bugün

dün istifa etmiyorum diyip bugün istifayı basmasının altında ki gerçek şuymuş. CAS hakimi kısmet yetkiner'in yapmış olduğu açıklamaların doğruluğunu araştırmış,ve uefa tarafından kullanıldığını,fb konusunda yanlıs kararlar aldığını -sonunda- farketmiş.

işte kısmet yetkiner'in açıklamaları
http://www.htspor.com/fut...ri-avrupadan-tff-men-etti

şimdi burada Galatasaraya ve trabzonspor'a sormak gerekiyor,böyle bir kaos ortamında uefa'nın yardakçısı oldunuz,uefa türk futboluna dinamit atarken.
fenerbahçe son derece yasal bir hak olan cas'a giderken uefa'nın tehditlerini görmezden geldiniz,uefa'ya dilenmeye devam ettiniz.

--spoiler--
gerçekten,hiç utanmıyormusunuz?
--spoiler--
(bkz: virgülden sonra boşluk bırakılır)
(bkz: noktalama işaretinden sonra ve kullanılmaz)
yapılan yorumlardır.

(bkz: erman toroğlu)

telegol'de saydırdı adam.
neymiş efendim dün akşam televizyon kanallarındaki yorumcuların sözleri yüzünden istifa etmiş. (bkz: komediye neden olan sözler) fenerbahçenin düşürülmesini söyleyemeceğini bildiğinden istifa etmiştir. ayrıca: bombadır ve kendi açıklamaları da bu yöndedir. fenerbahçenin avrupaya gitmesinde bir sıkıntı yoktu, bizi aldattılar. bu infiale yol açacaktır. sanırım bu zavallıların tecrübesizliğini kullandılar. masaya yumruğunu vurmazsan böyle kafana vurursun işte... bir kez daha belli oldu ki "en kötü karar, kararsızlıktan daha iyidir."
"fener avrupaya gidermiş tff izin vermemiş."-kanal d
© copyright 2005 - 2026