bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz28
- zamanda kaybolmus yazar2
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- ya bi siktirin gidin15
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- üzülünce kime gidersiniz8
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler6
- sözlükte bile yalnız olmak10
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- sözlük çiftleştirme servisi11
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- ucan tekme atan hipopotam43
- şapka takar mısınız12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- istanbul12
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- sarapci koala hatayi13
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- akp de fon krizi tartışmaları2
- penis boyu takıntısı3
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- nervionun beni engellemesi10
- yemek yedikten sonra kusmak9
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- sezen taş7
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- arkadaşlar buldum9
- büyük oyunu görmek9
- şükürcülük9
- kemalizmin çöküşü8
- sizce karizma mıyım13
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- düş sokağı sakinleri3
- saçları permalı sözlük kızı10
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
ercan taner'inm futbol lisanımıza katmış olduğu yanlış sözlerdendir.dogrusu kramponlu ayakkabıdır.krampon,futbol ayakkabısının altındaki dişlerdir.
ağır ahşap inşaatta öğeleri birbirine bağlamada kullanılan iki ucu kıvrık ve sivri demir.
kesinlikle futbol ayakkabısı olmayan şeydir. krampon futbol ayakkabılarının altına monte edilen çiviler bütünüdür.
dağcılıkta buz tırmanışları için kullanılan, genellikle 12 dişli, ayakkabıların altına monte edilen demir alaşımdan imal edilen malzeme. buz kazmasını kardeşidir.
fransızca'da çivi anlamına gelen kelime. o yüzden futbolcuların ayağına giydiği şey, kramponlu futbol ayakkabısıdır.
kramp girmesini önlemek gibi bir özelliği olup olmadığını merak ettiğim ayakkabı şeysi.
halı sahada giyilmesi yasak olan futbol ayakkabısı.
Krampon, bir çeşit futbol ayakkabısıdır. Nike, Nike90, Adidas, Puma,Sportaç, Lig, Lescon, Lotto, Umbro bu sektörde ünlü firmalardır. Nike ve Adidas'ın kramponlarını birçok ünlü futbolcu giymektedir. Adi Dassler tarafından tasarlanıp üretilen Adidas Mundial krampon modeli dünyada bugüne kadar en çok satan futbol ayakkabısıdır. Türk Firması olarak ilk futbol ayakkabısını Sportaç ve Erdal firmaları üretmiştir. SPORTAÇ 1970 yılında deri kramponlar üretmekteydi ve bir süre üretime ara verdikten sonra tekrar futbol ayakkabıları üretmektedir.
dağcılıkta kullanılan modern kramponların ilk versiyonlarında öndeki dişler yoktu. sonraları sivri zekalı fransızlar bunları ilave ettide ve avrupa alplerinin bütün tırmanış problemleri teker teker çözülmeye başladı.
bugün hb koge odense maçında lasse kronborg isimli futbolcunun son dakika da gol atıp, benim kuponumu yatırırken topa vurduğu organına* giydiği futbol ayakkabısı. inşallah üzerine oturursun lasse.
krampon aslında ayakkabının altındaki çivilere verilen isimdir. ama çoğumuz bunu ayakkabı olarak biliriz.
bi nevi erkeklerin topuklu ayakkabısı? çivileri kaç cm? cm'sine göre değişiyor mu? futbolculara çok yakışıyor sözlük.
halısahada giymenin çoğu yerde yasak olmadığı ayakkabı türü. çivililerden bahsetmiyorum tabi onlar ayrı. ama ben yarı prof mercurial fg türünü giyebiliyorum. suni çimde ve çimde kullanışlı olsa da halısahada tam güven verdiğini söyleyemem. aşırı yanlış bir hareketinizde bilek burkma ihtimaliniz var.
ha birde memnun değilim mercurial'den. ayağım öyle aşırı taraklı değil hatta düz diyebilirim ama yinede her kalıp her ayağa uymuyor. puma powercat düşünüyorum bir kaç gündür. deneyecek bir yer bulamadım henüz ama cuk oturacak ayağıma öyle hissediyorum. görünüşüne diyecek yok zaten hakkında bir kaç inceleme izledim; çok rahat ve şutlarda çok yardımcı olduğunu duydum. şahsen mercurial hafif falan ama şut kısmında ayağıma uymadığından da olabilir 10 üzerinden 7 en fazla.
türkçe krampon inceleme videosu da hiç yok yahu. futbola fazla değer verilmiyor bu ülkede sanırım. yabancılar çeşit çeşit videolar hazırlamış ekipmanından antremanına.
ha birde memnun değilim mercurial'den. ayağım öyle aşırı taraklı değil hatta düz diyebilirim ama yinede her kalıp her ayağa uymuyor. puma powercat düşünüyorum bir kaç gündür. deneyecek bir yer bulamadım henüz ama cuk oturacak ayağıma öyle hissediyorum. görünüşüne diyecek yok zaten hakkında bir kaç inceleme izledim; çok rahat ve şutlarda çok yardımcı olduğunu duydum. şahsen mercurial hafif falan ama şut kısmında ayağıma uymadığından da olabilir 10 üzerinden 7 en fazla.
türkçe krampon inceleme videosu da hiç yok yahu. futbola fazla değer verilmiyor bu ülkede sanırım. yabancılar çeşit çeşit videolar hazırlamış ekipmanından antremanına.
Nike nin krampon çesitleri güzeldir göze hoş gelir ancak sağlam değildir adidas ise göze hoş gelmez ancak sağlamdır.
tavsiye alınır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar