(bkz: kro)
Ekşimsi tatsiz suratli, kültürsüz, hafif esmer ve sararmiş diş.

Burada çevremdeki kisilere göre düzenledim. Kustum.
bu benimdir. esmerim sakallıyım tipsizim. ama şeherde yaşıyorum.
genel tanım itibariyle kırsal: nüfus yoğunluğunun düşük olduğu, üretimin endüstriyel nitelikten daha çok tarım ve hayvancılığa dayandığı coğrafi ve beşeri açıdan sınıflandırılmış yer ya da bölgedir.

tdk veçhesinde kırsal: Az insanın barındığı, genellikle kır durumunda olan yer.

herhalde kırsal tipliden kasıt da, endüstrileşmenin tarım ve hayvancılığa nazaran gelişkin olmadığı, seyrek nüfuslu yerleşim birimlerinde ikamet eden kimseler kastedilmektedir. lakin bu tanımlardan bir tipoloji çıkarmak oldukça güçtür. çünkü seyrek nüfuslu bir yerde oturan birisi uzun da olabilir kısa da... beyaz da olabilir, esmer de... güçlü de olabilir, sıska da... teni canlı da olabilir, soluk benizli de... sakallı da olabilir, sakalsız da... güzel de olabilir, 'tipsiz' de... belki endüstrileşmenin getirdiği kolaylıklardan yeteri oranda faydalanamamaktan ve tarım ve hayvancılık gibi fiziki emek yönü baskın olan işlerde çalışmaktan dolayı yıpranmışlık kastedilebilir. fakat kırsal kesimde ikamet edip de bu tür işlerde çalışmayan bir yığın hizmet ve bir miktar da endüstri mensubu çalışan vardır.

tüm bunlara rağmen kırsal kesim için zorlama bir tipoloji oluşturulmak istenirse, işin iç yüzünde ön yargılar ve başkaca şeyler vardır.

ayrıca kime göre doğu, neye göre doğu?
artvin de doğu, hakkari de... pakistan da doğu, japonya da... ve hatta mevcut küresel odak baz alınacaksa, istanbul da doğu...

bu kafayla tanım yapılacak olursa, istanbul denilen şehir de, tipsiz kara çarşaflı ve fesli kırsal tiplilerin cirit attığı, develerin de binek olarak kullanıldığı bir şehirdir.

hadi şimdi gidip de kendi kentli tipolojinle gurur duy.
mastürbasyon falan yap...
Dogulu koylu sakalli ve soluk benizli esmer tipsiz iinsanlari kisaca tanimlama bicimi veya guzel isiklarla suslu luks metropol sehirlerle anadolunun ucra köşelerini insan cemaline kıyaslama.