bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- bir daha doğmayacak olmak4
- evrene bir mesaj bırak7
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- linkedin5
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj4
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- nagihan'a üzülmek2
- arkadaşlar uyudunuz mu6
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- muhafazeküler4
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
- kendi rızasıyla kabak tatlısı yiyen insan2
- ismail kartal10
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- zeki ve cool biriyle sohbet etmek2
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- kilo verdiren gıda4
- şu anda ne yapıyorsun19
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- izmir'in yıllar sonra chp den kurtulması2
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- hocalı katliamı2
- bugün ne yedin10
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- org vs synthesizer4
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- işi düşünce aramak2
- 2026 dünya kupası13
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- çocuğuna dünyayı dar edip toruna dünyaları vermek2
- cemil tugayın chp den istifa etmesi2
- yıllık yazısı3
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- kemal derviş5
- bir gün ölecek olmak6
- vedat muriqi3
- eski eş2
- sevgilinin arkadaşının daha yakışıklı olması2
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- en iyi terapi6
- en iyi yanık kremi5
severim kendisini kardeşimdir. şimdi dağılın nick altından yoksa 1 fatiha 3 ihlas okurum yamulursunuz.
bir yazar.
bir yazar.
Eksilemişler. Hayret. Öyle değil mi?
Bir yazar.
Bir yazar.
(bkz: seviyorsan git konuş bence)
ozel mesaj yoluyla bana seks teklif eden, teklifini kabul etmedigim icin her gun gelip nick altima "harun abi" yazan kisi.
yazik, cok yazik...
yazik, cok yazik...
özünde iyi adamdır.
kafamın kesilmesi için gerekli bütün koşulları sağlamama rağmen benimle ahbap olabilmiştir mesela. *
günün her saati, farklı farklı insanlar tarafından sürekli küfür ve hakarete maruz bırakıldığı için atara bağlıyor, kalaylıyor haliyle.
sevseydiniz, suyuna gitseydiniz nolurdu???
açık konuşayım memet dalarsa ben de dalarım her türlü.
ona göre.
kafamın kesilmesi için gerekli bütün koşulları sağlamama rağmen benimle ahbap olabilmiştir mesela. *
günün her saati, farklı farklı insanlar tarafından sürekli küfür ve hakarete maruz bırakıldığı için atara bağlıyor, kalaylıyor haliyle.
sevseydiniz, suyuna gitseydiniz nolurdu???
açık konuşayım memet dalarsa ben de dalarım her türlü.
ona göre.
Sözlükteki zeki arkadaşlar benden gizli örgütlenip beyin göçü mü yaptı yoksa bu sözlükte ani bir geri zekâlı artışı mı var?
şakirt makirt ama adam terbiyeli seviyesini hep koruyor.
bizim gibi amcık ağızlı değil
bizim gibi amcık ağızlı değil
Yazılmış ama başlığı gördüğüm an verdiğim tepki; hahahahahaahhahasiktir lan ' dı. Yemin ederim.
Yuh belki dedirten sözlüktür.
Yuh belki dedirten sözlüktür.
mehmets'in "selam" verip geçeceği kişilerdir bu kişiler.
furkan suresi
63, Rahmân’ın kulları, yeryüzünde vakar ve tevazu ile yürüyen kimselerdir. Cahiller onlara laf attıkları zaman, “selâm!” der (geçer)ler.
furkan suresi
63, Rahmân’ın kulları, yeryüzünde vakar ve tevazu ile yürüyen kimselerdir. Cahiller onlara laf attıkları zaman, “selâm!” der (geçer)ler.
Yeni ateist olmuş ergen hareketi.
Burdan mehmets in boyunun kısa olduğunu anlıyoruz.
Küfürlerini iğrenç bulduğum ama bazı görüşlerini de sonuna kadar desteklediğim yazardır.
ağzı bozuk bir yazar. müslümanlığı bu şekilde temsil etmesi ise komedi.
can dostum seksi mümin.
sözlük olm burası sözlük!!
sevmeyen donuza ekler, yazdıklarını da nikisini de görmek zorunda kalmaz. ne uzattınız bu kadar anasını satayım.
ayrıca bir insana bu kadar çok kişi bir anda yüklenir ve nefret kusarsa o da üslubunu bozar tabi.
delikanlı adam olm memet, pamuk şeker mi sandınız?
sözlük olm burası sözlük!!
sevmeyen donuza ekler, yazdıklarını da nikisini de görmek zorunda kalmaz. ne uzattınız bu kadar anasını satayım.
ayrıca bir insana bu kadar çok kişi bir anda yüklenir ve nefret kusarsa o da üslubunu bozar tabi.
delikanlı adam olm memet, pamuk şeker mi sandınız?
