bugün

kahraman tazeoğlu'nun ilk kitabı. edebi değeri neredeyse sıfır olan bu kitaptan on kat daha kaliteli yazacak insanlar var bu sözlükte. bunu kahraman tazeoğlu da inkar etmez zaten. ama işte tanınmış kişi olunca yazdığınız basit birkaç cümleyi bile kitap haline getirip bastırabiliyorsunuz ülkemizde.
Alaçatı?
Hakkında ilk ve son entrynin 11 yıl önce girilmiş olması biraz ürkütücü olsa da naçizane yorumumu şöyle bırakacağım.

Günlük bir kitap şeklindeydi oturup başladım ve bitirdim roman yazılmış üstüne fakat gözünüzden canlanan kalın romanlardan değil tam 72 sayfa.

Yazarın ilkokulda yazmasından mıdır bilinmez bazı yerleri acemice buldum. Onun dışında olayların çok hızlı geçilmesine rağmen akıcı bir romandı. Sonu merak uyandırıyordu bu da okumaya itiyordu. Bazen durup göz devirdiğim yerler olmadi değil.
Neyseki sonu farklı bitti şimdi söyleyip merakınızı kaçırmak istemem. Beni çok tatmin etmedi belki tarzıma uygun bulmadım fakat akıcıydı ve okuması zevkliydi.
Kahraman tazeoğluna sevgiler.
kahraman tazeoğlu'nun romanı. yediharf yayınlarından çıkan kitap yine kahraman tazeoğluna yakışır biçimdedir.
romanda amerikan anne ve türk babanın kızı olan sahra kendini ne tam bir amerikalı, ne de tam bir türk olarak görememektedir. asi yapılı bir kız olan sahra doğup büyüdüğü amerikadan türkiye'ye üniversite okumak için gelir ve ummmadığı bir şekilde aşka bulanan kalbi hayatında farklı limanlar keşfetmesine sebep olur...

"bir özgürlüğe mal olmuş hayat, hayat değildir;
bir hayata mal olmuş özgürlük de özgürlük değildir."
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026