Kendisi ya hristiyan, ya ilgi duyuyor ya da Mecdelliyi araştırıyor olma ihtimali yüksek. Eğer sizde uslu bir çocuk olup Judas klibi izlerseniz belki orada benzerini/çakmasını görebilirsiniz.
sandra dinlediğini düşündüğüm yazar.
(#13379589) masal kahramanı olduğundan şüphelendiğim yazar.

Normal bi insan bunları saçmalayamaz.

Edit: Bi haftada nick altına iki kez yazmışım ama beni dumurdan dumura koşturuyor.
(bkz: sığ insan)
(#13340138) dünyadaki en tehlikeli hastalığın cahillik olduğunu bizlere belirten, yaşamamızı sağlayan yazar. ey cahillik, sen bizden uzak dur.
düşüncelerimiz tamamen farklı olsa da, kendi doğrularını en iyi şekilde yazdığını düşündüğüm ve aynı zamanda bir problemimin olmadığı* yazar.
(#13330622)
Evrim teorisi nedir ne değildir bihaber, hiçbir şey okumamış yazar.

Tamam karşı olabilirsin ama bu kadar cahil cüheyla şekilde karşı çıkılmaz ki! Karşı görüşlerini, bari bir şeyler okuyup idrak ettiğini göstererek mantıklı şekilde çürütmeye çalış. Yok senin saçın sarı benim saçım kırmızı. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

E ben de derim ki, maymunun saçını Wella Koleston Perfect Saç Boyasıyla boyarsan sana benzer. Bak gördün mü? Al sana cevap.
görüşleri ile tam karşımda dursa da, yürekli klavyesine hayran kaldığım yazar.
yahudi yazar.

http://www.uludagsozluk.com/e/13294290/
armonik sözlük yazarlarının başlığını uludağ sözlükte açan yazar.

(bkz: lassie bize bir şey anlatmaya çalışıyor)
zengin güzel alımlı olmasına rağmen bekarlıktan bıkmış yazarımız. takipteyiz efenm.
biraz alıngan biraz asar keser fakat kim ipler?
bugün neler yaptığını saniye saniyesine anlatan yazar. aynı zamanda nesildaş. hoş gelmiş. iyi sözlükler. klavyesine kuvvet.
tam bir format uleması. bunun gibi 3-4 yazarımız daha olsun ekşiyi sollarız.
ben kimim ki rab-i dehrin yanında
kuha ulaşmıştır debdebesi
adavet ray edenlere asabı gösterir
ünsiyet ray edenler yümnü gösterir

akl-ı küll inayet eder ona
şebte ve neharda anar onu
faikli olan a'ik tanımaz
a'zam ve sipihr o
zamanın ötesinden mükemmel bir parça adını kendine nick edinmiş yazar.*
© copyright 2005 - 2026