bugün
- sözlük kızlarının kekleri9
- ölümden korkuyor musunuz17
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak6
- biraderdir birader yazarlar4
- yesene beni diyen kız5
- keki haddinden fazla kabaran kadın3
- matrix te yaşadığımız gerçeği8
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- ben basit bir insanım5
- bara giden erkeğin asıl amacı10
- sözlükte ne değişti6
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı5
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek6
- zalbert ramstein8
- flört etmeyen liberter öğretmen4
- sözlüğe resim yüklenememesi3
- intihar düşüncesi6
- aşk6
- cumartesi kahvaltısı5
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller4
- vombatların kakasının küp şeklinde olması2
- yahudi düşmanlığı3
- evliliği zorlaştırmak3
- hava su ateş toprak3
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- benim babamın siki kutu kola gibidir3
- uludağ itiraf17
- queen feristah15
- anneanne3
- bugün ne oldu6
- idealizm vs materyalizm2
- insan olmaya ceyrek kala11
- iki yapay zekanın sohbeti2
- at eti yiyen gay2
- bir kadından hoşlanmak4
- mazotun yarım litresi 50 tl25
- hafızayı sildirmek7
- bir bela geliyor28
- yazarların cuma akşamı planları4
- sevgiliyle kavga etmeyi özlemek2
- fusya semsiyeli yabanci20
- seninleyken kendim olabiliyorum4
- gocu39
- ayı dövmenin aslında zor olmaması10
- işiniz gücünüz yok mu11
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez11
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- erkeklerin her konuşmayı flörte bağlaması6
- türkşad kunthan uçuk2
[görsel ]
maryse ouellet ( 21 ocak 1983 ) fransız kanadalı glamour model ve profesyonel güreşçi , daha sade maryse olarak bilinir . halen world wrestling entertainment ( wwe ) için onun ham marka üzerinde çalışıyor .
harcama yıl sonra , 2003 miss hawaiian tropic kanada kazanan dahil modelleme olduktan sonra wwe diva arama yarışmaya katıldı , maryse wwe 2006 yılında , kiralandı . onu eleme rağmen , o wwe gelişimsel tesisi , ohio valley wrestling louisville , kentucky gönderildi . she ağustos 2006 ve wwe ile bir anlaşma imzaladı ovw eğitim , orada aralık 2006 ' da onu halka ilk yapılan güreş için atanmıştır . she vinyetlerin yılında wwe televizyonda göründü . bu süre zarfında ovw çalışan , ancak daha sonra devam florida championship wrestling ) , başka bir wwe tesisi , onu eğitim daha transfer edildi .
mart 2008 yılında , maryse smackdown , bir takım rekabet yüzmek rekabet ortaya çıktı . üç ay sonra onu televizyon yapılmadı-ring debut . aralık 2008 yılında , maryse , wwe divas şampiyonası ve onun üzerine yedi ay için yapacağını şirket ile ilk başlığını ele geçirdi. nisan 2009 yılında ham marka, 2009 wwe draft esnasında hazırlandı .
maryse ouellet ( 21 ocak 1983 ) fransız kanadalı glamour model ve profesyonel güreşçi , daha sade maryse olarak bilinir . halen world wrestling entertainment ( wwe ) için onun ham marka üzerinde çalışıyor .
harcama yıl sonra , 2003 miss hawaiian tropic kanada kazanan dahil modelleme olduktan sonra wwe diva arama yarışmaya katıldı , maryse wwe 2006 yılında , kiralandı . onu eleme rağmen , o wwe gelişimsel tesisi , ohio valley wrestling louisville , kentucky gönderildi . she ağustos 2006 ve wwe ile bir anlaşma imzaladı ovw eğitim , orada aralık 2006 ' da onu halka ilk yapılan güreş için atanmıştır . she vinyetlerin yılında wwe televizyonda göründü . bu süre zarfında ovw çalışan , ancak daha sonra devam florida championship wrestling ) , başka bir wwe tesisi , onu eğitim daha transfer edildi .
mart 2008 yılında , maryse smackdown , bir takım rekabet yüzmek rekabet ortaya çıktı . üç ay sonra onu televizyon yapılmadı-ring debut . aralık 2008 yılında , maryse , wwe divas şampiyonası ve onun üzerine yedi ay için yapacağını şirket ile ilk başlığını ele geçirdi. nisan 2009 yılında ham marka, 2009 wwe draft esnasında hazırlandı .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar