bugün
- iş yerindeki orospu çocukları4
- ingilizce bilmeyen akademisyenler4
- true nickli yazar22
- selam verilen kızın siklememesi3
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay3
- yazılımcıların flört edememesi6
- asrın soygunu10
- bahar feyzan2
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- manisada okul saldırısı18
- tai lung vs gocu22
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı7
- sabahları nefret edilen şeyler7
- meb'in usule aykırı ücret dağıtması2
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor20
- bekarlığın avantajları3
- habire1227
- kürtler asimile edilmelidir11
- kullanıcı adı değişmiyor3
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok28
- analı avratlı sözlük kavgaları8
- sözlüktekiler kaç yaşında9
- sarı poşet kudurtması13
- sabahları sevilen şeyler8
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması7
- et döner dürüm9
- evliliği ayakta tutan güçler13
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- marimar2
- 27 ocak 2027 psg galatasaray maçı2
- işler eskisi gibi değil kesat mı kesat2
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- tuvaletin evin dışında olması6
- kadınların reddedemediği teklifler6
- bu ne soğuk amk5
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- teslimiyet4
- guterres ten iki devletli çözüm açıklaması2
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- gocusuz bir sözlük5
- sözlükte kavga olacak hissi4
- karılı kızlı tiktok yerine sözlükte takılan tip4
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek9
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- ecevit döneminin kepazeliği5
- ölümden korkuyor musunuz34
- türkiye de muhalefet var mı9
- claudian clouds42
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı29
telaffuzu zor zayıflama ilacı. fx15 in ağabeyi.
cok fazla sahte fx15 oldugundan dolayı, firma fx15 in ismini lw6090 olarak degiştirmiştir.
http://www.lw6090.com.tr de resmi web sitesidir.
cok fazla sahte fx15 oldugundan dolayı, firma fx15 in ismini lw6090 olarak degiştirmiştir.
http://www.lw6090.com.tr de resmi web sitesidir.
piyasadaki her 100 fx15 den 98 inin sahte olmasından bıkan hhs firmasının yeni ürünü.
fx15 den mucizevi sonuçlar almış biri olarak, bunun da boku çıkmadan alın saklayın diyeceğim de kutusu 60 ytl! çüş.
fx15 den mucizevi sonuçlar almış biri olarak, bunun da boku çıkmadan alın saklayın diyeceğim de kutusu 60 ytl! çüş.
tokluk hissi veren ve kilolarını kolayca atan harika ilaç. edit :eveeet ve geldik sonuca ilaca başladığım gün tam 116 kiloydum ve bugün hiç diyet yapmama rağmen 98 kiloyum.
ilaç kullanmaya kimyasal almaya karşıyım ama hapın bitkisel olduğunu duyunca araştırmaya, piyasadaki sahte ya da biber hapların kullanımı sonucu ölümler meydana gelmesi beni düşündürdü.
eczaneden alırken gerçek olup olmadığına dair güvence aldım.
gerçek olduğuna dair barkodunu da gösterdi ve ikna olup kullanmaya başladım.
ilk gün hiçbir etkisini görmedim.
sabah ve akşamları yemeklerden yarım saat önce almanız yeterli.
ikinci gün susuzluğum arttı. sürekli su içiyordum. evet iştahı azaltıyor. susama evrelerinde su içip açlık hissinizi bir miktar bastırıyorsunuz. aç kalarak zayıflatma değil, yediklerinizi azaltarak zayıflatma yöntemi bu ilacın yöntemi. iştahı azaltıyor çünkü.
ilacı düzenli olarak kullanmaya devam ettim. kilo verip vermediğime bu ilaç sayesinde oldu olmadı diyemem. diyet ve spor da yapıyordum çünkü.
ilacın yan etkisi diyebileceğimiz bir özelliği ise az uyutması. eskiden 8-9 saat uyuyan ben 5-6 bazen 4 saatlik uyku ile bile koca bir günü geçirebiliyordum.
ilacın son nüshası kaldı, 3 hafta boyunca kullandım ilacı. yani 12 adet hap kaldı.
ilacı kullanmayı bıraktım. muhtemelen etkisi de olmuştur zayıflamama. ama diyet ve spor da yapıyordum bunun yanında.
şimdi sadece uykuya ihtiyacım olduğunda uyku açlığımı gidermek için kullanıyorum.
sadece ilacı kullanıp (diyet ve spor yapmadan) etkisini görmek gerekir.
alırken mutlaka eczacınıza sorun sahteolup olmadığına ikna olun. para verip, sahte ilaçlarla sağlığınızı tehlikeye sokmayın.
eczaneden alırken gerçek olup olmadığına dair güvence aldım.
gerçek olduğuna dair barkodunu da gösterdi ve ikna olup kullanmaya başladım.
ilk gün hiçbir etkisini görmedim.
sabah ve akşamları yemeklerden yarım saat önce almanız yeterli.
ikinci gün susuzluğum arttı. sürekli su içiyordum. evet iştahı azaltıyor. susama evrelerinde su içip açlık hissinizi bir miktar bastırıyorsunuz. aç kalarak zayıflatma değil, yediklerinizi azaltarak zayıflatma yöntemi bu ilacın yöntemi. iştahı azaltıyor çünkü.
ilacı düzenli olarak kullanmaya devam ettim. kilo verip vermediğime bu ilaç sayesinde oldu olmadı diyemem. diyet ve spor da yapıyordum çünkü.
ilacın yan etkisi diyebileceğimiz bir özelliği ise az uyutması. eskiden 8-9 saat uyuyan ben 5-6 bazen 4 saatlik uyku ile bile koca bir günü geçirebiliyordum.
ilacın son nüshası kaldı, 3 hafta boyunca kullandım ilacı. yani 12 adet hap kaldı.
ilacı kullanmayı bıraktım. muhtemelen etkisi de olmuştur zayıflamama. ama diyet ve spor da yapıyordum bunun yanında.
şimdi sadece uykuya ihtiyacım olduğunda uyku açlığımı gidermek için kullanıyorum.
sadece ilacı kullanıp (diyet ve spor yapmadan) etkisini görmek gerekir.
alırken mutlaka eczacınıza sorun sahteolup olmadığına ikna olun. para verip, sahte ilaçlarla sağlığınızı tehlikeye sokmayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar