.
Soy ağacımı araştırmak için google'ın beni yönlendirdiği program.

Bi açıp bakayım dedim kendi soy ağacımı bana yaptırdı şerefsizler, 3 saattir hala kuzenlerimi yazıp kaydediyorum.
69 euroya dna kiti alıp dnanızı inceleyen israil menşeili firmadır.

2012 'de Obama türkiyeye geldiğinde idrarını ve dışkısını bile geri götürdüler nasıl bir cesarettir geninizi teslim edebilmek.
© copyright 2005 - 2026