adamın yazdıkları da düşünceleri de göz önünde, hemen hemen herkes biliyor.
kime yaranmaya çalışıyorsun, kimin gözüne gireceksin söyle de gidip yapalım aranızı.
milletin insanlığını sorgulamak, birileriyle muhabbet derecesine göre puan vermek senin ne haddine?
sevmiyorsan donuzlarsın.
bak az ötede bir tabur ırkçı var, hepsi de gayet ciddi. sabahtan akşama kadar bireysel değil toplu olarak sayıp sövüyorlar.
prim yapmıyor diye onları es geçip bu adama saydırıyorsan ben de senin insanlığına puan veririm, sınıfta bırakırım.
kime yaranmaya çalışıyorsun, kimin gözüne gireceksin söyle de gidip yapalım aranızı.
milletin insanlığını sorgulamak, birileriyle muhabbet derecesine göre puan vermek senin ne haddine?
sevmiyorsan donuzlarsın.
bak az ötede bir tabur ırkçı var, hepsi de gayet ciddi. sabahtan akşama kadar bireysel değil toplu olarak sayıp sövüyorlar.
prim yapmıyor diye onları es geçip bu adama saydırıyorsan ben de senin insanlığına puan veririm, sınıfta bırakırım.
sözlüğün şeyhülislamı diye tanınan ve cumhurbaşkanı ile büyük yuvarlak masada iftar açan diyanet heyetinde de sözlüğümüzü temsil eden sufi yazardır.
''mehmets prensipleri''ne göre ''iyi bir mümin olmak için kuran yeter başka kaynak göstermek yafidi olmak için yeterde artar bile'' görüşü ile marjinalleşmiştir.
sözlükteki ateistlerle etkin şekilde sufilik yolunu açan yazar bunda bir nebzede başarılı olmuştur.
(bkz: kuran okurken yakalanan ateist)
siyasi olarak parti ismi vermesede vatan partisi ile yakın temas halinde olduğu kulislerden sızmıştır.
geçen günlerde malatyalılar derneğinde yaşadığı ilginç durumları sözlükte paylaşmıştır. gençliğinde öz malatya turda hostluk yaptığı bu bilgilerden birtanesidir.
sözlüğün manevi dinamiğine başarılar dilemek ve duasını istemek büyük feyz dir müminler için
''mehmets prensipleri''ne göre ''iyi bir mümin olmak için kuran yeter başka kaynak göstermek yafidi olmak için yeterde artar bile'' görüşü ile marjinalleşmiştir.
sözlükteki ateistlerle etkin şekilde sufilik yolunu açan yazar bunda bir nebzede başarılı olmuştur.
(bkz: kuran okurken yakalanan ateist)
siyasi olarak parti ismi vermesede vatan partisi ile yakın temas halinde olduğu kulislerden sızmıştır.
geçen günlerde malatyalılar derneğinde yaşadığı ilginç durumları sözlükte paylaşmıştır. gençliğinde öz malatya turda hostluk yaptığı bu bilgilerden birtanesidir.
sözlüğün manevi dinamiğine başarılar dilemek ve duasını istemek büyük feyz dir müminler için
Mehmets'e
Sevgili yazar,
Benim kızdığım, sinirlendiğim anlar oldu
Öfke ile açtığım başlıklar yazım yanlısı ile dolu
Hatta çoğu kez sözlüğü terketmeyi düşündüm,
Ama hiçbir zaman inanmayan birinin anasına kötü birşey söylemedim,
Kullandığım en kötü tabir kıro, ulan, zavallılar oldu
Sana kardeş çe bir öneri
insanlara hakaret edeceksen bile dengeli ol,
Şahıslar üzerinden başkalarına hakaret etme
Vesselam...
Sevgili yazar,
Benim kızdığım, sinirlendiğim anlar oldu
Öfke ile açtığım başlıklar yazım yanlısı ile dolu
Hatta çoğu kez sözlüğü terketmeyi düşündüm,
Ama hiçbir zaman inanmayan birinin anasına kötü birşey söylemedim,
Kullandığım en kötü tabir kıro, ulan, zavallılar oldu
Sana kardeş çe bir öneri
insanlara hakaret edeceksen bile dengeli ol,
Şahıslar üzerinden başkalarına hakaret etme
Vesselam...
Bu yazar müslümansa ben ateistim diyen akıl yoksunları sanırsın bize gerçek Müslümanlığı yaşayarak öğretecek.
Tanım: severek takip ettiğimiz bir yazar.
Tanım: severek takip ettiğimiz bir yazar.
cahil ve abaza yazar.
yobazın önde gideni, ailesinin eğitim seviyesi ilkokul.
(bkz: yeni müslüman olmuş ergen)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar