bugün

/484
Bir insan nasıl hem şii sevici hem kürt sevici hem de israil sevici olabilirin açık örneği.

Kendisi darbeci mısır yönetimi ve onlarca insanı katleden esadın da destekcisi.

(bkz: israil ve mısıra konsolosluk açma vaadi)

Bence hem amerikaya hem de rusyaya yanaşmaya çalışan bir insan yavşak olmalı. Ama tabii ki kk böyle bir şey yapmaz çünkü o tam bir vatanperver ve aslında vatan hainlerinin kökünü kazıyacak olan tam bir mustafa kemalin askeri!!!

Ulan adam mezarından kalksa ilk seni asar be.
eli yağ olmasın diye pehlivanın parmağını yeni gelinin sik tuttuğu gibi tutmuştur.

sabah sabah güldürdü

görsel
Türkiye'yi karanlıktan kurtaracak olan kişidir. Şimdi biri çıkacak; "omo ondo lodorlok vosfo yok" diyecek. Arkadaşım adamın vaat ettiği şeylere bir bak: Adam eğitim vaat ediyor. Eğitimde yenilikler, reformlar vaat ediyor. Mevcut eğitim sisteminin zararını görmemiş, sistemden çok memnun olan birisi varsa çıksın, çoluğunu çocuğunu bu eğitim sistemine nasıl kurban vereceğini anlatsın. Adamın dediği şey çok basit; ben sizi yönetmeyeceğim. ben size eğitim vereceğim. Eğitimli bir toplumun yönetilmesine zaten gerek kalmaz. Ama işte anlayana davul zurna saz, anlamayana sazı soksan az.
"hiçbir allah'ın kulu çıkıp da 7 haziran sonrası chp iyi bir politika izledi diyemez. eğer vicdanı varsa" sözünü sahibi.

http://www.sabah.com.tr/g...licdaroglundan-tarihi-gaf

adam haklı beyler. ne diyelim şimdi.
7 haziran seçiminde eleştiri alan fakat Şimdilerde ise bazı malumlar tarafından taklit edilen seçim vaatlerinin sahibi, chp lideri.
Mukemmel degildir ama en durust ve temiz siyasetci oldugu asikardir.
Takım tutar gibi parti tutmayı bırakın demiş. Yavrum, sen onu kemalin partisi diye sana oy veren destekçilerine söyle.
oğlu 5 yıldır yurtdışında okumak bahanesiyle askerden kaçıyor. benim de Yunanistan'da ada akacak kadar rezidansım olsa ben de yurtdışında okurum hatta orda yaşarım.

biz ancak hayal ederiz. eski ssk genel müdürü şimdi köşe olmuş..
hem temiz hem de dürüst bir insanoğlu.
Adam gibi adamdır.
bak bu adamı severdim, geçen seçimde oyda verdim ama bi kaç yanlış hareket ve söz verip unutma durumu yüzünden beni.kaybetti.
bakkal yamağı.
chp'ye oy vermedigim halde az once genc bakis'ta konusmalarinin mantikliligi tutarliligi ve tatlisligiyla kalbimi calmis chp genel baskani.
"bi defa adamda liderlik vasfı yok abi" lafının kökeni.
ailecek yolsuzluk şirketi kurmuşlar. muhalefette bunları yapan iktidarda olsa neler yapar Allah bilir.

görsel
Abbas Güçlü'nün hazırlayıp sunduğu Genç Bakış programında üniversiteli bir genç tarafından sorduğu soruyla rezil edilmiştir. gelecek nesilden ümidi kesmeyelim helal olsun.

"Kılıçdaroğlu'nun milli iradeye saygı üzerine konuştuğu sırada mikrofonu eline alan bir öğrenci CHP liderine yüklendi. Kılıçdaroğlu'nun yüzde 52 oy alan Cumhurbaşkanı için 'başçalan' gibi ifadeler kullandığını hatırlatan genç, "Saygı duymadan saygı bekliyorsunuz, ayrıca yüzde 40'ın altında oy alınca gidecektiniz, gitmediniz. Gitmeniz için illa kasetiniz mi olması gerekiyor" dedi."

http://www.dunyavegercekl...lunu-rezil-eden-genc.html
sevimli şey...
görsel
görsel
görsel

ama sevimli olması siddin sene devleti yönetemeyeceği gerçeğini değiştirmez...
1 kasımdan sonra başbakanlığı kesinleşecek ve yolsuzların hepsini yar-gı-la-ya-cak-tır.
görsel
Medyayla canciğer olması dolayısıyla güvenimi zedeleyecek chp genel başkanı. Biraz daha vatansever bir görünüme bürünürse oyumu ona verebilirim. Bakın ben mhp kökenli bir insanım, kendisini çok kürtçü bir konuma sabitlemesi hoşuma gitmiyor. Diyelim ki, sana mı soracak, diyeceksiniz? O zaman ülkeyi dışta ve işte kevgire döndüren AKP'ye mi oy verelim yoksa hiçbir dönüşüme eğilim göstermeyen MHP'ye mi oy verelim ya da türkiyenin batısıyla şeklen ilgilenen zengin sevici sözde barissever özde kürtçü hpd'ye mi oy verelim? Söyleyin denize düştük hangi yılana sarılalım?
hdp'ye,ya da diğer azınlık milliyetçilerine sert çıkmaması kendine sadece oy kaybı olarak dönecektir.ulusalcılar bir avuç diyen beyefendiler,kılıçdaroğlu ey reqib söylese bile oylarını hdp'ye verecek olanlar.baykal tipi ulusalcılığı söylemiyorum,bir ecevit milliliği lazım.
dersimli kemal , atatürk'ün koltuğunda oturması büyük bir faciadır .
bugün yaptığı açıklamada kendisini ağlamamak için zor tutuyormuş. hadi oy verelim kemale. ulan hahahaha ne kadar yapmacık, vıcık vıcık adamlarsınız siz ya. dürüst kemal.

hahahahassiktir.
seyyid torunu olduğu için şimir mervan soylarına rahat göstermeyen siyasetçi.

ehlibeyt rulz koçum !
Hırsız Savar.
© copyright 2005 - 2026