bugün
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- tuba büyüküstün7
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi22
- memduh bashgan13
- ev temizleyen erkek5
- nihoşun ölümü16
- asteğmen6
- sözlüğün ölmek üzere olduğunu gösteren işaretler2
- varazdin2
- simko39
- cakovec2
- rambo ariel ortega8
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- uyumanın en zevkli olduğu an3
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- helikopterlerin mantıksız davranması3
- karıncaların çok boş yapması2
- sırrı süreyya önder5
- ünüversite okumanın zaman kaybı olması2
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek12
- ekmek3
- yaz sıcağında bot giyen metalci2
- akşam yemeği2
- gram altındaki şiddetli yükseliş2
- aptal yazarlar2
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı4
- ev temizleyen kadın2
- starbucks'ın uludağ sözlük ten kalabalık olması3
- hırvatistan15
- özgür özel'in tutuklanması9
- cevap niteliğinde entry giren yazarlar2
- bakara suresi 107 ayet2
- herkes denize pikniğe giderken sizin çalışmanız6
- levent üsteğmen ile çiğdem üstteğmen'in sevişmesi3
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim8
- emret komutanım tahir yüzbaşı4
- banu alkan serpil cakmakli bulusmasi2
- insanın inanmak istediğine inanması3
- mahsun alişan özcan ibo'i zzet yılmaz2
- sarp levendoğlu2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık18
- meal kuran değildir26
- euro'nun 55 tl olması4
- slovenya2
- gheorghe hagi3
- benim çocuğum yapmaz annesi5
- akp vs pkk6
- terliksi vedat3
8. nesil bir adet yazar. hoş gelmiş.
Kendisini önce ben keşfetmeme rağmen nickaltı girmedim,mutsuz değilim.
Tekrardan hoşgelmiş.Koştursun efenim sözlükte.
Tekrardan hoşgelmiş.Koştursun efenim sözlükte.
talihsiz bir nicke sahip yazar. allah tahsilatını affeylesin.
hoş gelişler ola!
hoş gelişler ola!
Nick içinde bulunan fb ler fenerbahçeyi temsil etmemektedir. Ama onun dışındaki talihsiz kısmına katılıyorum.
hoşgelmiş yazardır, sekizinci nesildir.
kendisini yyyy'e havale ettiğim yeni nesil atatürk düşmanı. o recm etsin biz izleyelim. işi bitince bende katılacağım şenliğe.
hoş gelmedin.
hoş gelmedin.
(#21139784) Son dönem Türkiye'yi dolduran ak cahillerden bir tanesi daha. Aptallık bizde oluyor aslında bunları dikkate alıp cevap veriyoruz, yazdıklarını ciddi sanıp tartışıyoruz, vaktimizi harcıyoruz.
O senin beş yüz sene idare ettik diye göbek attığın Yunan, 1832 yılında, yani Osmanlı imparatorluğu zamanında imzalanan istanbul Antlaşması ile bağımsız bir ülke olarak tanınıyor. 500 sene idare ettiğin adamlar, senin valinin götünün altından civa gibi kaçıvermiş.
Ama nato mermer nato kafa bu şakirtlerde, ya da trollerde, ya da şakirt trollerde. hepsi aynı kapıya çıkıyor zaten.
O senin beş yüz sene idare ettik diye göbek attığın Yunan, 1832 yılında, yani Osmanlı imparatorluğu zamanında imzalanan istanbul Antlaşması ile bağımsız bir ülke olarak tanınıyor. 500 sene idare ettiğin adamlar, senin valinin götünün altından civa gibi kaçıvermiş.
Ama nato mermer nato kafa bu şakirtlerde, ya da trollerde, ya da şakirt trollerde. hepsi aynı kapıya çıkıyor zaten.
sözlük formatı e ve m maddelerine göre silik yemesi gereken yazar. mustafa kemal atatürk başlığına yarım saat içerisinde 18 entryt girerek sol framei tek düze haline getirmiş formatın içine etmiştir.
modlar bir an önce ilgilenmeli.
modlar bir an önce ilgilenmeli.
moderasyona kafa tutmuş yazardır. entrileri genellikle forum chatten bazen yazarı hukuki açıdan suçlu yapabilecek olmasından silinir. kemalist tayfanın korkulu rüyası olmuştur. çünkü o alışılagelmiş yobaz insanlardan değildir. kendisinin son ölçümlere göre 145 iq su vardır. başbakana rahatça küfür edilebilen bi sözlükte mka ya getirdiği küfürsüz eleştirileri bazı nato kafalarca çarpıtılmaktadır. başkalarına kolaylıkla yafta atmaz. psikolojik analiz yapar. sıradan kemalistleri o çok övdüğü nutuk eseriyle boğar. nutuk kavgam vs 100 lerce ideolojik kitap okuyup analizde bulunmuştur. kendisi ateist bir hayat sürerken sonunda doğru yolu bulmuştur. diğer hastalıklı ateistlere yollarında başarılar diler...
donuzlarken zevkten boşaldığım ve boşalmanın etkisiyle klavyemin bozulmasına neden olan beyin ishali, türk ve atatürk düşmanı, pkk ve akape yanlısı yobaz yazar.
bir entrysine 'kardeş ne diyon sen?' yazmama alınmış yazardır, canı saolsun.
Birazdan donuzlayacağım yazar. Kalibresiz ve kalitesiz.
kalite olgusu atatürk olanlardan sebep kalitesizlik benim için gurur vericidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar