bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı13
- izinli yazarın entry girebilmesi4
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- islam düşmanlarına epstein şoku12
- sözluk kız ayarlama yeri değildir11
- linkedin2
- kemal derviş5
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- içsel olarak hayvandan daha boş kimse2
- kapitalizmin gerekliliği3
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler8
- sokaktaki çocuk sesleri4
- en iyi yanık kremi5
- claude ai ile min 30klık işi 2kya yaptırmak2
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- bir gün ölecek olmak6
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- 2026 dünya kupası12
- kırılsın ellerim neye yarıyor2
- en iyi terapi6
- ismail kartal9
- alternatif sözlük arayışı4
- bugün ne yedin10
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi2
- sizce yakışıklı mıyım ben saraca2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- hayvan barınağında bok temizleme cezası alan kürt3
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması3
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj3
- şu anda ne yapıyorsun19
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- leblebi şekeri3
- harry kane2
- egay sucukcu6
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- müzik dinlemenin felsefesi5
- güne bir şarkı bırak14
- e okul not girme süresinin bitişi2
- sol gözün inanilmaz acimasi4
- uludağ sözlük ai3
- çocukluğun bittiği an2
- sinek küçüktür ama mide bulandırır4
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız4
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım3
- 30 lu yaşlar14
- sözlüğü botların ele geçirmesi3
- sistem patlamış3
- arda güler egosu6
- insanların kötü kalpli olması2
Mezopotamya 'da eski krallıktır. MÖ: VIII. ve MÖ: VI yüzyıllarda varlığını sürdürmüştür. incil 'de Babil ile eşanlamlı olarak kullanılmıştır.
boru markası. başhekimin anlayacağı dilden de anlatım yapan bir reklamı var.
koskoca hastanenin kombiyle ısındığı gibi garip bir senaryo üstüne kurulmuş saçmalığın daniskası bir reklama sahip firma.
şu şekilde iğrenç, itici reklama sahip marka:
kalde boru döşeyen adam tıp okumuş bitirmiş ama boruculuk yapıyor. o eski bilgilerini de yeri geldiği zaman kullanarak olayın mantığını anlamayan başhekimlerin seviyesine iniyor, karmaşık boru mantığını daha basit olan anatomik yapıya indirgeyerek anlatıyor. daha sonra ikisinin birden kameraya dönerek aptal bir bakış atmasıyla reklam muhteşem bir final sahnesiyle son buluyor.
kalde boru döşeyen adam tıp okumuş bitirmiş ama boruculuk yapıyor. o eski bilgilerini de yeri geldiği zaman kullanarak olayın mantığını anlamayan başhekimlerin seviyesine iniyor, karmaşık boru mantığını daha basit olan anatomik yapıya indirgeyerek anlatıyor. daha sonra ikisinin birden kameraya dönerek aptal bir bakış atmasıyla reklam muhteşem bir final sahnesiyle son buluyor.
başhekimle kankası boru ustasının hiç ayrılmadan birbirlerine sürekli damardan bişeyler anlattıkları reklam başyapıtının sahibi boru firmasıdır.
Reklamlarındaki doktorun tesisatçıya fena şekilde yazıldığı marka.Bir dahaki sefere doktor yapışacak tesisatçının dudaklarına.Adamın bakışlar bakış değil yani.
reklam karakterlerinin en sonunda birlikte yaşamaya karar verdiği boru markası.
hay damarınıza sokayım sizin be! dedirtildiği görülmüş boru markası.
reklamını gördükçe zapping refleksimi geliştirme konusunda uzmanlaştıran firma. hele o "ustacığım gene damardan verdi." felan diyor ya, tvyi kırasım geliyor. neden bilmem böyle bir nefretim oluştu bu boru firmasına.
şu sıralar hangi kanalı açsanız reklamıyla karşılaşacağınız firma. reklamı o derece sık çıkar ki, içiniz darlanır. hele o uyuşuk bir ses tonuyla 'ustacım mevzuyu damardan anlattın' repliği yok mu fıttırmamak elde değil. yeter be, yeter duymak istemiyorum.
Sloganı "yapıştır" olan tesisat markası. Peki neden yapıştır anlamış değilim. Hangi fikirden ve eylemden yola çıkılıp bu slogana varılmış. Yapışştıırrr
hah evet ben de gecenin bu vakti tam yeni ev yaptırayım ama tesisat önemli! diyordum kalde reklamı yetişti imdadıma o derece yani...
edit: kalde yedin ömrümü hadi tv ye reklam vermen zaten bir muamma da bir kuşakta da 3 reklam birden... aay aay aay ay ay ay (halil sezai stayla)
edit: kalde yedin ömrümü hadi tv ye reklam vermen zaten bir muamma da bir kuşakta da 3 reklam birden... aay aay aay ay ay ay (halil sezai stayla)
beşiktaş ile sponsorluk anlaşması imzalayacak olan firma.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar