bugün

Iğdırda nişanlımın mezuniyet balosuna katılmışlığım var, bakın ığdır diyorum ve balo diyorum. Birbirine tezat iki kelime nasıl bir cümlede birleşir derseniz işte böyle. Bu arada düğünden halliceydi. Flash tv den çok halay çekildi.
dönüp de fotoğraflara baktığında kendi görüntüne tahammül edemediğin balodur. toy bir suratın, olmayan bir zevkin vardır. daha senin için erkek olmak nedir, kadın olmak nedir bilmediğin için, kendine hiç yakıştıramayacağın bir saç stili veya kıyafetle gittiğin bir aktivitedir.
550 lira verip içime oturan etkinlik.
ilkokul, lise ve üniversite.Hiç birine gidemedim lan.
Hiçbirine gitmediğim etkinliktir. insan yıllarca ayar olduğu insanlarla neden bir geceliğine yapmacık samimi olur ki.
Onca para verip bayat kuru pasta birkaç bardak kola/ alkol alıyorsa birkaç kadeh neden kazıklanır. Mantıklı hiçbir açıklaması olmayan cumhurbaşkanı olursam ilk yasaklayacağım şeydir.

Alternatif olarak sevdiğin arkadaşlarla güzel bir organizasyon yapabilirsin toplarsın okuldan sevdiğin birkaç kişiyi muhabbet eder eskiyi yad eder foto çekinir daha samimi huzurlu güzel bir ortamda veda edersin liseye üniye bilmem birşeye.
Yada en temizi benim yaptığım gibi hadi eyvallah a*k der hiçbişeye katılmazsın. anlamı, gereği, mantıklı bir sebebi yoktur, mezuniyet balolarının.
Bir de bu saçmalığın mezuniyet töreni diye bir versiyonu bulunmaktadır. o ne lan o kep cübbe falan tam soytarı gibi görünüyor millet yemin ederim.

ha bir de bu saçmalığa katılmak için heyecanlanan can atan insanlar var ki sanarsınız okulu baloya katılmak için bitirmiş.
Gitmeyi düşünmediğim balo. Dönemin yüzde doksanını sevmiyorum o insanlarla ortak bir şey yaparak eğlenemem.
girne lord palace da yapmıstık zamanında
sibel can da bize konser vermisti.
Neredeyse herkes arabasıyla gelecek yolda makas işin eğlenceli kısmı sigara alkol yasakmışmış tabi yasak delen bir nesliz piknik gibi ufak çaplı bir organizasyon.
Yok balo diyince aklınıza maskeli felanfik gelmesin.
Ulan bölüm komple sapanca gölüne atlamıştık.
mantıklı insanın kendini sikmesi durumudur şöyle ki;

böyle bişey yok mk... .d

yıllarca;

kulaklarından östorojen fışkıran, bi ziqselerde biz de rahat etsek dediğin karılar ile,

"köz getir seri koçum" kılıklı abazanus sapiens, kenarda köşede ne bulursa kıstıran, ne kadar gerizekalı action varsa yapan bebeler ile mecburen takıldığın tam la bi mezun olsam da siktir olup gitsem dediğin zamanlarda,

hayatını siken; dersinden yüksek alcam amana koycam diye kastığın,

a. bulduğu yerde mayoz siken çoğaltan biyoloji hocaları ile,
b. adamın cetvelle karekökünü alan matematik hocaları ile,
c. sıçmayı bile bilmiyorsunuzdur diyen fizik hocası
d. adama amcık sülfat diyen kimya hocası ile

hoppa hobala hüloğğğ yaparak "lan ben ne arıyom burda" diyerek oynadığın;

hacı çok güzel olcak çok eğlencez felan diyip seni kafalayıp, kendilerince çok eğlendikleri ama senin açından yıllarca süre gelen eziyete 2.5-3 saat daha katlanma durumu... bi de o gece hatunları bafilemek isterler ya... amerikan filmimi lan bu m.kodugum karının babası gelcek abisi gelcek almaya gerizekalı...

o gün 2-3 kişi gel lan kuğulu ya gidiyoruz 3 lü sarcaz kol gibi gircek demişti. lan keşke onlarla gitseydim de mal gibi resim felan çekilip yıllarca küfür etmeseydim kendime...
Okuduğun için mutlu olduğun tek an olabilir o yüzden tadını çıkarın. mezun olunca işsizlik yüzünden girilen bunalımları düşününce.
Kızların bacak göstermek için yarıştığı etkinlik.

Oo Tuğçenin bacağına bak! Vua
Topuklu ayakkabı sesi ve karışık parfüm kokusu içerir.

Edit: bir de hakkını helal et ablağoğeaammm diye ağlayan kızlar türemiş.
https://www.instagram.com...t&igshid=ac08gatcuasy
Türlü rezilliklerin yaşanacağı balodur.

Hadi inş ben rezil olmam.