bugün

alışveriş merkezlerinde, saç boyası kutularının içerisindeki boyaları değiştirmek. saçını boyayan bir hanımefendinin saçlarının sarı olmasını beklerken patlıcan moru olması.
(bkz: makinelerin para iade boşluğuna sümük bırakmak)
kütüphanelere gidip, mukavva kapaklı kitapların içeriklerini değiştirmek.
tıka basa dolu metro ilerlerken acil freni kullanıp ortalığı birbirine katmak.

(bkz: aferin çok iyi düşünmüşsün)
evden çıkmadan önce bol miktarda süt içip sarımsak yiyip, tıklım tıklım dolu bir otobüste sessizce osurmak.
monalisa ya bıyık yapıp, kaplumağa terbiyecisinin elindeki sopayı g.tune sokmak... * *
sokaklarda bulunan sanat eseri heykellerin yakın yerlerine dışkılamak. veya bu heykellere balyozlarla yeni bir şekil vermek.
vuvuzela çalmak.
Akdeniz kadını heykelini tellerine ayırıp, her bir telini bir yapıkredi bankası şubesinin önüne koymak... *
bir gece bir bankanın şubesine girip kasadaki paraları ele geçirip bütün paraları yırtmak. yırtılan paraları bankanın ortasına atmak.
not: eğer paralar çalınırsa amaç vandalizm olmayacaktır.
musluklara işemek.
genel tuvaletlerdeki pisuvarlara sıçmak.
çin seddini yıkmak, mısır piramitlerini yıkıp otel yapmak, eyfel kulesini hurdacıya satmak.
üzerinde mona lisa, picasso vb ünlü tabloların bulunduğu bir tuvalet kağıdı yapmak. bu tuvalet kağıdıyla kıçını silmek.
(bkz: cin seddi nin berlin duvari gibi yikilmasi teklifi)
© copyright 2005 - 2026