bugün

yağmur yağıyor kalbi kırık yurdumun sokaklarına, ıslatıyor sokakların caddelere uzanan yollarını, caddelerin kenarlarında bize bakan ışıldayan cemakanlarına yağmur yağıyor, benim semtimde beni görmezlikten gelip ıslatmadan geçip gidiyor yağmur.

kurumuş dudaklarımda akşamdan kalma bir sevgilinin öpücüğü dilimde onun dilinin tadı var. Nedendir bilinmez oluyor yaşanmış güzel şeylere inat beyinde zonk, zonk patlayan anlam karmaşaşı.

Sokak ta ıslanmamak için yağmurun dinmesini bekleyen kedi ve köpeklere inat atıyorum kendimi semtimin ıslak sokaklarına... saçlarımdan yüzüme inen damlalara aldırmadan yürüyorum sanki beni bekliyormuşsun gibi bakıyorum caddeleri aydınlatan her bir sokak lambasının altına.
bir paragrafa başlık olabilecek cümle. hatta başlığı olduğu paragraftan şu şekilde bir soru çıkartılabilir;

yukarıdaki paragrafa göre aşağıdakilerden hangisi doğrudur?

a- iki noktayı birleştiren çizgi doğrudur.

b- bir adet insan evladı ıslak sokaklarla nasıl inatlaşabilir hadi onu bıraktım aklı başında bi insan neden ıslak sokaklara inat yürüsün, doğru muyum arkadaş?

c- türkiye de görümce nin ne olduğunu bilenlerin sayısı liberal demokrat partiye oy verenlerin sayısından daha azdır

d- "içine girdiğin kücük kaygan delik" tabirini kullandıktan sonra şebnem ferahı görünce aklına bir vajina gelmeyen kişiler doğrudur.

e- bir insan önce insan olmalı; insan insan olamadı mı esnaf hiç olamaz.
buzlu sokaklara inat zincirsiz araba kullanmaktır.
aslında sokakların ıslaklığına değildir asilik. içindeki acının sana inat artarak alev topuna dönmesinin dışa vurumudur.
herkes su dolu çukurlardan kaçarken bile bile onların üzerinde zıplamaktır.
© copyright 2005 - 2026