bugün
- en kötü şarkılar11
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası84
- 7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı14
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları13
- düşün ki o bunu okuyor9
- 7 mayıs 2025 büyük beyazıt mitingi11
- chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici8
- kemalist çocuğu11
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı22
- ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili9
- dedikodu yapan erkek12
- kendini tek cümlede anlatmak8
- ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira15
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar16
- göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım9
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı17
- ramadan fahriden11
- pakistan hindistan savaşı13
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını12
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik9
- batının türkiye hayranlığı14
- yetkili geldi yetkili geldi8
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar11
- psikiyatri servisinde tanışılan kız16
- sırrı süreyya önder15
- chplilerin zihninin yıkanmış olması13
- akp denince akla gelen şeyler8
- savaş kapıdayken ülkeyi kızıştıran özel9
- latife makbule veya zübeyde isminin azlığı10
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması8
- chplilerin din düşmanlığı14
- bir ak partili 100 chpliye bedeldir10
- ekrem imamoğlu'nun hain olması16
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer20
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi10
- türkler ve araplar aynı ırktandır8
- sadece reis de liderlik vasfı olmaması8
- dördüncü murad9
- true nun çaylak olması14
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil46
- aşık olmanın avantajları14
- üstad kadir mısıroğlu14
- arda güler11
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız8
bir hbbia, bir owencan, bir bluevelve değil.
başarılı yazılarıyla sözlüğü tahamül edilebilir kılan yazarlardan.
16 yaşındaki yazarları süt içiyor zanneden yazar.
16 yaşındaki yazarların sek süt içtiğini zanneden yazar. oysa ki nesquik diye bir oluşum var.
16 yaşındayken sek süt içtiğini ve bunun ezikliğini yaşadığını düşündüğüm yazar. (#8964356)
(#8964637) bundan önce öğrenmesi gereken çok daha fazla şey olan yazardır.
partili olmayanları partili sanan,laik kelimesinden korkusunu ortaya koyan ve hatta bil cümle bilimsel terimden öcü diye kaçtığı düşünülen yazardır.
bir yerde 2010 ile 1995 arasında nasıl 16 yıl olur diye sormuş ordan aklımda kaldı.
eğer gemicikleri sen unuttuysan protein al derim ama unutmadık unutturmayacağız. hadi bakem kudur.
bir yerde 2010 ile 1995 arasında nasıl 16 yıl olur diye sormuş ordan aklımda kaldı.
eğer gemicikleri sen unuttuysan protein al derim ama unutmadık unutturmayacağız. hadi bakem kudur.
sadece kıçındaki kılları ağıran insanların siyaset yapabileceğini düşünen yazardır. buyursun, tartışalım efendim.
(#9034252) numaralı başlığımdaki ironiyi görememiş olacak ki "konuyu lastik gibi oradan oraya çeken yazarlardandır" diye nick altıma yorum yapmıştır.
iade i ziyaretimi bir borç bilir. aslında ironiyi bal gibi anladığını ancak kanımca rte ci olduğundan dolayı bu sekilde yaklastıgının da farkında olduğumu eklerim.
iade i ziyaretimi bir borç bilir. aslında ironiyi bal gibi anladığını ancak kanımca rte ci olduğundan dolayı bu sekilde yaklastıgının da farkında olduğumu eklerim.
liberal bile olamayan cinsten bir iktidar cabbarı yalayıcısı, elle tutulur hiç bir datası yok ulusun ve milletin yararına hiç bir olumlu eleştirisi yok,
öylesine savunuyor elleri tüylü dudakları döner yağlı zalım tayfayı.
öylesine savunuyor elleri tüylü dudakları döner yağlı zalım tayfayı.
dikkat çekmek için yobaz söylemlerde bulunan yazarcık. sanırım 15-16 yaş gurubunda, ve ergenlik ateşi ile yanıp tutuşuyor. büyüyünce geçer diyoruz, kaale almıyoruz.
kaliteli yazar. sözlükteki herkes bu yazar gibi olsa sözlük piyasasının en entellektüel sözlüğü olur uludağ sözlük. zall'ın değerlendirmesi lazım.
(bkz: #9066267) vallahi özendim kendisine. başlıktaki topu topu iki entrynin de sahibi bu yazarken nasıl bir "şiddetle karşı çıkılması" durumu söz konusu ben çözemedim.
neyse neyse... güzelmiş işte, özendim.
dıtdit: yazardan gelen özel mesaj üzerine "gelen eksi oylar" baz alınmış tarafından ama üzgünüm ki ben şiddetle karşı çıkmamama rağmen eksi oy verdim. zira kendi içimde "ne alaka amınakoyim" tepkisi vermiş durumdayım...
neyse neyse... güzelmiş işte, özendim.
dıtdit: yazardan gelen özel mesaj üzerine "gelen eksi oylar" baz alınmış tarafından ama üzgünüm ki ben şiddetle karşı çıkmamama rağmen eksi oy verdim. zira kendi içimde "ne alaka amınakoyim" tepkisi vermiş durumdayım...
(bkz: bir troll doğuyor)
troll olma kaygısı taşıdığını sanmadığım yazar. sevdiğim ve kanımın kaynadığı yazarlardan...
ülkenin geriye gitmesi için akp tarafından gönderilen bir troll olduğuna inanmaktayım.
dini duyguları kuvvetli olmasına rağmen kendi nick altına penis boyunu yazma isteği hortlamış yazardır.
hüseyin üzmez.formspringme diye bir sayfası olasıdır.
hüseyin üzmez.formspringme diye bir sayfası olasıdır.
Nesildaşımdır. Hoş gelmiştir. Sanırım karmayı s.kine takmamaktadır.
nihat doğan'ın sözlük versiyonu olan troll adayı...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar