bugün

/484
bugün tam belgeleri açıklayacakken trt yayını kesmiştir.
Ah yavrum eline ne verirlerse onu okuyor. Korkuyorum bir gün eline başka bir şey verecekler onunla çıkacak ekran karşısına diye.
bugün ATV de haberler şu cümleyle başladı:
"kasetle geldi, dekontla gidecek!"

bu açık bir tehdit gibi görünüyor. Kılıçdaroğlu nun ipi çekilmiş de, ATV bunu duyuruyor sanki.
Bugün itibari ile muhalefet nedir ve nasıl olunur dersi vermiş kişidir.
kutusunda büyük hissediyordum ki tam açacakken trt reklama girdi. bi an var mısın yok musun izliyorum sandım amk. en heycanlı yerinde
Oğluna çürük raporu almamış, askere yollamıştır.
fetö ile o yollarda birlikte yürümemiştir.
PKK ile pazarlıklar yapmamıştır.
Milliyetçiliği ayaklar altına almamıştır.
Yurtdışı vergi cennetlerindeki gizli hesaplarında milyon dolarlar yoktur.
Barzani'yi kongresine onur konuğu etmemiştir.
Kötü siyasetçi olabilir ama Adam gibi adamdır.
k*rttür.

geçiniz.
Salı günü itibariyle Tayyip erdoğan ve onun temsil ettiği siyasal islamcıların fişini çekmiştir.
hala ssk'yı batıran müdür olarak bilinmektedir. benim için kemal kılıçdaroğlu'nun bittiği yer kesinlikle adalet yürüyüşü olmuştur. ulan koskoca chp genel başkanı adam sıradan bir vatandaş gibi ankara'dan istanbul'a yürüyerek tepki gösteriyorsa yazıklar olsun onun elindeki güce ve yeteneğine. son dönem teknolojiyle gerçekleştirdiği bu yürüyüş sonrasında gandhi'nin 1930 yılında gerçekleştirdiği tuz yürüyüşüyle kıyaslanması da açıkçası medyanın dalkavuklığudur. yalın ayak başık kavak yürüyor adam alooo. kılıçdaroğlu artık terk etmeli, gerçekten yalan söylemese bile yalancı çoban durumuna düşüyor her açıklamasından sonra. söyledikleriyle akp'yi yerinden edecek güçte bir insan değil.
Sahte belge olayı ile rezil rüsva olmuştur.
Ayakları kıçına vura vura savcılığa koşması gerekirken ne basın yayın organlarıyla belge paylaşıyor ne de suç duyurusunda bulunuyor. Herif kafada bitirmiş heralde.
gidiyor gönlümün efendisi.
hocasının ipini kestiği siyasetçi.
hocası ağlar mı salya sümük emin değilim.
Şu anki yönetimin ekmeğine farkında olmadan bal kaymak sürüyor adeta.
partiye daha çok bağış yapanı rahatlıkla il başkanı yapan adam. Sürekli birilerinden gelen kağıtları belge diye sunarak kamuoyunu aptal yerine koymayı çok sever.
Hukukun ne olduğunu bilmeyenler buradan belgelerin sahte olduğunu düşünenler cahillikleri içinde boğulup gitmekte olan bir güruhun hedefinde olan siyasetçi

Bu belgeleri çıkıp yayınladığı zaman savcıların harekete geçip soruşturmayı başlatması gerekir.Belgeleri kılıçdaroğlun’dan istemeleri belgeler de adını geçen isimlerinde ifadelerini alması lazım.

Ayriyeten erdoğanın açtığı 1.5 milyon liralık dava bu olayların üzerinedir. Kılıçdaroğlu da elbete bu mahkemeye bu delilleri sunacaktır.
Başta olduğu sürece chpye oy vermeyeceğim.
Liderlik vasfı yok.
bitti, bitirdi kendini.
belgeleri basınla paylaşmayarak yine doğru yaptığı bir işte şaibe uyandırmıştır.

bu adam fetö'nün adamı mı yoksa akp'nin adamı mı bazen karar veremiyorum.
https://scontent-frx5-1.x...d28761509&oe=5AD3CE12
chp'nin oyunu yükseltmiş genel başkan. hakkındaki eleştirilerin ne kadar boş olduğunu aklı çalışan herkes görmektedir.
yaptığı şeyi yarım yapmış olan siyasetçidir. şahsi kanaatim maalesef ki muhalifliğin ağırlığını kaldıramıyor. kendisini santrafor olarak betimlersek kendisine yapılan onlarca ortayı gol yapamıyor. siyasetin guizası gibi kendisi.

elinde bilgi varsa belge varsa bunları paylaş. ama medyaya ama yargıya ama çoğalttır sokak sokak dağıttır. hiçbirisi olmadı kendi vekillerine dağıt. herkes görsün neyin ne olduğunu. sana böylesine gollük bir orta yapılmış sen kale yerine korner bayrağına atıyorsun topu. sabahtan beri hükümetten her kim varsa ki isimlerini ilk defa duyduklarımız bile var aralarında bangır bangır bağırıyorlar haklılarmış gibi. bekir bozdağ açıktan isim soy isim vererek namussuz alçak demiş şahsına biraz evvel radyoda dinledim. belki haklısın ama elindekileri kimse ile paylaşmadığın için haksız duruma düşüyorsun.

yıllardır aynı şeyler dönüp dönüp duruyor. bu kadar ses kayıtları çıktı bu kadar yolsuzluklar çıktı dış politika bu kadar kötü durumda her gün hatalar yapan bir hükümet var ancak değerlendirme safhasında hep eksik kalınıyor. adamların seçmen tabanı belli yüzde 30 civarında kemik bir tabanı var sen o kalan yüzde 15-17 yi ikna edeceksin ki ilk gelen seçimde iddia ettiğin gibi bu ülkeyi sıkıntısından kurtarabilesin..
iftiraya başvurmuş bir insanoğlu. CHP yi terket. Emekliliye yönel. AiHM dende kovuldu.
Tayyip erdoğan ın baş yaveri. Türk siyasi tarihinde başka bir figür yoktur ki iktidarın başındakine iktidarda kalsın diye bu kadar yardım etmiş olsun. Herif resmen tayyip e bir şey olmasın diye çırpınıyor.
sanırım yine çaktın!
© copyright 2005 - 2026