bugün
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- gocusuz sözlük5
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- erkeklerin giderek feminenleşmesi8
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması7
- bira cips6
- sudekiray7
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- şeytan5
- kafanızdaki ses4
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- laptop5
- sözlük kızlarının kombinleri20
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- israil'in gazze'ye saldırısında 7 filistinli öldü2
- ömer hayyam2
- velvet vs nervio19
- maden suyu4
- aga be şarkılar5
- binlerce dansöz var2
- friedrich hegel la bi cay icek2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- sony playstation 52
- oytun erbaş3
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- ispanya20
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- folk horror2
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- 2026 dünya kupası25
- ona bir şey söyle8
- aylık 550 milyar tl'yi götüme soksam mı sorunsalı2
- mezarlıkları sevmek5
- futbol14
- dünya19
- yalnizca deli yalnizca sair2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- manyak olmaya karar verdim9
- bir zaman hatası2
- ktç birader4
- slavko vincic15
- taksim'e ikinci eyfel kulesi3
sözlüğe hoşgelmiş yeni çaylağımız. derin bilgisine istinaden iyi entryler beklediğimiz yazar adayımız. tekrar hoşgelmiştir.*
o zamanlar anlamını cok merak ettiğim, ortaokuldayken sınıf hocasının sahsıma taktığı lakaptır.
Kafasında yarım kabuğuyla dolaşan ve her macerasında 'ama haksızlık bu öyle değil mi?' diyen minik civciv.
görsel
görsel
bir çizgifilm karakteri.
yakın zamanda benim benzetildiğim civciv aynı zamanda. olay şöyle gelişir.
korhan futacı ve kara orkestra'nın konseri vardı. ben de orada görevliydim, konseri düzenleyen topluluğun üyesi olarak. gün boyu menajerle karşılaşıp birbirimize gülümseyip durduk. menajer de tatlı şirin ufak tefek bir kadın. neyse konser oldu bitti, bayağı da iyiydi, sonra biz yolcu ediyoruz grubu. menajer beni öptü, ay sen çok tatlısııın, kalimeroya benziyorsun dedi. ben de sanıyorum ki kalimero böyle taş bir hatun, herkes onu konuşuyor falan. sevindim. iki gün sonra arkadaşla oturuyoruz, aa dur şu kalimeroya bakayım dedim. ahh google görseller... işte böyle. bu da bir anımdı.
(bkz: sözlük yazarlarının itirafları)
yakın zamanda benim benzetildiğim civciv aynı zamanda. olay şöyle gelişir.
korhan futacı ve kara orkestra'nın konseri vardı. ben de orada görevliydim, konseri düzenleyen topluluğun üyesi olarak. gün boyu menajerle karşılaşıp birbirimize gülümseyip durduk. menajer de tatlı şirin ufak tefek bir kadın. neyse konser oldu bitti, bayağı da iyiydi, sonra biz yolcu ediyoruz grubu. menajer beni öptü, ay sen çok tatlısııın, kalimeroya benziyorsun dedi. ben de sanıyorum ki kalimero böyle taş bir hatun, herkes onu konuşuyor falan. sevindim. iki gün sonra arkadaşla oturuyoruz, aa dur şu kalimeroya bakayım dedim. ahh google görseller... işte böyle. bu da bir anımdı.
(bkz: sözlük yazarlarının itirafları)
neyi vardı bilmiyorum ama sürekli üzgündü.
feleğin sillesini yemiş bir hal ve sürekli gözünden damlayan bir damla gözyaşı ile dolaşırdı. "ama haksızlık buuuu" deyip dururdu. bildiğin dert küpüydü.
nasıl deneyler yapmışlar ulan üzerimizde. çocuk psikolojisini yamultacak her karakteri uygulamışlar minicik bünyelerimize. kalimerosuydu, clementineiydi, suna nın serçeleriydi nerde elem dolu psikopatlık dolu mevzu varsa muhattap olduk a.k.
feleğin sillesini yemiş bir hal ve sürekli gözünden damlayan bir damla gözyaşı ile dolaşırdı. "ama haksızlık buuuu" deyip dururdu. bildiğin dert küpüydü.
nasıl deneyler yapmışlar ulan üzerimizde. çocuk psikolojisini yamultacak her karakteri uygulamışlar minicik bünyelerimize. kalimerosuydu, clementineiydi, suna nın serçeleriydi nerde elem dolu psikopatlık dolu mevzu varsa muhattap olduk a.k.
kimi çıktığı yumurtanın kabuğunu beğenmez kimi de kalimero gibi kabuğunu başının üzerinde taşır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar