bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
kendisinin yerine muharrem ince'yi chp'nin başında görmeyi isterim. zaten genel başkan seçimlerinde tekrar seçildiğinde chp'den umudum kesmiştim. umarım muharrem ince bir daha ki sefere ipi göğüsler.
chp'yi sosyal demokrat ve liberal bir parti yapmış, dürüst, özgürlükçü, kul hakkına dikkat eden güzel lider.
devlet bahçeli'ye "hükümet kurulsun, gerekirse başbakan sen ol." demiştir. ama bence bundan sonra mhp chp'ye kurban olsun.
çözüm odaklı siyaset yapan, ya da en azından yapmaya çalışan siyasetçi. sırf bu yüzden kendisine 2015 genel seçimlerinde oy verdim (evet benim için o oy kılıçdaroğluna verilmiş bir oy idi) ve bundan da şu ana kadar akp-chp koalisyonu söylentilerinin çıktığı dönem haricinde pişman olmadım. kendisinin kredisi bende büyüktür ve şu ana kadar rüştünü ispat etmiştir. erdoğanın çözümsüzlük üzerine inşa ettiği, dediğim dedik tavrı hezimete uğrattı akpyi. şimdi aynı hataya bahçeli düşüyor. eğer bu hızla devam ederlerse onlar, yakın bir gelecekte kendisini bir mucize eseri başbakanlık koltuğunda görebiliriz.
Shp'nin nasıl bittiğini iyi analiz etmesi gereken başkan. Kürtçü ve alevici kadrolar seçim barajının 3'e yahut 5'e indirildiği bir ortamda yüzde 25'i falan rüyasında görür.
iyi blöf oynar.
amcasının oğlu pkk'nın Hamburg sorumlusuymuş. şaşırdık mı tabi ki hayır.
(bkz: yaz boz)
kaynak: https://twitter.com/ahabe...status/612342033550823425
(bkz: yaz boz)
kaynak: https://twitter.com/ahabe...status/612342033550823425
Siyasetci degil gercek bir Devlet Adamıdır kendisi.
yüzsüz.
şamar oğlanı.
şamar oğlanı.
kendisi samimi bir liderdir, umarım çabalarının karşılığını alır, zira hem kendi partisinde hem de diğer partilerde sevmeyeni çok.
not: görüldüğü gibi mallar küfür ediyor kendisine.
not: görüldüğü gibi mallar küfür ediyor kendisine.
kaybedince zafer ilan eden, ender bulunan liderlerden biri.
tek suçu vardır .
iyi niyeti ve saygısı gereği.
mhp'yi adam yerine koyması.
ama anlamıştır sanırım o cenahtan adam çıkmayacağını.
iyi niyeti ve saygısı gereği.
mhp'yi adam yerine koyması.
ama anlamıştır sanırım o cenahtan adam çıkmayacağını.
cumhuriyet halk partisinin genel başkanı.
kurultayda gönderilebilir.
kurultayda gönderilebilir.
4 yıl önce bugün "tutuklu arkadaşlarımız yemin etmeden biz de etmeyeceğiz" demiş ve 3 gün sonra tıpış tıpış gidip yemin ederek tükürdüğünü yalamıştır.
başarısızlık abidesi.hayatın da bir kere olsun pkk yı eleştirdimi merak ediyorum. hatta pkk ya terörist dedi mi onuda merak ediyorum.
aman tanrım didim.
varlığının sebebi bilinmeyen kişi .
iftarı 5 saniye erken açmıştır.
sıkıntı yok, iftardan sonra sahura kadar 5 saniye oruç tutsa yeterli olacaktır.
sıkıntı yok, iftardan sonra sahura kadar 5 saniye oruç tutsa yeterli olacaktır.
geçtiğimiz ramazan "hadi Allah kabul etsin" deyip orucunu açıyormuş gibi yapan ve 5 saniye sonra gelen "Allahu ekber Allahu eeekber" sesiyle herkesin önünde rezil olan, CHP nin kuruluş amacına tamamen ters düşen genel başkanıdır.
ilahi cahil.
süleyman şah türbesini korumak için suriye topraklarına girilip ışid ile geri zekalı gibi tek başına savaşılması gerektiğini bilmeyen cahillerin hak verdiği genel müdür. bu cahil, türbenin hala suriye toprakları içinde olduğunu da bilmez mesela.
sanki şanlıurfa'yı bıraktık aq.
her zaman söylediğim gibi... bu zihniyetteki zibidilere ülke emanet edilmez.
süleyman şah türbesini korumak için suriye topraklarına girilip ışid ile geri zekalı gibi tek başına savaşılması gerektiğini bilmeyen cahillerin hak verdiği genel müdür. bu cahil, türbenin hala suriye toprakları içinde olduğunu da bilmez mesela.
sanki şanlıurfa'yı bıraktık aq.
her zaman söylediğim gibi... bu zihniyetteki zibidilere ülke emanet edilmez.
Rövanşist olmaması doğru olan lider. AKP'nin rövanşist tavırları başımıza çok işler açtı. Sadece kendi kesiminin çıkarlarını düşündü. Bugün sıra bizde hadi AKP'lileri ezelim demesi zaten yakışık almaz. Rövanşist olmamak geçmişte yapılan hataların hesabını sormamak değildir. 4 eski bakan yargı önünde hesap vermeyecek mi?
türkiyenin bölünmezliğine tehdit kişi. dokunulmazlığı kaldılırıp selahattin demirtaşla beraber hapse atılmalıdır. bize aslın da normal geliyor ama en dandik ülke de bile bu gibi kişileri süründürmeden bırakmazlar. ülkenin 8.000 askeri ölmüş bu hala pyd şu değil bu diye diyor, lan bu açıklama zorunlu bi açıklama mı? niye destek oluyosun sen teröristlere? bu kişi türkiye için hdp den sonra 2.tehdit. tez zaman da askeri darbe olması dileğiyle. diyo ki pyd terörist değil henüz sivil yada asker öldürmedi, o zaman kobra yılanı da zehirli değildir henüz insan öldürmedi.
güncel Önemli Başlıklar