bugün
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- tai lung vs gocu22
- teslimiyet4
- asrın soygunu5
- sözlükte kavga olacak hissi4
- true nickli yazar18
- özel den turgutlu saldırısı öğrencilerine telefon2
- sözlüktekiler kaç yaşında10
- bu ne soğuk amk5
- analı avratlı sözlük kavgaları8
- habire1227
- kürtler asimile edilmelidir11
- karılı kızlı tiktok yerine sözlükte takılan tip4
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması7
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor20
- tuvaletin evin dışında olması6
- kadınların reddedemediği teklifler6
- gocusuz bir sözlük5
- et döner dürüm9
- krt tv4
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- 22 eylül istanbul gecesi2
- manisada okul saldırısı17
- sözlükten soğumak için fırsat gözleyen yazarlar3
- ecevit döneminin kepazeliği5
- botswana2
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- sarı poşet kudurtması13
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- evliliği ayakta tutan güçler13
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok28
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- sözlüğün embesillerle dolu olması4
- kendinden bile sakladığın şey5
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- gocu'nun çaylak olması3
- şaka maka yeni bir günün başlaması2
- varlık sebebimiz3
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması6
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek9
- çorap kokusu2
- ikizler burcu kadını olmak7
- şanlıurfa2
- silinen entry2
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar5
- türkiye de muhalefet var mı9
- apocalypse tank3
telaffuzu zor zayıflama ilacı. fx15 in ağabeyi.
cok fazla sahte fx15 oldugundan dolayı, firma fx15 in ismini lw6090 olarak degiştirmiştir.
http://www.lw6090.com.tr de resmi web sitesidir.
cok fazla sahte fx15 oldugundan dolayı, firma fx15 in ismini lw6090 olarak degiştirmiştir.
http://www.lw6090.com.tr de resmi web sitesidir.
piyasadaki her 100 fx15 den 98 inin sahte olmasından bıkan hhs firmasının yeni ürünü.
fx15 den mucizevi sonuçlar almış biri olarak, bunun da boku çıkmadan alın saklayın diyeceğim de kutusu 60 ytl! çüş.
fx15 den mucizevi sonuçlar almış biri olarak, bunun da boku çıkmadan alın saklayın diyeceğim de kutusu 60 ytl! çüş.
tokluk hissi veren ve kilolarını kolayca atan harika ilaç. edit :eveeet ve geldik sonuca ilaca başladığım gün tam 116 kiloydum ve bugün hiç diyet yapmama rağmen 98 kiloyum.
ilaç kullanmaya kimyasal almaya karşıyım ama hapın bitkisel olduğunu duyunca araştırmaya, piyasadaki sahte ya da biber hapların kullanımı sonucu ölümler meydana gelmesi beni düşündürdü.
eczaneden alırken gerçek olup olmadığına dair güvence aldım.
gerçek olduğuna dair barkodunu da gösterdi ve ikna olup kullanmaya başladım.
ilk gün hiçbir etkisini görmedim.
sabah ve akşamları yemeklerden yarım saat önce almanız yeterli.
ikinci gün susuzluğum arttı. sürekli su içiyordum. evet iştahı azaltıyor. susama evrelerinde su içip açlık hissinizi bir miktar bastırıyorsunuz. aç kalarak zayıflatma değil, yediklerinizi azaltarak zayıflatma yöntemi bu ilacın yöntemi. iştahı azaltıyor çünkü.
ilacı düzenli olarak kullanmaya devam ettim. kilo verip vermediğime bu ilaç sayesinde oldu olmadı diyemem. diyet ve spor da yapıyordum çünkü.
ilacın yan etkisi diyebileceğimiz bir özelliği ise az uyutması. eskiden 8-9 saat uyuyan ben 5-6 bazen 4 saatlik uyku ile bile koca bir günü geçirebiliyordum.
ilacın son nüshası kaldı, 3 hafta boyunca kullandım ilacı. yani 12 adet hap kaldı.
ilacı kullanmayı bıraktım. muhtemelen etkisi de olmuştur zayıflamama. ama diyet ve spor da yapıyordum bunun yanında.
şimdi sadece uykuya ihtiyacım olduğunda uyku açlığımı gidermek için kullanıyorum.
sadece ilacı kullanıp (diyet ve spor yapmadan) etkisini görmek gerekir.
alırken mutlaka eczacınıza sorun sahteolup olmadığına ikna olun. para verip, sahte ilaçlarla sağlığınızı tehlikeye sokmayın.
eczaneden alırken gerçek olup olmadığına dair güvence aldım.
gerçek olduğuna dair barkodunu da gösterdi ve ikna olup kullanmaya başladım.
ilk gün hiçbir etkisini görmedim.
sabah ve akşamları yemeklerden yarım saat önce almanız yeterli.
ikinci gün susuzluğum arttı. sürekli su içiyordum. evet iştahı azaltıyor. susama evrelerinde su içip açlık hissinizi bir miktar bastırıyorsunuz. aç kalarak zayıflatma değil, yediklerinizi azaltarak zayıflatma yöntemi bu ilacın yöntemi. iştahı azaltıyor çünkü.
ilacı düzenli olarak kullanmaya devam ettim. kilo verip vermediğime bu ilaç sayesinde oldu olmadı diyemem. diyet ve spor da yapıyordum çünkü.
ilacın yan etkisi diyebileceğimiz bir özelliği ise az uyutması. eskiden 8-9 saat uyuyan ben 5-6 bazen 4 saatlik uyku ile bile koca bir günü geçirebiliyordum.
ilacın son nüshası kaldı, 3 hafta boyunca kullandım ilacı. yani 12 adet hap kaldı.
ilacı kullanmayı bıraktım. muhtemelen etkisi de olmuştur zayıflamama. ama diyet ve spor da yapıyordum bunun yanında.
şimdi sadece uykuya ihtiyacım olduğunda uyku açlığımı gidermek için kullanıyorum.
sadece ilacı kullanıp (diyet ve spor yapmadan) etkisini görmek gerekir.
alırken mutlaka eczacınıza sorun sahteolup olmadığına ikna olun. para verip, sahte ilaçlarla sağlığınızı tehlikeye sokmayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar