bugün
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar7
- ayağı şiir kokan kadın6
- mehmet ali alabora7
- biraderine de sana da yeter artık6
- biraderizm felsefesi6
- gece ormanda bir seri katille köşe kapmaca oynamak3
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz8
- rafael leao24
- gece tuvalette zıplayan fil görmek3
- gece şahin içinde lapsekili tayfur dinlemek4
- günün sözü20
- cin görmüş yazarlar2
- türkiye14
- bir dinciyle tartışmak4
- sarapci koala69
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- ruhani bir varlığa aşık olmak ister miydin3
- öldükten sonra 2865 te dirilmek4
- erkeklerin istediği tek şey17
- bak oraya gelir ananızı skerim2
- biraderlerin vurduyor olması12
- deniz göktaş5
- beşiktaş'ın bütün avrupa maçlarını evinde oynaması2
- pikap2
- en son ne zaman namaz kıldın13
- 29 ağustos 2026 bayern münih stuttgart maçı2
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- reenkarkarnasyon olsa tekrar kendin olur musun2
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- sarapci diye nick alan akpli17
- sadece güzelliğe bakan erkek3
- zall için bir şarkı bırak2
- üşümeyi özlemek4
- fener balı15
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- iş yerinde sözlükte takılmak14
- gram altın5
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- şarapçı koala ile viski içmek5
- 28 ağustos 2026 türkiye polonya voleybol maçı4
- manifest11
- karı kıza para yedirir misiniz3
- erkeğin kalbine giden yol egosundan geçer3
- tanrı ile röportajlar3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- akepe3
- fenerbahçe vs galatasaray26
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- hiç erkeğe şiir yazan kadın olmaması2
- trafikte sinirlenip bağırmak5
efsane 3do serisi 6.sı harikaydı, 7.si hayatımın gerçek bir parçası oldu. 8 ve 9 olmadı ama 10.sunu isteriz biz
insanı gerçek dünyadan alıp,sanal dünyada yaşamasını sağlayan,hayatın dertlerinden uzaklaştırıp,mutlu ettiği için uyuşturucu sayılabilecek,fantazy rol playing\rol playing game tarzında bir oyundur.
başladığınız anda kendinizi içinde bulduğunuz ve başından kalkamadığınız bilgisayar oyunu.
final döneminde yükleyip tekrar oynamaya başlamak gibi hayati bir hata yaptığım oyun. başına oturdum 6 saat oturuş pozisyonumu değiştirmedim, insanlıktan çıktım. muhasebe de yalan oldu, allahsız 3do..
1997'den beri aralıksız bıkmadan oynayabildiğim tek oyun. seride en iyisi Heroes III'tür. Fantastik edebiyatın tüm kahramanlarını oyunun içinde bulabilirsiniz.
hiçbir işi olmayan yurdum gencini vatanını halkını tanımasın diye önce köyleri kötü tecavüzlerin en yüksek rakamlarda yaşandığı yer olarak göster sonra saçma sapan ingilizce sınav kitap ve öğretmenleriyle mezbaa gibi yerlere kapa, adına anadolu lisesi fen lisesi veya süper lise de, sonra da çocuk, tabi beyaz et sektörünü baltalamak için çıkarılan kuş gribinin sonucu olarak genetik mühendislik harikası kene korkusuyla doğaya pikniğe mangala bile arkadaşlarıyla gidemez olunca, kaçışı yada tek uzaklaşmayı yani narkozu bu takım yalan yanlış oyunlarda tam karakter gelişeceği sırada dissosiyatif karakter bölünmelerine tutunaraktan "fantazi" oyunlarında bulsun, o da "kim"in fantezisiyse ...
tabi zamanında biz de sevip oynamışızdır 6.yı, oyunun sonunda uzaylılara garip büyüler atıldığı bir oyunun gençleri bilime hadi geçtim rasyonaliteye yönlendirdiği söylenebilir mi? Ben söyledim diyelim.
tabi zamanında biz de sevip oynamışızdır 6.yı, oyunun sonunda uzaylılara garip büyüler atıldığı bir oyunun gençleri bilime hadi geçtim rasyonaliteye yönlendirdiği söylenebilir mi? Ben söyledim diyelim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar