bugün
- nasıl birisiniz13
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- ekrem imamoğlu11
- macron koşacak diye park kapatan akepe31
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- akp bitince ne olacak23
- aselsan satılırsa8
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- erdoğan meloni aşkı3
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- tatar kızları3
- azgın bir kız tarafından tecavüze uğramak2
- defineci köy çomarı3
- çinli kadınla evlenmek3
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- fusya semsiyeli yabanci17
- gocu8
- ilkim sensin diyen kız3
- osmanlı tokadının asıl icat edilme amacı3
- en iyi dövüş sporları3
- besim tibuk2
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- her yerim pembe diyen kız3
- kürt lehçeleri2
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- 9 temmuz 20263
- turkiye'nin mukemmel bir ulke olmasi3
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- ayak fetişi2
- trump'ın f35 hakkında henüz karar vermedim demesi2
- çinli kızlar2
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- milletinin lideri erdogan2
- 2028 adayimiz sayin erdogandir2
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- kuranı kerim meali7
- cd devrinin bitmesi16
- kiz arkadasin zort diye ossurmasi2
- herzevekil6
- akpli değilim ama3
- kizlarsoruyor com6
- azeri3
Allah vere de arıza çıkarmasın motorudur.
(bkz: korku ve travma merkezi)
Devletin kendi askerine attığı en büyük kazık.
Son darbe olayından sonra cumartesi gecesi 12 de aniden ordu evine inmiştik güvenlik için. Kirpiye bindik, alaya dönmemiz gerekirken gelen ani emirle mühimmatları aldıktan sonra van merkezde ki ktm ye yola çıktık.
Ne kadar kalacağımız ve neler oluyor hiç bir şey bilmiyoruz. Böyle ani olaylarla karşı karşıya kalınca deli oluyorum. Yine boktan bir hafta bizi bekliyor.
Ne kadar kalacağımız ve neler oluyor hiç bir şey bilmiyoruz. Böyle ani olaylarla karşı karşıya kalınca deli oluyorum. Yine boktan bir hafta bizi bekliyor.
Sağlam ve pahalı bisikletler üreten bir firmadır.
Tsk da kabul toplanma merkezi...
Dünyanın en berbat yerleridir. 250 asker aynı yerde toplanır kafile hazır olana kadar bekletilir. 70 yatak vardır 300 asker. Rezillik pislik...
Genelde doğunun ücra köşelerinde vatani görevini yapacak olan askerler bu işkenceyi çeker. Yok ben ktm ye katılmayacağım Yüksekova ya Şemdinli'ye kendim gideceğim diyen asker olursa ve yolda başına bir iş gelirse şehit sayılmayacağı gibi girişte imzalatılan "şehit olursam aileme bilmem kaç bin tl para ödenir" şeysinden yararlanamaz.
Çokta sikimdeydi amk. Öldükten sonra ailemin de çok derdi olurdu o para. Ben ktm ye katılmadım kendim gittim çok şükür.
Dünyanın en berbat yerleridir. 250 asker aynı yerde toplanır kafile hazır olana kadar bekletilir. 70 yatak vardır 300 asker. Rezillik pislik...
Genelde doğunun ücra köşelerinde vatani görevini yapacak olan askerler bu işkenceyi çeker. Yok ben ktm ye katılmayacağım Yüksekova ya Şemdinli'ye kendim gideceğim diyen asker olursa ve yolda başına bir iş gelirse şehit sayılmayacağı gibi girişte imzalatılan "şehit olursam aileme bilmem kaç bin tl para ödenir" şeysinden yararlanamaz.
Çokta sikimdeydi amk. Öldükten sonra ailemin de çok derdi olurdu o para. Ben ktm ye katılmadım kendim gittim çok şükür.
avusturya menşeyli motosiklet markası. araçlarını gelende turuncu renkte yaparlar. ana çıkış türleri arazi motosikletleridir. genelde 2 ama bazıları 4 zamanlı küçük hacimli motorların kullanıldığı hafif kros motosikletleri yaparlar ve yaptıkları motosikletler akıl hastasıdır. dayanıklı, torklu ve hızlıdırlar. buradan edindikleri tecrübeleri kullandıkları bir de adventure/enduro modelleri çıkarttılar ki bu modeller de sınıflarında araziye uyumları en yüksek olan modellerdir.
tabi bir de dukelar vardır. asfalt motorlarıdır. baya da iyi motorlardır.
tabi bir de dukelar vardır. asfalt motorlarıdır. baya da iyi motorlardır.
(bkz: kabul toplanma merkezi)
avustralyalı motosiklet üreticisi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar