bugün
- laik teyzelerin fenotipi34
- haydi güzelim şeker ezelim3
- abdülhamid'in sanat zevki3
- muhaliflere haşhaşi diyen butlancı vekil3
- 2 dünya savaşı'na katılmış yazarlar4
- kitap okumaya geç başlamak2
- hamam oğlanı3
- futbolu aşırı kafaya takmak3
- z kuşağı kitap okuyor mu2
- huzursuz insan4
- ıssız bir yerde kamp yapmak2
- 2028 cumhurbaşkanlığı seçimleri6
- susan sontag2
- akp oyları yüzde 10'un üzerinde10
- kendiyle barışık olan insan3
- 23 ağustos 2026 alanyaspor beşiktaş maçı5
- mansur yavaş11
- sözlüğü bırakıyorum ajitasyonu4
- bir insanı hayatının merkezine koymak7
- ölürken söylenecek son söz2
- elif şafak3
- islam barış dinidir13
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- davranışlardaki küçük ayrıntıları kafaya takmak3
- 3 numara saç kirli sakal3
- ekrem imamoğlu4
- koalanın arabaya binip para ödemeyip dövmek2
- halil konakçı'nın hatay işgalini savunması4
- baba parasıyla hava atan insan3
- kalp ritmini hızlandıran şeyler3
- boykot3
- sözlük erkeklerinin yaptığı yemekler4
- mustafa adıgüzel5
- beton kemalist olmak5
- mohamed salah ghaly4
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- sabahları nefret edilen şeyler9
- yeni parti8
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek8
- türkiyede genç siyasetçi olmaması6
- nuh ve tufan hikayesinin tora daki kıssası6
- anahtar partisi büyük birlik partisi ittifakı7
- ilk tek tanrılı kutsal kitap4
- iyi parti zafer partisi ittifakı6
- kendi aralarında anket yapıp iktidar olma heyecanı3
- futbol15
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi6
- sarapci koala8
- ellerim bos gonlum hos12
yoğun alkol ya da diğer kafa yapıcılar kullanımının ertesi günü çıkar sık sık karşimiza. doğuştan gelenden bahsetmiyorum ama onun tedavisi yoktur ya da yatıştırıcı ilaçların yarattığı mallık ilaçla bağlantılıdır.
bir önceki günün yorgunluğu vardır üzerinizde. inceden bir uyku hali, göz kapaklarında ağirlik ve mümkün olduğunca az hareket etmeye çalişmak şeklinde fiziksel dışa vurumları vardır ama aslında mallaşmanızı sağlayan, latincesini bilmiyorum ama argosu mallık olan bölge değişik hormonlar salgıtır vücudunuza.
beyninizde uçsuz bucaksız bir kumsal manzarası vardır ve hiç düşünmezsiniz sadece suratınızda anlamsız bir gülümseme vardır. mantıklı cümleler kafanızda oluşurken, dilinizden hep aptalca olanlar dökülür. daha beteri mantıklı cümleleri anlamaktada sıkıntı çekersiniz. sözlüğe girmeye kalkmamanızı tavsiye ederim yoksa şekildeki gibi istediğinizi anlatamadığınız abuk entryleriniz olur. mallaşmışsınızdır ve tek tedavisi uyumak, kendinize gelmektir.
bir önceki günün yorgunluğu vardır üzerinizde. inceden bir uyku hali, göz kapaklarında ağirlik ve mümkün olduğunca az hareket etmeye çalişmak şeklinde fiziksel dışa vurumları vardır ama aslında mallaşmanızı sağlayan, latincesini bilmiyorum ama argosu mallık olan bölge değişik hormonlar salgıtır vücudunuza.
beyninizde uçsuz bucaksız bir kumsal manzarası vardır ve hiç düşünmezsiniz sadece suratınızda anlamsız bir gülümseme vardır. mantıklı cümleler kafanızda oluşurken, dilinizden hep aptalca olanlar dökülür. daha beteri mantıklı cümleleri anlamaktada sıkıntı çekersiniz. sözlüğe girmeye kalkmamanızı tavsiye ederim yoksa şekildeki gibi istediğinizi anlatamadığınız abuk entryleriniz olur. mallaşmışsınızdır ve tek tedavisi uyumak, kendinize gelmektir.
kendini mal gibi hissetmek. herkesin söylediği sanki beynine saatler sonra gidiyormuş gibi olmak. cevap verememek ve donup kalmak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar