1. 1.
    1984 yılında Christopher tarafından kurulan, death metal icra eden Çek'den çıkıp seslerini çok daha uzaklara kadar duyuran grup.
    Orthodox albümü en sağlam albümlerinden olup, albümdeki About Death parçası gönüllerde çoktan taht kurmuştur.

    Diskografi;

    Breath of Death (Demo, 1988)
    Total Destruction (Demo,1988)
    Brutal Death (Demo, December 1988)
    Feelings of Dethronisation (Demo, 1991)
    Only Our Death Is Welcome... (Debut album, 1992)
    Cool Mortification (1993)
    The Rise of Brutality (1995)
    Lies- (1995)
    Mortal Memories- (1997)
    Orthodox- (1998)
    First Alben- (1999)
    Unfortunately Dead- (2000)
    Dissuade Truth- (2003)
    ... disconnectus erectus