bugün
- sözlüğün en sevilen yazarı21
- yeter ulan artık19
- dincilerin afrika da su kuyusu açma saplantısı6
- teröriste sövmek artık yasak14
- mehdi sultan olacak6
- apoya küfür edince sinirlenen akpliler ve mhpliler6
- anket anketi7
- ellerim bos gonlum hos12
- tarihin en kötü lyonu14
- nervio3
- fenerbahçe vs galatasaray19
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- ben bu dünyadan değilim evladım3
- demek doğruymuş diyeceksiniz3
- kadınların askerlik yapmamasının nedenleri8
- ateistlerin yaşama amacı8
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar16
- great filter3
- k pax2
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- apo yu öne sürüp kürtlere saydırmak2
- youtube'u yöneten varlıkla etkileşime girdim7
- ucl'ye girer girmez köylülüğünü gösteren köylü11
- kamyon arkası sözler2
- sarapci koala54
- fenerbahçe'nin cincondan daha çok para alması8
- tcmb rezervleri 188 4 milyar dolar2
- parlementer sistem5
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon4
- fenerbahçe23
- 8 eylül 2026 bayern münih fenerbahçe maçı2
- yapay zek'ya göre türkiye'nin işgal altında olmasi4
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı2
- ihtiyar siyasiler2
- babanın yanında ayaklarını sehpanın üzerine koymak5
- osimhen'in genduzziyi dövmesi7
- zorunlu eğitim10
- galatasarayın köyfarans kupasına katılmamış olması7
- pontus rumları10
- fenerin gs'nin kasasından 30 milyon avro alması9
- mason greenwood10
- ismail kartal12
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi8
- game of thrones taki kerhaneci19
- başaran aksu3
- antep te yanardağı patlamış antepliler ne demiş3
- fenerin şl de ziki tutacak olması9
- elit partiye yanında götürülen hanzo5
- sevgili uefa lütfen fenerbahçeyi cezalandırın5
- yine yaşıyorsun bu hayatı koala kardeşim3
bu sigarayı bir dönem içmiş kişileri elmacık kemiklerinden tanıyabilirsiniz . eğer elmacık kemikleri sivri ve çok belirgin ise o kişi maltepe sigarasıyla yapmıştır o kemikleri.
o kadar zor içe çekilen bir sigaradır ki böyle bir özelliği vardır.
o kadar zor içe çekilen bir sigaradır ki böyle bir özelliği vardır.
sigara içiyor olsaydım vazgeçilmezim olurdu dediğin marka..
Kısa olan versiyonu, boyu kısa arkadaşlara takılan ve cuk oturan kısa maltepe lakabının asıl sahibidir.
hayret edilecek bir biçimde istanbul anadolu yakası yağmurundan en çok etkilenen ilçe.
bizans döneminde ismi pelekaton olan ilçe.
merkezindeki trafiğin sittin sene çözülemeyeceği kadıköy kartal arasındaki ilçe.
pavyonların, gece kulüplerinin bol oldugu ankara semti.
içinden zaman zaman odun parçaları çıkabilen,eskinin yerli karizma sigarası.
sigara içen ev hanımlarının en sık kullandığı markadır.
ucuzluğunun dışında hiçbir güzelliği yoktur, benim kanaatim.
ucuzluğunun dışında hiçbir güzelliği yoktur, benim kanaatim.
emniyet müdürlüğünün önündeki trafik köprü trafiğinden ziyade her saat full olabilme kapasitesini özünde barındırır.özellikle öğle saatleri adamı çileden çıkartır.şu an koltuğunda oturan kadir topbaş beyefendi burdaki trafiği yer altına verip bağlantıları rahatlatıp üst tarafı meydan yapacağını vaad etti.eğer dediğini yaparsa bir dahaki seçimde wallahada oyum kendisine her ne kadar ellerim titreyecek olsada.
fikri köse denilen adamdan kurtulduğu için 2009 yerel seçimlerinden en karlı çıkan ilçelerden biri.
Yıllardır sürdürülen sağ, merkez sağ eğilimini kökünden sallayarak, chp adayı mustafa zengin'i başkan olarak seçmiş istanbul ilçesi.
istanbul'un önceden Kartal'a bağlı olup 1992 yılında buradan ayrılarak bir ilçesidir. 400.000 civarında nüfusu olan Maltepe tarih sahnesinde de önemli bir yere sahiptir. Orhan Gazi'nin Bizans imparatoru III.Andreanikos'u yendiği Maltepe
savaşı buranın sınırları içerisinde yapılmıştır. Ayrıca bu savaş ile Bizans'ın Anadolu ile olan tüm bağı koparılmıştır.
Ayrıca Kadıköyde bulunan bağdat caddesinin devamı olan Maltepe sahil yolu Osmanlı zamanında tüccarların Bağdat'a gitmek üzere konakladıkları yerlere ev sahipliği yapmıştır. Geçen yıl IDO bünyesinde işletilmekte olan deniz taşımacılığında
alternatif bir durak olarak da bir liman açılışı yapılmıştır.
savaşı buranın sınırları içerisinde yapılmıştır. Ayrıca bu savaş ile Bizans'ın Anadolu ile olan tüm bağı koparılmıştır.
Ayrıca Kadıköyde bulunan bağdat caddesinin devamı olan Maltepe sahil yolu Osmanlı zamanında tüccarların Bağdat'a gitmek üzere konakladıkları yerlere ev sahipliği yapmıştır. Geçen yıl IDO bünyesinde işletilmekte olan deniz taşımacılığında
alternatif bir durak olarak da bir liman açılışı yapılmıştır.
Gazi üniversitesinin Mühendislik-Mimarlık Fakültesî'nin bulunduğu Ankara'nın bir semti.
ankara'da gece kulüplerinin yoğun olduğu, ev kiralarının pahalı olduğu bir semt. civardaki üniversitelere yürüme mesafesinde olması öğrenciler açısından cazip gözükse bile gazi mahallesi özellikle bu üniversiteye giden öğrenciler için daha iyi bir tercih olacaktır...
cigaralık yapması en güzel olan sigaradır. sert bir tütüne sahip olduğu için soğutulmasına gerek kalmaz.
dede sigarası.
Son zamanlarda büyük gelişme gösteren, doğduğumdan beri (18 senedir) içinde yaşadığım, çocukluğumun gençliğimin geçtiği ve inşallah büyüklüğümünde geçeceği, ayrılmak istemediğim, imkanlarının çok iyi olduğu, batıda kadıköy doğuda pendiğin arasında kalan, çok güzel bir istanbul ilçesidir.
ankara da otellerin bulundugu, sık sık kavgaların oldugu, 'neden rus elciligi burda degil?' sorusunu akıllara getiren semtimiz.
ankarada genel otellerin yoğunlukta olduğu bir semt.
kokusunu duyunca dedemi hatırlatan sigara.
Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesinde Fatih Sultan Mehmet'in öldüğü ifade edilen yer.
dedelerin sigarasıydı bir zamanlar.
anneanne sigarası.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar