bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri4
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- sözlük kızlarının kekleri24
- islamda namaz yoktur36
- kürdistan9
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam5
- tanrı nazarında insan nedir3
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi4
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- günün sözü14
- hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması5
- dantelli sütyen takan erkek12
- baba oğul bisiklet5
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız3
- ağzı kokan insan2
- sözlükten kız kaçırmak3
- imalı laflardan anlamamak2
- ankara üniversitesi dil tarih coğrafya fakültesi3
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket4
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- atatürk'ün en büyük türk milliyetçisi olması2
- kefir patlaması3
- peynir helvası5
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- ölümsüzlük var4
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması4
- sözlükte ki gay başlıkları5
- sen dost ararsan koş mevlana ya5
- yesene beni diyen kız9
- dindarların çoğunun fakir olması7
- neme lazım diyen erkek6
- türk açılımı5
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- ölümden korkuyor musunuz17
- erkekle kadının arkadaş olması5
- kıvırcık ali dinlerken varoluşsal sancılar çekmek2
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- etli biber dolması3
- ayı dövmenin aslında zor olmaması12
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- uludağ sözlük ün bugları3
- kekini yerim senin diyen erkek3
- betray me masklavi frank lucas kerhaneci yagmurcu4
- filenin sultanları'nın siklenmemesi4
- mehdi'nin türkiye'yi en ileri götüreceği gerçeği3
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- bugünün cumartesi günü olması2
Mezopotamya 'da eski krallıktır. MÖ: VIII. ve MÖ: VI yüzyıllarda varlığını sürdürmüştür. incil 'de Babil ile eşanlamlı olarak kullanılmıştır.
boru markası. başhekimin anlayacağı dilden de anlatım yapan bir reklamı var.
koskoca hastanenin kombiyle ısındığı gibi garip bir senaryo üstüne kurulmuş saçmalığın daniskası bir reklama sahip firma.
şu şekilde iğrenç, itici reklama sahip marka:
kalde boru döşeyen adam tıp okumuş bitirmiş ama boruculuk yapıyor. o eski bilgilerini de yeri geldiği zaman kullanarak olayın mantığını anlamayan başhekimlerin seviyesine iniyor, karmaşık boru mantığını daha basit olan anatomik yapıya indirgeyerek anlatıyor. daha sonra ikisinin birden kameraya dönerek aptal bir bakış atmasıyla reklam muhteşem bir final sahnesiyle son buluyor.
kalde boru döşeyen adam tıp okumuş bitirmiş ama boruculuk yapıyor. o eski bilgilerini de yeri geldiği zaman kullanarak olayın mantığını anlamayan başhekimlerin seviyesine iniyor, karmaşık boru mantığını daha basit olan anatomik yapıya indirgeyerek anlatıyor. daha sonra ikisinin birden kameraya dönerek aptal bir bakış atmasıyla reklam muhteşem bir final sahnesiyle son buluyor.
başhekimle kankası boru ustasının hiç ayrılmadan birbirlerine sürekli damardan bişeyler anlattıkları reklam başyapıtının sahibi boru firmasıdır.
Reklamlarındaki doktorun tesisatçıya fena şekilde yazıldığı marka.Bir dahaki sefere doktor yapışacak tesisatçının dudaklarına.Adamın bakışlar bakış değil yani.
reklam karakterlerinin en sonunda birlikte yaşamaya karar verdiği boru markası.
hay damarınıza sokayım sizin be! dedirtildiği görülmüş boru markası.
reklamını gördükçe zapping refleksimi geliştirme konusunda uzmanlaştıran firma. hele o "ustacığım gene damardan verdi." felan diyor ya, tvyi kırasım geliyor. neden bilmem böyle bir nefretim oluştu bu boru firmasına.
şu sıralar hangi kanalı açsanız reklamıyla karşılaşacağınız firma. reklamı o derece sık çıkar ki, içiniz darlanır. hele o uyuşuk bir ses tonuyla 'ustacım mevzuyu damardan anlattın' repliği yok mu fıttırmamak elde değil. yeter be, yeter duymak istemiyorum.
Sloganı "yapıştır" olan tesisat markası. Peki neden yapıştır anlamış değilim. Hangi fikirden ve eylemden yola çıkılıp bu slogana varılmış. Yapışştıırrr
hah evet ben de gecenin bu vakti tam yeni ev yaptırayım ama tesisat önemli! diyordum kalde reklamı yetişti imdadıma o derece yani...
edit: kalde yedin ömrümü hadi tv ye reklam vermen zaten bir muamma da bir kuşakta da 3 reklam birden... aay aay aay ay ay ay (halil sezai stayla)
edit: kalde yedin ömrümü hadi tv ye reklam vermen zaten bir muamma da bir kuşakta da 3 reklam birden... aay aay aay ay ay ay (halil sezai stayla)
beşiktaş ile sponsorluk anlaşması imzalayacak olan firma.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar