bugün

/54
açlıktan ölürsün ve 1 tane tam ekmeğin vardır yarısını yanındakine verirsin ya işte o kardeş payıdır ekmeğini senle paylaşan insan ise senin öz kardeşin kadar değerlidir vesselam.
Bu dizinin reyting sıralamasında birinci olmaması kadar zoruma giden bir şey daha yoktur arkadaş. Her hafta yeni bölüm 90 dakika boyunca kaliteli mizah. bunun yarısını sağlayamayan conan o brien oprah winfrey gibi dallamalar vergi rekortmeni. kesinlikle bu ülke mizahtan anlamıyor.
29 ocak perşembe günü saat 22'de 2.sezonun ilk bölümü ile ekrana dönecek olan dizi. teaserlara bakılırsa bomba gibi dönecek.
(bkz: Damınıza konmaya geldim)
artık başlamasını beklediğim dizi.
(bkz: geliyor gönlümün efendisi)
2.sezonun 1.sezon kadar efsane olamayacağını düşündüğüm dizi.
Bu akşam yeni bölümüyle günümüzü şenlendirecek olan dizi.
Çok bekleten dizidir.
bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda yerini alacak dizidir. özledik be abi.
Lokmanın ayrım yapmadan eşit olarak paylaşılması durumudur .
amerikan dizisi kültürü ile dizi çeken yurdumun güzel insanlarının oynadığı çok ince espriler ihtiva eden dizi.
başlayacağını duyunca sevinçten havalara uçtuğum dizi görsel

sonra camı açıp "kardeş payı bu gün yeni bölümü ile karşınızda" dedim görsel

geçte olsa, bu kadar bekletilsekte sonunda yeni sezon bölümleri başlıyor yehuu. bu haberi sözlükten duydum, duyuran arkadaşlara görsel

çok mutluyum görsel
50-50 demektir.
Game of thrones dizisi, fas, irlanda,malta, izlanda, yunanistan, hırvatistan gibi dünyanın bir çok yerinde çekim yapıp sezonlar arası 1 sene bekliyor, bizimkiler de Divriği'ye gidip 6 ay bekliyor.
isterlerse dudullu'da çeksinler yine izlerim emenike, hasret bu akşam bitiyor, hadi bakalım.
yeni sezonunu sabırsızlıkla beklediğim dizi.
an itibariyle 2. sezonu başlayan dizi film.
sezai diziden mi cikmis diye dusunduren dizi.
sonunda baslayacak olan dizi.özledik be abi.
sabirrlaa sansürsünu bekledigim dizidir.
sansürsüz halini beklediğim için izlemediğim dizi.
Sezai ya cinnah ya nasıl (klavyeye oturmus gibi rastgele basım).
doktorun rahmi abinin karısına "rahminin ağzına sür" diye verdiği ilacı karısı rahmi'nin ağzına sürmesi sahnesi yarmıştır.
Gümbür gümbür yardırmaya başlamıştır.
rahmi abi esprisi tuvalete koşturmuştur.
© copyright 2005 - 2026