bugün

fotoğraf paylaşımına dayalı bir sosyal ağ. Son derece kaliteli ve sade. Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı olmasına karşın türkiyede pek fazla duyulmuş değil.

Kullanım çok basit. üye oluyorsunuz, fotograf ekliyorsunuz ve sizi takip edenler sizin fotoğraf güncellemelerinizi görüyorlar. Ne kadar çok ilgi çekerseniz o kadar çok takipçiniz oluyor. Ayrıca takip edilesi çok güzel fotograflar paylaşan kullanıcıları takip etmek de büyük zevk.

Rus takip etmek için türk abazalar tarafından işgal edilmemesini diliyorum. Zira oldukça sanatsal fotoğraflar paylaşılıyor. Tabi dünya kaşarları da bu siteye el atmış, orasını burasını çekip takipçisini artırmak isteyen kendini bilmezler kaliteyi düşürmeye çalışsa da başarılı olamamış.

Yurdum gencinin facebook işgali hadisesinden sonra buraya da el atmasından korksam da, o zamana kadar keyifle kullanacağım.

Sitenin android uygulaması ise harika. Zira ben genellikle akıllı telefonumdan giriyorum . Cep telefonu ile çektiğiniz foroğrafları anlık olarak paylaşabilirsiniz. Bu facebookta da yapılıyor tabi ancak oranın çivisi çıkmış durumda.

Tüm sözlük ahalisine tavsiye ederim. Saygılarımla.
http://lightbox.com/
© copyright 2005 - 2026